En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kizlar benim de philipsin kazanli utusu. Akilli utu diye geciyor. Isı -sicaklik ayari yok. Bas gec. :))) Utumden cok memnunum ama yapmaktan asla. :)) Boyutu buyuk. Calisma odasi var. Oraya koydum. Utumu de orada yapiyorum. Hatta camasirlari da orada kurutuyorum. Masallah oda kıl tüy doluyor.

Aksama bir yığın ütü bekler. Tatile gidiyorum. :)

Kizlar siz seyahate giderken utuyu once mi yapiyorsunuz? Gittiginiz yerde mi?

evet yesa yesa bahar temızlıgı... ama suana kadar sadece kocaman gardırobumu temızleyebıldım kalan tek camımı ve kucuk balkonumu temızleyemedım ama yemegım hazır:KK8: dıgerlerını de yarın yaparım artıkın

Yemek yaptim. Mutfagi topladim , bulasiklari yerlestirdim. Kuruyan camasirlari katladim. Koltuk ortu ve yastik kiliflarini yikadim. Pikeyi degistirdim. Pikeler yikandi. Tum evi supurdum , sildim , toz aldim. Lavabo ve klozeti temizledim. Banyo fayanslarini fircaladim. Banyoya attim kendimi. Cok sicak. :KK31:

Iyi aksamlar canlar
Oyy ölüyorum yine mide bulantisindan
Icim disima cikti ama cikaramiyorum ayni oglumdaki gibi
Etrafimdaki her kes hamileligini o kadar kolay geciriyo ki nasil imreniyorum anlatamam
Yine de nankörlük yapmiyim Allahima bin şükür
Hayirli olsun bebegin
O bulantilar insanin butun enerjisini alir
Keyif falan birakmaz
İnsallah hafifler gunden gune
Cok gecmis olsun

Sagolasin canim
Aynen oyle benim bulantilarim 4 ay suruyo belki daha da fazla surer de artik dayanamayip hap kullaniyorum sonra kesiliyo
Gebelik bulantilari icin bileklik satiliyomus eczanelerde
Bilekte bi akupunktur noktasi varmis bulantiyi kesen oraya denk getiriliyomus
İnternette okumustum ama hic kullanana soramadim gercekten fayda ediyomi diye
Sen bahsedince aklima geldi

Gebelik bulantilari icin bileklik satiliyomus eczanelerde
Bilekte bi akupunktur noktasi varmis bulantiyi kesen oraya denk getiriliyomus
İnternette okumustum ama hic kullanana soramadim gercekten fayda ediyomi diye
Sen bahsedince aklima geldi
baktim canim ben ona uyduruk bi sey demis kullananlar

Kizlar benim de philipsin kazanli utusu. Akilli utu diye geciyor. Isı -sicaklik ayari yok. Bas gec. :))) Utumden cok memnunum ama yapmaktan asla. :)) Boyutu buyuk. Calisma odasi var. Oraya koydum. Utumu de orada yapiyorum. Hatta camasirlari da orada kurutuyorum. Masallah oda kıl tüy doluyor.

Aksama bir yığın ütü bekler. Tatile gidiyorum. :)

Kizlar siz seyahate giderken utuyu once mi yapiyorsunuz? Gittiginiz yerde mi?
Ben ütüyü evde yapıyorum güzelce katlıyorum. Bavulun en üstüne yerleştiriyorum

Iyi aksamlar canlar
Oyy ölüyorum yine mide bulantisindan
Icim disima cikti ama cikaramiyorum ayni oglumdaki gibi
Etrafimdaki her kes hamileligini o kadar kolay geciriyo ki nasil imreniyorum anlatamam
Yine de nankörlük yapmiyim Allahima bin şükür
Benim ikiz olmasına rağmen o kadar rahat ve güzel hamilelik geçirdimki .Son ay ağırlaştım sadece o kadar da olacak dedim sonra. Darısı sana cnm

bugun yaptıklarımı yazayım
yatak odası dıp kose temızlendı
yatak odasındakı tum mobılyalar sılındı
kıyafetler duzenlendı
gardrop dıp kose temızlendı
yemek yapıldı
bulaşıklar makıneye dızıldı yıkandı
kılımler sılkelendı yarına hazırlık

yarında oturma odasını temızlıyım dıyorum

Ayyy hamarat hatunlar ne guzel iş başında beni bu okul tatili mafetti cocuklar evde durmak istemiyo hergün dışarı çıkıyoruz haliyle işler kalıyo ütü birikti fena yarın oturayım bir tarafının üstünede biraz iş yapayım bugun de buyuk bir havuza gittik işler hep kaldı inşallah yarın da bir iş çıkmaza temizlik yaparım,..

Back
X