En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar acil cevap bekliyorum
ocağın ustundeki dolapta duran irmik kurtlanmis ama böyle incecik sarı gorunmuyo bile farkedemedim
Bugün kardeşim tam tava indirmiş dolaptan ici kurt doluymuş işten geldim bi açtım dolapları oy oy oy vahşet mutfağın her yer o dolu nasıl bi anda cogaldilar her yeri sardilar alt tarafı dün mutfağa girmedim bi önceki gün yoktu eminim

Nasıl temizlicem ben bunları başına gelen varmi?
her yeri camasir suyu ile silmen lazim canim :(

Çok geçmiş olsun azerinn, hayırlısıyla gelsin bebeğin:)

Kolay gelsin şimdiden halledersin sen ya boş ev, o kadar batmamıştır.

Ellerine sağlık valla bahar temizliğin şahane gidiyor...

Bugün senden ütü fotoğrafları bekliyoruz o zaman:)

Kızlar öncelikle günaydın...

Eski mesajlardan hatırlarsınız derz aralarıyla başım dertteydi, bayaa bi temizledim, dün akşamda derz kalemi aldım, onunla üzerinden geçtik, birazdan resim atarım sanki daha iyi oldu:)

Canım ütüler yine kaldı misafir gelecek die evi temizledim ütü yapamadım maalesef ama söz yapınca atcam fotoları....

Derz araları benim de kabusum dı bir zamanlar denemesinin sey kalmadı kalem, marketlerde sarılan ürünler en son çaresini küçük temizlik malzemesi satan dükkanlar olurya orda buldum mavi su die bişey sihirli su die de biliniyor harika bir şey bembeyaz yapıyor araları ben onun üstüne başka bir sey tanımam

Ne zamandır rapor yazmıyorum daha doğrusu rapor yazılacak kadar iş Yapmıyorum ki çocuklarla her gün bir yerdeyiz neyseki bugun kursa göndermedim başladım temizliğe gerçi biraz gec başladım ama baya iş Yaptım kendimce

Sabah çocuklara tost Yaptım
Onlar tostlarını yerken Bulaşık makinesini boşalttım
Kirlileri yerleştirdim sonra bende bişeyler yedim
Tezgahı sildim
Mutfak kapısını, yerlerini, camının önlerini sildim
Cocukların ve benim nevresimimiz Değiştiririm
Yatak Odası'nın Halısı süpürüldü, yerleri silindi toz alındı (toz alma işini Oğluma verdim)
Yatak odasındaki balkon süpürüldü silindi toz alındı çiçekler sulandı (Çiçekleri de oğlum suladı)
Bu arada kızım kendi odalarını topladı, süpürdü, sildi toz Aldı
Salon koktular süpürüldü,
Koltuk altlarını çekilip süpürüp silindi
Kapı, pencerenin tasları, yerler silindi
Toz alındı
Hol se aynı şekilde verilecek eşyalar Çekildi yerler süpürüldü silindi halıları kalktı...
Banyo da yerler silindi lavabo temizlendi, ÇÖP kovası boşaltıldı silindi klozet temizlendi, temiz halılar yayıldı
Havlusu Değişti
Yemek yapıldı
Teras yıkandı merdivenler silindi
Şimdi Bulaşık makinesini çalıştırdım

Merhaba hamarat hatunlar:KK54:
Uzun zamandır yoktum kötü bir olay oldu ama hayat devam ediyor kendimi mahvetmenin kimseye bi yararı yok :KK43: ailem bu durumu bilmediğinden normal davranmaya özen gösterdim uzun bi süre şuan çok şükür biraz daha iyiyim 15 gündür ablam bizdeydi bana çok iyi geldi ama dün gitti:cry: napalım onun bir yuvası var yeterki mutlu olsun :KK36:
Şimdiiii gelelim konumuza artık temizlik yapma vakti geldi ev leşşş
Bugün yapılacak işler şöyle

Ev süpürülecek
Vileda ile silinecek
Toz alınacak
Öğle yemeği yapılacak
Çok yorulmazssam da banyo wc yıkanacak hadi bana kolay kelsin:KK55:

Dolapları çamaşır sulu deterjanli ikide durulama suyuyla sildim sabah bi kalktim gene böcek var bugün gene silcem
İlacı sıkıp silmişsiniz ama.öamaşır suyuyla silip ilacı sıkıp bekleyin ertesimgünde sıkın ilaç iki üç gün böyle devam edin sildikçe ilacıda siliyorsunuz

Canım ütüler yine kaldı misafir gelecek die evi temizledim ütü yapamadım maalesef ama söz yapınca atcam fotoları....

