- 29 Nisan 2015
- 454
- 558
- 18
- 30
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.441
İyiyiz valla canım. Ne yapalım. Kahvaltı masası sonrası makinası çalıştırdım oturuyorum şimdi. Birazdan derz aralarını silecegim ama derz arası temizleyicisi almam lazım.
Aynen cnm bende camasir astim etrafi topadimValla canım ya bende gece mutfagimi temizledim camasirlarimi astım ne rahatti gunaydin bu arada herkeze.
Günaydın hamarat hanımlar,
Akşam misafirim vardı,
onlar gidince her yeri süpürdüm salonun tozunu aldım
1 makine bulaşık
1 makine çamaşır yıkandı asıldı
ocakta patlıcan közlendi ayıklandı buzluğa atıldı
kırmızı biberleri fırında közledim soydum dolaba attım, sözle ajvar yapacaktım kahvaltıda lüplettim bi kısmını :)
sabah
yatağı topladım
mutfak tezgahını şöyle bir sildim
çöpleri attım
O sorun bizde de var canim wc de fayanslarin aralari hep acildi kirec cozucuden esim benden cok kullaniyo.
derzler hep sapsari napsam cikmiyo beyaz olunca ilk haline donemiyo tabi...
vay gezenti seni :)
sağol canımcım... eee yalnızım oyalanıyorum işte... hem almıştım patlıcanları biberleri bozulmadan yapayım dedim... daha patlıcan var bekleyen onları da bu akşam yaparım... hala fasulyeler duruyor 2 kg bi de... almak kolay yapmak zor....
maşallah maşallah :) yer onu betül teyzesi :)
Bebis ne kadarlik cnmTesekkur ederz teyzesi :)) uyumaya calisiyo su an kendileri
canım benim hem ara hem de mutfak yerler fayans rengi de bir garip hiç memnun değilim ama ne yapalım kira. Araları da silmeme ragmen bembeyaz olmuyor ama su derz arası temızleyıcısınden umutluyum, bakalım artık.
Bu arada annem geldi kızlar, sagolsun 4 ceşit reçel, dolaba bamya ve su boregı getırmış. Abartıp nektarin ve biber getirdiğini söylemiyorum, 5 saatlik yoldan geliyor. O gelmişken kırmızı biber ve fasulye mi atsak acaba dolaba:)
Bebis ne kadarlik cnm
Gule gule buyut cnm,benimki 16 mart dogumlu,gunden gune degisiyorlar,benimkide emzirirken uyuyo genelde5. Ayini yari yapti emerek uyuyo bastan kendi kendine uyuya kaliyodu ama degisiyo gunden gune tabi.
Ananda pek hamaratmis sekerim..5saatlik yolda o kadar sey getirmis.. afiyet olsun canim...
Gule gule buyut cnm,benimki 16 mart dogumlu,gunden gune degisiyorlar,benimkide emzirirken uyuyo genelde
Valla ,kizmi seninki benimki kizSeninki 4 gun buyuk canim 20 martta dogdu kizim. Masallah buyuyolar anlamiyoruz bile :)
Valla ,kizmi seninki benimki kiz
Evet cnm ilk seninKiz benimkide, ilk cocuk ,senin ?
Valla maşallah gece gece bayaa ütü yapmışsınız. Sizin ütünün markası neydi:) bundan sonra ne zaman biri ütü yapsa ütü markası soracağım. Ama kazanlı ütüden vazgeçeceğim sanırım, onu koyacak yerim yok
Bu arada herkese günaydın:)
canım bende tefalin kazanlısı var 2 saat falan sürdü o gördüklerinizi ütülemem ben de kazanlıdan asla vazgeçemem evde en severek kullandığım eşyalardan biri.. ütüyü epey kolaylaştırıyor
ben de rapor vereyim bari :) akşamdan kalan bulaşıkları makinaya yerleştirdim kahvaltımızı yaptık oğluşla kalktım önce onun odasının dağınıklarını ve yatağını topladım ardından yatak odasını toparladım yatak örtüsünü serdim. oturma odasında koltukların minderlerini örtülerini düzelttim. akşam ütülediklerimi yerleştirdim. klozeti ve lavaboyu temizledim aynasını sildim. şimdi tekrar kalkıp süpürme işlerine başlayacağım ardından da toz aldım mı geriye çocuğu uyutmak ve yemek yapmak kalacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?