- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.101
BU SAATE KADAR YAPTIKLARIM
1-Bulaşık makinesini boşalttım, sonra bim'den aldığım makine temizleyici ile boş çalıştırdım, bitince tezgah üzerindeki attım
2-2 makine çamaşır yıkadım, astım (çıkmayan mürekkep lekesi ile uğraştım ama çıkmadı hala)
3-Salon hariç evi süpürdüm
4-Biraz ortalık topladım
5-Kavanoz kapağı kılıfı almak için dışarıya çıktım ve aldım
6-Klozet temizledim
YAPILACAKLAR
1-Yemek, sofra vs.
2-Çamaşır makinesi silinecek
Başka ne yapmam lazım valla bilmiyorum, tüm evi mi silsem bi?
Günaydın arkadaşlar gelmişken dün ve sabah yaptıklarımı yazayım.
Dün;
1-balkonun camlari tekrar söyle bi silindi maglum oglumn parmak izleri çıkıyor durmadan.
2-balkon süpürülüp silindi yıkamadan gelen halisi serildi. Sağolsun silip hali sermesini eşim yaptı.
3-mutfak toparlandı. Süpürülüp silindi halısı serildi balkonda oldu gbi silme ve halı eşime aitti.
4-1 makine çamaşır yıkandı.
5-yemekdi felan derken akşam oldu.
Bu sabahda bi enerjim yerinde bu saate kadar baya is yaptım diye bilirim.
1-Kahvaltıdan sonra mutfak toplandı.
2-sosluk domateslerimi hazırladım buzlugu atmak için sogumasini bekliyorum
3-nevresimlerimi değiştirdim.
4-yatak odası ve çocuk odasinin tüllerini yıkadım şimdi güneslikler yikaniyor.
5-yatak odası ve çocuk odasinin camalarinida sildim.Dahada islere devam
Maşallah canım çok az kalmış doğumuna tüm enerjini temizliğe harcama , birazı bebeğine de kalsın.. Maşallah sana
Ahh işlerim bitse inanki brazda bebgimle kendime zaman kalcak bayramda bol bol dinlenecegimi hayal ederek yapıyorum valla artık belim çok zorluyorbde doğumdan sonra gelenler olur oglumdan bliyorum etrafı çok inceliyolar laf söz olmasın hic ugrasamm diye yapiyorum
Kavanoz kapağı kılıfı ne ki
Evet canım gelenler mutlaka olacak ama sen o laflara bir güzel tıka kulaklarını meleğine bak.. Benim kv dün tlf da niye sen yapıyorsun temzlkçi alsana dedi eşimle birlikte yapıyoruz dedim iyi o zaman yardımcın varmış dedi kapattı telefonu.. Oysa eltimin evini temizlediğine şahit olmuşluğum var... Hiç moralimi bile bozmuyorum.. Ben kimseye güvenip yapmadım çocuğumu kendi işimi elimden geldiğince yaparım , yapamıyorsam parama güvenir alırım temizlikçi, kim ne derse desin lafı da yapıştırırm hiç acımam bu saatten sonra benden ve bebeğimden önemli değiller... Sende söylenenleri duyma boşver.. Çocuklu kadına mana bulunmaz derim hep hakikatten de öyle arkanı dönersin dağılırgelenlerde seyirlik değil yardımlık geliyorlarsa gelsinler
Arkadaşım anlattı bak sana da söyleyeyim ilk doğumunda ev dolmuş taşımış kimse iş yapmamış ikincide akıllandım diyor gelenlere şu iş yapılacak bu iş yapılacak vs dedim ilkindeki gibi kimse bıdı bıdı edemedi iş yapmak istemeyenlerde gelmedi dediYapabilirsen sende deneyebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?