En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Benim bugun yaptıklarım saat 3,5 tan sonra ANCA moda gidiyom sıcaklardan
Bulaşık makinesini boşalttım
Kirlileri yerleştirdim
Tezgahı lavaboyu sildim
Mutfağın yerlerini sildim elimle
Halbuki daha dün silmiştim camlar acık cok yo oluyo
Holü süpürdüm sildim
Masanın altlarını sildim bunlar hep elle gitti dizler
Sonra yatak Odası'nı süpürdüm sildim toz aldım
Banyoyu sildim klozet lavabo temizlendi
Küveti ovdum
Kızımda kendini odalarını silip süpürdü toz Aldı
Bir tek salon kaldı o da yarın artık
Aksam da yemek de vardı
Ütüleri daha yapamadım ama
selin oğlun ne kadarlık oldu.
düzenli ev topiğinde yeni evlenmiştin.
şimdi evin ev gibi geliyordur artık.:))
o zamanlar muayenehane gibi demiştin.:)
dolap düzenin süperdi,ev işlerinde de süpersin.
ben seni öğretmen diye hatırlıyordum.nöbet diyince başka bir meslekten olduğunu gördüm.:)

Bugün hep aynı şeyleri yapmissiz:) Bende iş yapmaya 3 ten sonra başlıyorum ya sabah 6 da kalkıp 9 a kadar bitirmek lazim yada akşam serinlikte
betül et suyu,bamya yapmışsın.
ben de akşam mor lahana koydum kavanoza.
bakalım nasıl olacak?
lutenitsa yapmak istiyorum.
bizim komşularda yapıyormuş,çok övdüler.
tarife bakınca ben de beğendim.

baskı biberi çok merak ediyorum.
burda sizinle paylaştığım kışlık bilgilerde vardı.
ben biberi her zaman severim.
bu hafta projelerim var ama hayata geçer mi bilemiyorum.
dondurucu da küçük kalacak yapacaklarım için.
kavanozda denerim bazı şeyleri.onları da kaynatmaya üşeniyorum.:KK43:

selin oğlun ne kadarlık oldu.
düzenli ev topiğinde yeni evlenmiştin.
şimdi evin ev gibi geliyordur artık.:))
o zamanlar muayenehane gibi demiştin.:)
dolap düzenin süperdi,ev işlerinde de süpersin.
ben seni öğretmen diye hatırlıyordum.nöbet diyince başka bir meslekten olduğunu gördüm.:)

Karıştırdın galiba canım sen beni başkasıyla oğlum 8 yaşını doldurdu kızım var 10,5 yasında ev hanımıyım düzenli ev topiğine de yazmışım dur belki ama hatırlamıyorum....

betül et suyu,bamya yapmışsın.
ben de akşam mor lahana koydum kavanoza.
bakalım nasıl olacak?
lutenitsa yapmak istiyorum.
bizim komşularda yapıyormuş,çok övdüler.
tarife bakınca ben de beğendim.

baskı biberi çok merak ediyorum.
burda sizinle paylaştığım kışlık bilgilerde vardı.
ben biberi her zaman severim.
bu hafta projelerim var ama hayata geçer mi bilemiyorum.
dondurucu da küçük kalacak yapacaklarım için.
kavanozda denerim bazı şeyleri.onları da kaynatmaya üşeniyorum.:KK43:

üşenme, erteleme, vazgeçme....

lutgenitsa ne ola ki....

birde lorlu biber yapıp koyarlarmış kavanozlara bende onu deniyecektim sözle... eve gidince bakiim lor ne alemde... güzel olursa tarif atarım belki siz biliyorsunuzdur.

Bu gün tek düşündüğüm şey kompostolar... Geçen senden bir erik kompostom vardı buzlukta bu gün dükkana getirdim misss gibi yahu... Daha çok yapmalıyııım :))

Benim buzluğum küçücük ve full dolu...

kavanozlara fasulye yapıcam bozulursa yeminle ağlarım... geçen sene ajvar sos yapmıştım kapağın etrafı küf oldu sonra bir açtım manzara içler acısıydı yemeye kıyamadım löp löp döktüm çöpe... bu sefer azerin gibi bantlıcam bakalım....

lutgenitsa ne ola ki....

birde lorlu biber yapıp koyarlarmış kavanozlara bende onu deniyecektim sözle... eve gidince bakiim lor ne alemde... güzel olursa tarif atarım belki siz biliyorsunuzdur.

Bu gün tek düşündüğüm şey kompostolar... Geçen senden bir erik kompostom vardı buzlukta bu gün dükkana getirdim misss gibi yahu... Daha çok yapmalıyııım :))

kavanozlara fasulye yapıcam bozulursa yeminle ağlarım... geçen sene ajvar sos yapmıştım kapağın etrafı küf oldu sonra bir açtım manzara içler acısıydı yemeye kıyamadım löp löp döktüm çöpe... bu sefer azerin gibi bantlıcam bakalım....

