- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.661
Evimi topladım bulaşıklarını yıkadım kuruladım yerlerine yerleştirdim ocağı fırını sildim kuruyan çamaşırlarım vardı onları topladım katladım yerlerine yerleştirdim ütüleri ayırdım yerleri dün silmiştim tekrar bi hemen tozlanmadan bi vileda geçtim buzluktan kıyma çıkardım patlıcanları tuzlu suya bastım karnıyarık yapıcam öğlende cuma kuranına indim bizim apartmanda şimdilik bu kadar hanımlar akşama kadar yine bişeyler yaparım herhalde
üstelik onlar benim hayallerim yaptıklarım değil ki :)))
Yok patsy o da calsiyo ama ev islerini de sevdirdik belki koca bulur diye:)))))İyi de galiba o evde çalışan. Bak ne güzel temizlik temizlik yazıp durmuş. Been Allah hak getireişten eve gidince nereye düşsem diye bakıyorum valla..
Yok patsy o da calsiyo ama ev islerini de sevdirdik belki koca bulur diye:)))))
Üstelik kuslari da var evde:))
hayaller paris hayatlar belediye çöplüğüü :)iyi ya o zaman, aşağılık kompleksine kapılmıştım bi an : ))
Yok patsy o da calsiyo ama ev islerini de sevdirdik belki koca bulur diye:)))))
Üstelik kuslari da var evde:))
Dime oyle herufun utusu var corabi var yimeee var var da var:)))beni ev işime alan kocanın ?????*****&&&&6@@@@)))&&^^^#####%%%
Sen de kilolu koca bul betus:))))yoosam sen de fit mi istiyon kiz:))hayaller paris hayatlar belediye çöplüğüü :)
bulamıyom koca... beğenmiyolar beni.... bu kilolarla olmuyo.... iç temizlikte lazım galiba anacım :)
beni ev işime alan kocanın ?????*****&&&&6@@@@)))&&^^^#####%%%
Kandiriyolar iste onlarla bizi patsim:))bebelere seker verir gibi:)bi halta yaramiyo:))Azi ben ödüllendirilmişim. Eeee noluyor şimdi ödüllendirilince??
amaaaaaaaaaan alsında artık ne işte kullanırsa kullansın yahuu :))) ne iş olursa yaparım abi moduna geldim yani :)))
Sen de kilolu koca bul betus:))))yoosam sen de fit mi istiyon kiz:))
E o zaman yuklenme heruflere sen de:)aaa yok sevmem ne o öyle... ben vereyim iyisimi öyle kocam olcağına ben zayıfliim :))
Hec sorma patsi siteyi yenilediler guyaAzi ya eskiden forum kısmı mesajlar yazıldıkça akardı. Şimdi yok mu öyle? Noldu ki o formata?
Patsy senin de evcil hayvanin neyim var mi:)
eskilemişler. herşey kötüHec sorma patsi siteyi yenilediler guya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?