En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bugun ki yaptıklarım işler
Cocukların çarşaflarını sirkeledim
Yataklarını topladım
Yastıklarımı yıkadım Astım
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Ocak tezgah lavabo silindi
Banyo yerleri silindi lavabo wc temizlendi
2 makine ütü yapıldı yerleştirildi
Eşimin ve benim Tişört rafları düzenlendi
Odalar toplandı
Öğlen bulasıgı elde yıkandı
Hafta sonu tatil için valiz hazırlandı

Ben de bugun aldım elime kurdan dış fırçası ve mikrofiber bezini mutfak dolapları sildim. Dolap dolap olalı böyle olmadı. Bir de duşa kabin ve lavabo ovdum bayaa bi. Geri kalanlar rutin bulasik yemek sofra vs.

Kızlar dün öğlenden önce
Serdiğim çamaşırları topladım..
1-2 Örtü ütüledim
tüm evi sildim , banyoları ve küçük balkonu yıkadım..
Fırını ve buzdolabının dışını sildim
balkon camını ve kapısını , evdeki bütün aynaları sildim..
Makarna salatası yaptım..
Ve Öğlen ezanından hemen sonra gelen misafirlerimi karşıladım onlar gittikten sonra da bulaşıkları makinaya dizip yemek yaptım :KK28:

Bugün galiba hiç bir şeyi ellemeyeceğim :-)
Sadece yemek yaparım :kk77:

dun yapılanlar ardiye odamı boyadık
banyoyu temızledım
oğlumu yıkadım
akşam yemegınde kısır yaptım:)
bulaşıklar dızıldı
bazamın altını komple dışarı çıkardım sıldım yerleştırdım fazlalıkları ayırdım ıhtıyac sahıplerıne verilecek
ıkı makına camasır yıkadım astım
kocaa bı sepet utu yaptım yerleştırdım
ortalığı toparladım yatarken

sabah kalktım kuruyan camasırları topladım katladım yerleştırdım
balkonu topladım
mutfağın yerı sılındı
kahvaltı yaptım sofrayı kardeşime bıraktım koşarak işe geldim:))))

yarın ki planım
eve gıder gıtmez kardeşimle denize gitcez (gezmemdende hıc eksık kalmıyorum:)
oglen ıkı gıbı eve gelırız duş yemek falan dort gıbı ıse baslarız
once banyoyu tuvaletı temızlerım
yemek yaparım
koridoru boyarız
evi komple sılıp toz alırım
yemek yerız mutfağı toplayıp evi toplayıp yatarım
sabah koşa koşa işe gelirim:)

Kizlar isler nasil gidiyo bakalim. :)
SELIN' cim neler olmus oyle nasil bocek onlar bizim evdede var adina kalorifer bocegi diyolar. Sicak ve nemli ortamda olurmus boyle uzun uzun antenleri var..
aayyyyyy anlatirken bile tuylerim diken diken oluyo ayol :KK57:

Onların adı "Gümüşçün".
Arsız hayvanlar nemli her yerdeler ve temizlemekle yok olmuyorlar.
Bizde de var dünya kadar ilaç denedim bana mısın demiyorlar.
Çözüm yok!!!!
:(((((

Onların adı "Gümüşçün".
Çözüm yok!!!!
:KK43:((((
bendeki gümüşçün böceği değil eski evimde bi ara çıkmışlardı biliyorum onları antenleri oluyo bendeki o kadar küçükki telefonun fener ışığıyla ancak görüyorum
minnacık karıncanın yarısından daha küçük sarı yada açık kahve gibi renkleri var
adı toz akarıymış

M

Evet canim gunes resmen evin icinde bizim. Bende bu bocekten biktim napcam ben cok hizlilar yaa ise yarayan bi ilac varmi kizlar...bu arada bende buyuk temizlik yapiyorum insan rahatliyo tertemiz oldu heryer yarin bitircem artik size rapor ederim bende.. :)

Onların adı "Gümüşçün".
Çözüm yok!!!!
:KK43:((((

Vallami kiz napcam ben ya.
gordugum zaman sinirlerim zipliyo her yerdeler. Az once uc tane gordum yarin ilac alicaz ama fayda etmiyo mu gercekten
kucuk kizim var benim yaa bisey olur die korkuyorum...

bendeki gümüşçün böceği değil eski evimde bi ara çıkmışlardı biliyorum onları antenleri oluyo bendeki o kadar küçükki telefonun fener ışığıyla ancak görüyorum
minnacık karıncanın yarısından daha küçük sarı yada açık kahve gibi renkleri var
adı toz akarıymış

Bocek iste hepsi arsizlar insallah kurtuluruz canim bide o kadar sertki zor ölüyo vurunca bazilarida ucuyo cooook hizlilar tiksiniyorm..:KK57::KK57::KK57:

Mehaba kızlar,, aranıza katılmam ii olcak galiba,,, bu işler beni yordu yapmak Yada yapmamak Arasında gidip geliyorum, 18 aylık bir kızım var eşim pek yardımcı değill ,,, kızımı uyuyunca işleri halletmeye çalışıyorum,, ama bu ara yoruldum,, sizler Yaptıklarınız yazıyorsunuz galiba,,,, 2 hafta sonra okullar açılacak ben öğretmenim nasıl Yapcam bakalımmmmmmm????? Beni motive edin be olur???

Mehaba kızlar,, aranıza katılmam ii olcak galiba,,, bu işler beni yordu yapmak Yada yapmamak Arasında gidip geliyorum, 18 aylık bir kızım var eşim pek yardımcı değill ,,, kızımı uyuyunca işleri halletmeye çalışıyorum,, ama bu ara yoruldum,, sizler Yaptıklarınız yazıyorsunuz galiba,,,, 2 hafta sonra okullar açılacak ben öğretmenim nasıl Yapcam bakalımmmmmmm????? Beni motive edin be olur???

Canım hosgeldin aramıza. Senin işin daha zor tabii bebeğin var bir de ama rutin e oturunca her şey daha kolay oluyor. Her akşam yatmadan önce odaları gezip dağınıklığı kaldırmak. Ya da her banyoda duşa kabin ovmak gibi.

Kızlar bugün temizlik yapacak var mı beraber yapsak ben sabah kileri bosalttim atilacaklari ve verilecekleri ayarladim. Şimdi oturuyorum öyle

Canım hosgeldin aramıza. Senin işin daha zor tabii bebeğin var bir de ama rutin e oturunca her şey daha kolay oluyor. Her akşam yatmadan önce odaları gezip dağınıklığı kaldırmak. Ya da her banyoda duşa kabin ovmak gibi.
Aynen canım zaten kızımı uyuyunca Başlıyor benim işler birazdan uyur meselaaa bende ortalığı toplayıp lavobaları yıkarım süpürme o uyanınca artık bugün iii temizlik yapcam inşşşşşşş,, bitince yazarım ...

Aynen canım zaten kızımı uyuyunca Başlıyor benim işler birazdan uyur meselaaa bende ortalığı toplayıp lavobaları yıkarım süpürme o uyanınca artık bugün iii temizlik yapcam inşşşşşşş,, bitince yazarım ...

O zaman ben de seninle başlayayım canım

Bütün ev toplama ve süpürge (demin fark etmemisim sen kızın uyanınca yapacakmissin )
Bütün ev vileda
Bütün ev toz
Ve tuvalet diyelim mi (sen banyoda ekle istersen benim.banyo temiz dün akşam hallettim:)

Back
X