Ayyy ne güzel difriz dolduruyo hatun maşallah benim buzdolabı hariç bir tane küçük difrizim var bom boş çektim fişini duruyo....,

lutgenitsa ne ola ki....

ajvar lutenista aynı şey canım.
komposto ben de yapmalıyım ama kavanozda.:)
menemen yapmak istiyorum.biberi kavurup yapıyorlar ama yağ tadı nasıl olur bilmiyorum.
dolaba da fırında kabak,biber çeşitleri ve azcık patlıcan koymayı düşünüyorum.
patlıcan bekleyince nikotin ürettiği için pek koymak istemiyorum ama çok seviyorum.:)
musakka ve karnıyarık koyabilirim.
sebzelerin hepsine bakış açım değişti,kışlık olarak görüyorum.:KK70::KK70::KK70:
geçen yıl çok yorucu geçmişti.bu yıl daha pretik olsun isityorum.:)

bir de erişte denemem olacak ama tırsıyorum hamur açabilir miyim diye.
uzun zamandır büyük hamur açmadım hiç.

dolaptaki poşetleri etiketlendirmeyi düşünüyorum.donunca karışıyor.:)

Karıştırdın galiba canım sen beni başkasıyla oğlum 8 yaşını doldurdu kızım var 10,5 yasında ev hanımıyım düzenli ev topiğine de yazmışım dur belki ama hatırlamıyorum....
selini alıntılıyacağım diye seni alıntılamışım canım.:))))
seni biliorum ya.çocukların bilseme girmişti.
sonuçlandı mı ikinci sınavları?

ajvar lutenista aynı şey canım.
komposto ben de yapmalıyım ama kavanozda.:)
menemen yapmak istiyorum.biberi kavurup yapıyorlar ama yağ tadı nasıl olur bilmiyorum.
dolaba da fırında kabak,biber çeşitleri ve azcık patlıcan koymayı düşünüyorum.
patlıcan bekleyince nikotin ürettiği için pek koymak istemiyorum ama çok seviyorum.:)
musakka ve karnıyarık koyabilirim.
sebzelerin hepsine bakış açım değişti,kışlık olarak görüyorum.:KK70::KK70::KK70:
geçen yıl çok yorucu geçmişti.bu yıl daha pretik olsun isityorum.:)

bir de erişte denemem olacak ama tırsıyorum hamur açabilir miyim diye.
uzun zamandır büyük hamur açmadım hiç.

dolaptaki poşetleri etiketlendirmeyi düşünüyorum.donunca karışıyor.:)

ooo erişte merişte işi büyütmüşün sen :)

sebzeler bana da öyle bir garip görünmeye başladı :)) yapıp yapıp buzluğa atasım var...

Benim kayınvalidem de süzme yogurt ile yapar onu biz piprikalı inzivada deriz kahvaltılarda güzel oluyo süzme yoğurdun içine biber doğuruyor biraz da tuz atıp kavanoza dolduruyo bir hafta sonra acıyo....

Ayyy ne güzel difriz dolduruyo hatun maşallah benim buzdolabı hariç bir tane küçük difrizim var bom boş çektim fişini duruyo....,

bana ver sen onu :)) difriz dediğin minnacık kız benim dolap.... ev taşırken taşıyan adam güldü oyuncak gibi buzdolabı dedi :))

Benim kayınvalidem de süzme yogurt ile yapar onu biz piprikalı inzivada deriz kahvaltılarda güzel oluyo süzme yoğurdun içine biber doğuruyor biraz da tuz atıp kavanoza dolduruyo bir hafta sonra acıyo....

kavurmuyor mu biberi... süzme yoğurtla da deniyeyim :)

değişik bir tarif.
Evet canım sonuçlandı maalesef ikinci aşamayı geçemedik....
benim yiğenim de geçemedi ikinciyi.
kavurmuyor mu biberi... süzme yoğurtla da deniyeyim :)
betül hertarife atlıyoruz.bu yaz en verimli yazımız olacak kışlıkda.:))
çalışmadığım dönemde her şeyi koyardım kış için.
bizim burda yok ama zerzevatçılar daha uygun satıyor sebzeleri.
pazarımız bu hafta biraz ucuzdu sadece.

Evet canım sonuçlandı maalesef ikinci aşamayı geçemedik....

canları sağolsun :)

Yok ciğden koyuyor....

ooo çok pratikmiş :)) havada karada yaparım ben bunu :))

değişik bir tarif.

benim yiğenim de geçemedi ikinciyi.

betül hertarife atlıyoruz.bu yaz en verimli yazımız olacak kışlıkda.:))
çalışmadığım dönemde her şeyi koyardım kış için.
bizim burda yok ama zerzevatçılar daha uygun satıyor sebzeleri.
pazarımız bu hafta biraz ucuzdu sadece.

valla ben çok acemiyim tarife uyuyorum bakıyorum oluyor devam :)) ilk defa bu yaz bu kadar çok şey hazırladım.... geçen sene bir komposto bir de ajvar denemiştim... menemen bile yapmamıştım :)))

karınca gibiyiz canım araser sende ağustos böceği :))) araser hade sende kışlıklara başla... aaaa dipfirizin bile varmışşş... bak biz yokken yapıyoruz :))

Bugün yapılanlar bulasik makinesi doldurulup calistirildi. 4 posta çamaşır makinesi çalıştı koltuk örtüleri nevresimlere kadar yıkandı asildi yeni nevresimler serildi balkon süpürüldü sıra geldi yemeğe onuda yaptimmi tammdr

Bugün yapılanlar bulasik makinesi doldurulup calistirildi. 4 posta çamaşır makinesi çalıştı koltuk örtüleri nevresimlere kadar yıkandı asildi yeni nevresimler serildi balkon süpürüldü sıra geldi yemeğe onuda yaptimmi tammdr
oh mis gibi olmuş.
ben de bir gün hafta içi evde olduğum bir gün çok keyifle iş yapıyorum.
zaman sınırı olmadan.:)
işten gidince hiç bir şeye elim varmıyor bu aralar.
sıcak zaten pert ediyor herkesi.

ben de akşam pikemi atayım makineye.
yenisini sereyim.yatak odamın tozunu alayım.:)

Back
X