- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.121
Bugün yapmayı planladıklarım:
Camları silmek
Kapıları silmek
Çiçeklerde dahil komple toz almak
Dip köşe süpürmek silmek
Bayram yemeği için patlıcan kızartmak, buzluga kaldırmak
Vakit kalırsa bayram sarmasıni sarmak buzluga kaldırmak
Pormanto düzenlemek
Yatak odasında ki giysileri düzenlemek
Çamaşır makinesi silmek
Canım işte bu, madame coco sağolsun
Eki Görüntüle 1637678
Eki Görüntüle 1637679
İkinci resim pek kötü çıkmış yahu
Gecen geldiklerinde duvarimdaki tabloma kadar laf ettiler canım bu ne olcakmis burda ne işe yariomus gbi esimin tarafı o yüzden ister istemez takılıyorum benim kaynanada temizlikcisi var gelsin çağrım dedi tamam dedi baktım ses çıkmadı dünde esimin yanında söyledi sana gerek yok dedin artik gelemz nasil gelsin diyo nse dedim zaten hemen hemen işim bitti kalanlarida yarım günlüğüne komşuyum cagrdim bugün baktım olcak gbi değil pazartesi doğuma gdicem yarında kaynanam elti esimin abisi kahvaltiya geliyor sancim çıktı braz doktor pazartesiye kadar yatış verdi bnlar bna kahvaltiya ne kadar düşünceliler dmi başta eşim ısrarla cagrdi.
Ahh çok güzellerr eğer ki açık bir dolapta saklasaydım konservelerimi kesinlikle alırdım bunlardann
Canım ben de şu an buzdolabımın içerisinde kullanıyorum ama kim bilir, ileride kendi evimiz, bakliyat dolabımız falan olursa da kullanırım
bugün nelermi yaptım çok iş yaptım aferin bana sayenizde siz iş yaptıkça bende coştum valla
-sabah işe gitmeden 2 makine çamaşır yıkadım astım
-eve gelince koltuk minder yüzleri yıkandı kırlentler yıkandı kuruması için asıldı
-ayakkabılık temizlendi komple sıilindi
-kapılar silindi
-süpürge açtım heryeri süpürdüm
-havlu dolabı ,şifonyer dolabımı,seccade dolabımı hep düzelttim
-mutfak çekmecelerini düzenledim sofra örtülerimi yıkanması için kirli sepetine attım
-mutfak koltuk altları sandıklı hepsini düzenledim
eşim gelince beraber koltuk ve halıları silicez inşallah
baya yoruldum dinlenirkende size yazıyım dedim hepinize selamlar olsun görürüş
BENDE buraya katilmak istiyorum
yapitiklarinizimi yaziyorusnuz
yoksa yapacakalrinizimi :)
ben onuda dün yaptım canımCanım süpersin haftalık ödevlerden bir tek stokları kontrol etmek (havlu kağıt, alüminyum folyo, tuvalet kağıdı vs), düzenlemek falan mı kaldı senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?