En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
İyiyiz valla canım. Ne yapalım. Kahvaltı masası sonrası makinası çalıştırdım oturuyorum şimdi. Birazdan derz aralarını silecegim ama derz arası temizleyicisi almam lazım.

O sorun bizde de var canim wc de fayanslarin aralari hep acildi kirec cozucuden esim benden cok kullaniyo.
derzler hep sapsari napsam cikmiyo beyaz olunca ilk haline donemiyo tabi...

Masallah yavrum bu ne hiz yahu...
Ben hala yatiym millet neler yapmis.
.

O sorun bizde de var canim wc de fayanslarin aralari hep acildi kirec cozucuden esim benden cok kullaniyo.
derzler hep sapsari napsam cikmiyo beyaz olunca ilk haline donemiyo tabi...

canım benim hem ara hem de mutfak yerler fayans rengi de bir garip hiç memnun değilim ama ne yapalım kira. Araları da silmeme ragmen bembeyaz olmuyor ama su derz arası temızleyıcısınden umutluyum, bakalım artık.

Bu arada annem geldi kızlar, sagolsun 4 ceşit reçel, dolaba bamya ve su boregı getırmış. Abartıp nektarin ve biber getirdiğini söylemiyorum, 5 saatlik yoldan geliyor. O gelmişken kırmızı biber ve fasulye mi atsak acaba dolaba:)

Tesekkur ederz teyzesi :)) uyumaya calisiyo su an kendileri

Ananda pek hamaratmis sekerim..5saatlik yolda o kadar sey getirmis.. afiyet olsun canim...

canım bende tefalin kazanlısı var 2 saat falan sürdü o gördüklerinizi ütülemem ben de kazanlıdan asla vazgeçemem evde en severek kullandığım eşyalardan biri.. ütüyü epey kolaylaştırıyor

ben de rapor vereyim bari :) akşamdan kalan bulaşıkları makinaya yerleştirdim kahvaltımızı yaptık oğluşla kalktım önce onun odasının dağınıklarını ve yatağını topladım ardından yatak odasını toparladım yatak örtüsünü serdim. oturma odasında koltukların minderlerini örtülerini düzelttim. akşam ütülediklerimi yerleştirdim. klozeti ve lavaboyu temizledim aynasını sildim. şimdi tekrar kalkıp süpürme işlerine başlayacağım ardından da toz aldım mı geriye çocuğu uyutmak ve yemek yapmak kalacak inşallah...

canım bende tefalin kazanlısı var 2 saat falan sürdü o gördüklerinizi ütülemem ben de kazanlıdan asla vazgeçemem evde en severek kullandığım eşyalardan biri.. ütüyü epey kolaylaştırıyor

Peki canım mesela sadece 2 gömlek ütülenecek, sıkıntı oluyor mu az parçalar için bu ütüyü açmak. Bir de büyüklük durumu nasıl?

Valla ellerine kollarına sağlık, maşallah ın var:)

Ben de derzleri temizledim, sonra yemeğe geçtim, domates çorbası ve yogurt corbası yaptım. Bi markete ugrayıp zeytınyaglı taze fasulye yapacağım. Sonra bulaşık makinasını boşaltırsam akşama bir tek pilav kalır:)

merhaba hamarat bayanlar
hep okuyorum sizi,sizi okudukça da işleri yapıyorum ben de gaza gelip
azerincim sağlıkla al bebişini kucağına inşallah
ben de sayayım yaptıklarımı
evi toparladım bulaşıklar halloldu
çamaşırlar toplandı,katlandı
bebişin yemeği ve bizim yemek hazırlandı
misafir için pasta yapıldı
mutfak dolapları silindi
toz alındı

çalışkan kızlar ben de öğlen arasındaki kısa çalışmamı aktarayım.:)
salonu topladım,kahvaltı sofrasını,tezgahın üzerindeki yıkanmışları topladım.
makineden çamaşırları çıkarıp pikemi attım.
türlü koydum ocağa hızlıca.
oğlumun odasını topladım.
mutfak ve antreyi süpürdüm.

akşama her yeri süpürüp,silmem lazım.
lavabo ve klozet fırçalanacak.
ve haftasonundan kalan ütü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…