En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kizlar klozeti ovarken her yer islaniyormu yoksa fircaylami ovuyorsunuz
kapak hariç diğer kısımları fırçalıyorum.
süngerle kapak ve altını vs. ovuyorum.
ıslanmıyor.
banyoyu yıkarsam her yerini rahatça fırçalayıp duruluyorum.
her yer ıslak olunca sıkıntı olmuyor tabi.:)

Büyüklüğü mini fırın kadar var işim bitti diye kaldırdım yoksa foto çekerdim ısınma süresi açısından çok bir fark yok normal utulerden en fazla 1-2 dk daha uzundur.. internetten buldum foto onu ekliyorum
Senin de eline sağlık canım valla inan beni de gaza getiren bu topik :) bir de aylık program hazırladım kendime işleri yaptıkça gelip bilgisayardan isaretliyorum o da çok gaza getirdi açıkçası :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-05-15-08-44.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 58

maşallah bir öğle arasında ne kadar çok iş yapmışsın yemek yiyebildin mi bari

Bende islatmadann yikicam ,banyo paspaslarini asicak yerim yok dolu,su icinde yapmicam banyoyu :))

Çok teşekkürler canım fotoğraflar ve açıklamalar için:)

Ben de boreness'den bi liste aldım, biraz düzenledim, kendime göre uyarladım, ona uyacağım inş.

Kızlar ben de markete gittim, fasulyemi de koydum ocağa,

Derz aralarına baktıkça içim açıldı, diğer yapmadığım kısımlar vardı onları da hallettim ama yine de şu derz arası temizleyiciden alıp üzerinden tekrar geçeceğim. Ama işte bu hafta iznim bitiyor, ondan sonra ne yapacağım bakalım

Aynen canım tatilde iyi de çalışmaya başlayınca beni de zorlayacak diye düşünüyorum bulucaz artık bir kolayını benim daha zamanım var okullar açılana kadar işleri rayına oturtursam devamı gelir diye umut ediyorum inşallah

valla bu boşlukları iyi değerlendirmek lazım canım en azından büyük işleri halledersek dönem içinde rahat ederiz:)

valla bu boşlukları iyi değerlendirmek lazım canım en azından büyük işleri halledersek dönem içinde rahat ederiz:)

aynen canım valla ben 10 gündür uğraşıyorum çok şükür balkondaki dolap haricinde her şeyi günlük rutine soktum. balkonun işi de kolay aslında ama sıra ona gelinceye kadar balkon güneş doluyor :) bir ara hava kapanırsa onu da hallederim inşallah.. bugün kv kp geliyorlar sağolsunlar yemeleri de wc kullanmaları da pek dağınık mı desem ne desem bilemedim anladınız siz onu :) onları yolcu edene kadar evi şimdiki haliyle korumayı başarırsam devamı gelir artık :)

Valla maşallahın var canım, halledersin bence bir şey kalmamış. Kv kp ne kadar kalacaklar, artık peşlerinde dolanacaksın:) bol bol wc kullanırsın, her girdiğinde biraz temizlik tamamdır:) kolay elsin, şimdiden..

Eski bir a101 kataloğundan şöyle bir şey buldum canım:)

Eki Görüntüle 1598984

Sağol canım hepimize kolay gelsin ne kadar kalırlar bilmiyorum en çok 1 hafta kalırlar heralde yakın sayiliriz 2 saatlik mesafe yakın zamanda görüştük zaten.

Kizlar bugun yine aktif bi gundu cok sukur..
Allah saglik versin hepimize de hep islerimizi yapalim insallah degil mi

Rapor yaziyorum direk
Cunku nete giremiyorum pek cocuklardan

Saat 5.30 da kalkildi
Kucuk banyo toplandi
Yatak odasi toplandi
Camasirlar kurutmaya atildi
Bulasik makinesi calistirildi
Mutfak toplandi
Supurgenin ici yikandi
Kahvalti hazirlandi cocuklar doyuruldu
Temiz Bulasiklar yerlestirildi
Kirliler makineye konuldu
Mutfak supuruldu
Salon kolidor supuruldu
Bebege yemek hazirlandi
Oglanlara yemek yedirildi
Mutfak toparlandi
Kucuk tuvalet yikandi
Kucuk lavabo ovuldu
Mutfak yerleri silindi
Oturma odasi yerleri silindi
Kolidor silindi
Merdivenler silindi
Oglan banyo yaptirildi
Esle beraber yemek hazirlandi
Bebege yemek yedirildi
Sofra toplandi
BulasiklR makineye atildi
Camasir katlandi yerlestirildi
Paspaslar makinaya atildi
6 tane yastik nevresimi yenilendi
Oglanin onunla beraber kitaplari duzenlendi
Bulasik mak calistirildi
Supurge yikandi
Salonun tozu alindi
Koltuklarin tozu alindi
Buyuk giris ayna silindi.
Lavabo aynasi silindi
Balkon supuruldu
Cop attirildi
Cocuklarla ilgilenildi
Cocuklar uyutuldu

Simdi uyuyabilirim yarin gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…