- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #24.641
Bende bugün mutfagi topla bulasik makinesi çalıştır yatak topla bir posta çamaşır makinesi cikanlari esim eve gelince asti ben yorulnca seremedim allah razı olsun oda seri verdi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın olmak gerçekten çok zorDagci sagol Canim,Valla Ne yalan soylim istesemde her Zaman temiz bırakıp çıkamıyorum çünkü Kizim arkamandan mız mız heryeri dağıtıp aglamakla meşgul oluyor.Bugün sakindi
Cok şükür,akşamdan Isi olmayınca rahat oldu Tabi.
MasallAh herkesler Pek Bir hamarat.
Kalinkaselin Kolay gelsin,Ne çektin Bu boceklerden,Bir bitselerde rahat etsen..
Ben Cok yoruldum.Her Yere fellik fellik yetiş,temizle topla iyi hosta,enerjim bitti resmen.Akşamları o kadar yorgun oluyirumki anlatamam,Birde Cocuk olunca Daha Zor.Kadin olmak Zor Is valla,Allah herkesin yardımcısı Olsun.
Akşam alisveris yaptık eşimle,onlar yerleştirildi,yemekten Sonra mutfak derlenip toparlandı,yıkanan bulaşıklar yerlestirildi.Kızımı uyutmayi basarabilsem Biraz dillnlenicemde zähmen istemiyor Bir türlü....
Evet cnm ilk senin
Sevindim canım böceklerden kurtulmana valla taşınır gibi olmuştun biraz ama iyi bi temizlik olmuş.....bu arada böceklerden kurtulmak uzereyım son bır tane falan görüyorumıkı gun daha aynı ıstıkrarla devam edersem bıtcek:)
Kizlar isler nasil gidiyo bakalim. :)
SELIN' cim neler olmus oyle nasil bocek onlar bizim evdede var adina kalorifer bocegi diyolar. Sicak ve nemli ortamda olurmus boyle uzun uzun antenleri var..
aayyyyyy anlatirken bile tuylerim diken diken oluyo ayol
evet basıma gelmeden bılemezdım böcekten korkmam ama çooook tıksınç bide ben huyluyum huyum kurusun çıldırcak gıbı oldum ılk böcekler ıstıla edınce:) ama bıttı evı ılaçlattım bıde resmen evı kazıyınca olduler sımdı ortadan bocek leşi topluyorum
ama bende kı o boceklerden degıl onlar gumus bocegı yazın kalorıferler kullanaılmayınca cıkıyolar bılıyorum
bendekı boyle beyaz yada grı renklı toz gıbı gorunuyolar telefonun fenerıyle bakınca hareket ettıklerı gorunuyo bu bocekte nemden rutubetten cıkıyomuş
genelde oluyomuş ama fark edılmeyebılıyomuş..... bendekının adı toz boceği yada ev akarıda denılıyo tek çözumu güneş eger evınız guneş alıyosa olmuyomuş
daha nolsunSelam kızlar bugun yaptıklarım
Salonun camını sildim yerlerini sildim
Cocuk odasının camını sildim tülünü yıkadım astım
Bir makine çamasır yıkandı asıldı
Cocukların gardolaplarını boşaltıp içlerini sildim
Kıyafetlerini düzenledim
Mutfağı topladım
Cocukları yıkadım
Bugun bu kadardı...
selin izindesin diye düşünmüştüm boya diyince.dun gece yatak odaısnın kapısı boyandı camı sılındı gardolap buyuk odaya tasındı tabı içi silindi yerleştırıldı yemek yapıldı ortalık toplandı oglumu yıkadım baska bısey yapamadım su an ısteyım aksama defam:)
yok canım izinde diilim nöbet aralarımda yada gunduz calısıyosam aksam yaptım boyayı kardeşimle bırlıkte yapıyoruz :) çok iyi boya yapar kendisi:)selin izindesin diye düşünmüştüm boya diyince.
nöbet izinlerinde mi yaptın?
kapıyı da kendin mi boyadın?
ay ne güzel.yok canım izinde diilim nöbet aralarımda yada gunduz calısıyosam aksam yaptım boyayı kardeşimle bırlıkte yapıyoruz :) çok iyi boya yapar kendisi:)
kapıyıda kardeşim boyadı:)
azerinin konusu var.Kızlar geçmiş konularda gördüm her hafta belli bir oda seçilmiş ve detaylı temizlik yapılmış yine öyle bir şey mi yapsak deneyimli biri konu açsa biz de takip etsek. Hatta 3 gün falanda verebiliriz mesela bu 3 gün boyunca yatak odası dip köşe temızlenecek gibi. Ne dersiniz?