- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 37
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.461
kapak hariç diğer kısımları fırçalıyorum.Kizlar klozeti ovarken her yer islaniyormu yoksa fircaylami ovuyorsunuz
Peki canım mesela sadece 2 gömlek ütülenecek, sıkıntı oluyor mu az parçalar için bu ütüyü açmak. Bir de büyüklük durumu nasıl?
Valla ellerine kollarına sağlık, maşallah ın var:)
Ben de derzleri temizledim, sonra yemeğe geçtim, domates çorbası ve yogurt corbası yaptım. Bi markete ugrayıp zeytınyaglı taze fasulye yapacağım. Sonra bulaşık makinasını boşaltırsam akşama bir tek pilav kalır:)
çalışkan kızlar ben de öğlen arasındaki kısa çalışmamı aktarayım.:)
salonu topladım,kahvaltı sofrasını,tezgahın üzerindeki yıkanmışları topladım.
makineden çamaşırları çıkarıp pikemi attım.
türlü koydum ocağa hızlıca.
oğlumun odasını topladım.
mutfak ve antreyi süpürdüm.
akşama her yeri süpürüp,silmem lazım.
lavabo ve klozet fırçalanacak.
ve haftasonundan kalan ütü .
yok ayakta atıştırdım.maşallah bir öğle arasında ne kadar çok iş yapmışsın yemek yiyebildin mi bari
Bende islatmadann yikicam ,banyo paspaslarini asicak yerim yok dolu,su icinde yapmicam banyoyu :))kapak hariç diğer kısımları fırçalıyorum.
süngerle kapak ve altını vs. ovuyorum.
ıslanmıyor.
banyoyu yıkarsam her yerini rahatça fırçalayıp duruluyorum.
her yer ıslak olunca sıkıntı olmuyor tabi.:)
Camasir zaten bitmiyoryok ayakta atıştırdım.
çamaşır asamadım ama.
Büyüklüğü mini fırın kadar var işim bitti diye kaldırdım yoksa foto çekerdim ısınma süresi açısından çok bir fark yok normal utulerden en fazla 1-2 dk daha uzundur.. internetten buldum foto onu ekliyorum
Senin de eline sağlık canım valla inan beni de gaza getiren bu topik :) bir de aylık program hazırladım kendime işleri yaptıkça gelip bilgisayardan isaretliyorum o da çok gaza getirdi açıkçası :)
Çok teşekkürler canım fotoğraflar ve açıklamalar için:)
Ben de boreness'den bi liste aldım, biraz düzenledim, kendime göre uyarladım, ona uyacağım inş.
Kızlar ben de markete gittim, fasulyemi de koydum ocağa,
Derz aralarına baktıkça içim açıldı, diğer yapmadığım kısımlar vardı onları da hallettim ama yine de şu derz arası temizleyiciden alıp üzerinden tekrar geçeceğim. Ama işte bu hafta iznim bitiyor, ondan sonra ne yapacağım bakalım
Aynen canım tatilde iyi de çalışmaya başlayınca beni de zorlayacak diye düşünüyorum bulucaz artık bir kolayını benim daha zamanım var okullar açılana kadar işleri rayına oturtursam devamı gelir diye umut ediyorum inşallah
101de varmi derz arasi temizleyici
Eski bir a101 kataloğundan şöyle bir şey buldum canım:)
Sagol cnm bunu nasil uyguluyoruz
Tamam cnm cok sagolcanım benim bildiğim sıkıyorsun, 2 dk bekliyorsun ve siliyorsun. Kayınvalideme almıştım o kullandı çok memnun, kendime de alacağım.
valla bu boşlukları iyi değerlendirmek lazım canım en azından büyük işleri halledersek dönem içinde rahat ederiz:)
aynen canım valla ben 10 gündür uğraşıyorum çok şükür balkondaki dolap haricinde her şeyi günlük rutine soktum. balkonun işi de kolay aslında ama sıra ona gelinceye kadar balkon güneş doluyor :) bir ara hava kapanırsa onu da hallederim inşallah.. bugün kv kp geliyorlar sağolsunlar yemeleri de wc kullanmaları da pek dağınık mı desem ne desem bilemedim anladınız siz onu :) onları yolcu edene kadar evi şimdiki haliyle korumayı başarırsam devamı gelir artık :)
Valla maşallahın var canım, halledersin bence bir şey kalmamış. Kv kp ne kadar kalacaklar, artık peşlerinde dolanacaksın:) bol bol wc kullanırsın, her girdiğinde biraz temizlik tamamdır:) kolay elsin, şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?