Derz araları benim de kabusum dı bir zamanlar denemesinin sey kalmadı kalem, marketlerde sarılan ürünler en son çaresini küçük temizlik malzemesi satan dükkanlar olurya orda buldum mavi su die bişey sihirli su die de biliniyor harika bir şey bembeyaz yapıyor araları ben onun üstüne başka bir sey tanımam

Canimm aslinda bu mavi suyu ben forumlarda duymuştum ama buralarda nereden bulacağımi hiç bilmiyorum. Bi de onları deneyim bende derz arası çok

En Sevdiğim sey tezgahın üzerinin bom boş olması hiç göz yormuyor ellerine sağlık....

Aynen canım ne kadar boş o kadar iyi. Eşim de pek beğendi. Mutfak böyle olur diyor o ne demekse :)

Ne zamandır rapor yazmıyorum daha doğrusu rapor yazılacak kadar iş Yapmıyorum ki çocuklarla her gün bir yerdeyiz neyseki bugun kursa göndermedim başladım temizliğe gerçi biraz gec başladım ama baya iş Yaptım kendimce

Sabah çocuklara tost Yaptım
Onlar tostlarını yerken Bulaşık makinesini boşalttım
Kirlileri yerleştirdim sonra bende bişeyler yedim
Tezgahı sildim
Mutfak kapısını, yerlerini, camının önlerini sildim
Cocukların ve benim nevresimimiz Değiştiririm
Yatak Odası'nın Halısı süpürüldü, yerleri silindi toz alındı (toz alma işini Oğluma verdim)
Yatak odasındaki balkon süpürüldü silindi toz alındı çiçekler sulandı (Çiçekleri de oğlum suladı)
Bu arada kızım kendi odalarını topladı, süpürdü, sildi toz Aldı
Salon koktular süpürüldü,
Koltuk altlarını çekilip süpürüp silindi
Kapı, pencerenin tasları, yerler silindi
Toz alındı
Hol se aynı şekilde verilecek eşyalar Çekildi yerler süpürüldü silindi halıları kalktı...
Banyo da yerler silindi lavabo temizlendi, ÇÖP kovası boşaltıldı silindi klozet temizlendi, temiz halılar yayıldı
Havlusu Değişti
Yemek yapıldı
Teras yıkandı merdivenler silindi
Şimdi Bulaşık makinesini çalıştırdım

Valla maşallah canım benim de annem sabah kalkmış yattığı odanın camini silmiş gerek yok yapma diyorum olsun diyor :)

bugun kendıme ızın verdım ama yınede bırseyler yapmadan durulmuyor
kahvaltı yapıldı
mutfak toplandı
camasırlar toplanıp katlandı yerlerıne konuldu
etraf toplandı

kızlar bırsey soracagım eskı tıp aspıratorlerı bılırsınız benımkı onlardan yanı davlumbaz olmayanlardan bahsedıyorum.
benım onu temızlemem gerek sankı bulasık makınesınde mı fırında mı kaynatılıyor oyle bı sey duymustum ama tam bılemeıyorum fıkrı olan var mı??

kendıme ızın verdım dedım ama yıne de duramadım :D :D

*aspiratorumu mıs gıbı yaptım gozumde buyuyordu.
*bı fıs fıs kabın ıcıne leke cıkarıcı koydum sulandırdım nişan cıcegıme sıktım sımdı duruyor bırazdan durulayıp yerıne kaldıracagım
*tum avızelerımı sıldım
*bulaşıkları makıneye dızdım

daha işlerım var yapılacak eşim dısarıda olunca ne cok iş yaptım ben ayol :KK49::KK49::21::KK59:

Bugünün bildirimi ay çok Yoruldum ya hemen yatıcam :)
Kahvaltı hazırladım
Evi süpürdüm
Sofrayı kaldırdım,bulaşık
Evi vilada ile sildim,toz aldım
Öğle yemeği yaptım(biber dolması,salçalı makarna,kabak yemeği,peynirli rulo börek)
Sofrayı kurdum
1 sele çamaşır astım
Abimlerin ve babamın çarşaflarını değiştirdim temiz çarşafları serdim
Çöp attım
Sofrayı kaldırdım
Bulaşıkları yıkadım
Akşam yemeğini yaptım(taze fasülye,pirinç pilavı)
Sofrayı kur
1 sele çamaşır katla
Ve zıpaaaaaaarr :D

Sabah 7.00 de kalktim
Aksamdan bulasiklarim vardi makineye koydum yikadim
Tezgahi ve sut tasmisti ocagi temizledim
Kahvalti hazirladik
Cocuklari doyurdum
Kahvaltiyi topladim
Makinede temiz bulasiklari yerleştirdim
Kirlileri koydum
Tezgahi sildim masayi sildim
Mutfağı süpürdüm yerlerini sildim
Buzdolabin altini cektim supurup sildim
oturma odasını süpürdüm koltukların altını süpürdüm
salonu süpürdüm koltukların altini ustunu süpürdüm
kolidoru supurup viledaladim
Merdivenleri supurdum
Kullanmadigimiz tum esyalari yukariya tasidim

Kolileme yapmak icin

Yorganlari hurclara koydum
Oglanin odasini topladim oyuncaklari buyuk torbalara koydum

Tasinmak zordan ote streslii

Isimiz cok Allah hepimize guc kuvvet en onemlisi istek versin kizlarrr

ertesı gune gectık ama benım gunum hala bıtmedı
*salonu süpürdüm
*sildim
*ev hedıyesı olarak 10 parcalı fotograflık gelmıstı ona dugun fotograflarımızı dızdım salona astım ne zamandır ıstıyodum yapmayı eşim gorunce ınsallah begenır
*ıkı fotograflık daha vardı orayada fotograf koydum
*salondakı halıyı tam 3 kez sıldım kollarım koptu
*halıyı balkona astım
sımdıde masa ve sandalyelerı dızıp yerıne koymam lazım bırde uykum gelmezse konsolda duzensız bı cekmecem var onun ıcını bosaltıp sılıcem

Mutfak dolaplari ni 3 kere daha sildik tüm dolaptaki herşeyin içini yıkandık ketıla bile girmiş termisun içinde bile vardibbugun sabah arkadaşına gittim 3sene önce banada oldu benim elbise dolabına bile girmişti dedi geldim kontrol ettim bende yok önlem olsun diye koridoru çamaşır sulu sirkelibsuyla sildum mutfağın yerini 2 kez sildum evi topladım salonun bi duvarını kardeşiyle pembeye boyadim her yere sirke döktük şimdi yatcaz dua etcez artık herşeyi yaptık gene var

Kızlar maşallah ellerinize sağlık biz dışarı çıktık ama çıkmadan önce banyo ve dusakabin bi güzel temizledim. Hem domestic hem Mr muscle kullandım.

Kızlar bu arada ben 1 yıllık evliyim ama bu ev islerini pek düzene koyamadim gibi özellikle çalışanlar kaç güne bir süpürge vileda toz alma banyo vs yapıyorsunuz

Can
ertesı gune gectık ama benım gunum hala bıtmedı
*salonu süpürdüm
*sildim
*ev hedıyesı olarak 10 parcalı fotograflık gelmıstı ona dugun fotograflarımızı dızdım salona astım ne zamandır ıstıyodum yapmayı eşim gorunce ınsallah begenır
*ıkı fotograflık daha vardı orayada fotograf koydum
*salondakı halıyı tam 3 kez sıldım kollarım koptu
*halıyı balkona astım
sımdıde masa ve sandalyelerı dızıp yerıne koymam lazım bırde uykum gelmezse konsolda duzensız bı cekmecem var onun ıcını bosaltıp sılıcem

Canım ellerine sağlık ama salon halisıni yıkamaya verseydin mis gibi oluyor ve gayet ucuz

Back
X