Unutamiyorum ben o uykuyu yahu bi turlu sabah kalktim esim isten geldi kahvaltı faslı sofra kur kaldır adam yattı gece vardiyasindan dondu yoruldu tabi yatcak adam ama benim neyimeyse bende gittim yattım yanina.. Üstelik anneme sözüm vardı bugün günü var diye yardıma gidicektim... Sonuç misafirleri gelmeden bi saat evvel gidebildim bütün isleri bitirmiş zaten garibim..
Derhal katılıyorum aralarina .. Acil fircalanmam lazim benim fircalayin beni.. Annemin falsolu terligi olun ayiltin beniyy...
eşinin vardiyalı olması da kötü etkiler seni.
iş yapmanı gerektiren bir mecburiyet olamayınca yatmak daha cazib gelir elbette.

annene geç gitmen olmamış ama sen de pişman olmuşsun zaten.
yeni evli olduğun için alışma süresi olarak geçer bu yılın.
zamanla sorumlulukların rahat bırakmaz bence.:))
komşuların vs. yok mu yaşıt ya da yeni evli?
benim ilk apartmanımda temizlik hastası iki elti ve 7-8 yeni evli komşum vardı.
alt komşularım sabah ezandan sonra hergün bir odanın camını silerlerdi.
onları gördükçe temizlik yapasım gelirdi benim de.

çalıştığım için cumartesileri sabah erkenden balkonu yıkar,geceden yıkanan çamaşırları asardım.
sonra sil,süpür.
evde dağıtan olmayınca temizlik çok kolay ve keyifliydi sanki.
ama o zaman da ev dağılmıyor,ev gibi değil derdik yeni evlenen iş arkadaşımla.
şükür doyduk,bıktık o derceyiz şu an.
buradan ve diğer topikden ayrılma.bir kaç ayda bize benzersin.
Günaydın hanımlar .
Bugün yapılacaklar:
Beyazlar makineye atılacak yatak odaları toplanacak tozu alınacak (bizim +2 çocuk odası )banyo klozet elden geçecek temizliği yapılacak ev süpürülüp yerler silinecek.o zamana kadar çamaşırlar makineden çıkmış olup asılacak mutfakta aşûre yapılacak konu komşu dağıtılacak.Kendime de bi saat planı yaptım .ev işlerini 12 ye kadar bitirip 12.30 gibi mutfağa girmeyi düşünüyorum.evet bakalım Allah yardımcımız olsun bismillah deyip çayımı içip işlerine başlayayım.dağcı eflalim kuzucuk nerelerdesiniz bildirimler azaldı mı yoksa bana mı öyle geliyo
merhaba canım.ben arada bakıyorum ama kimse uğramayınca keyifli gelmiyor.
sen anlattıkça mest oldum.
öyle 12de biter vs. dedikçe.:)
işten çıkıp iş yapasım var yani.
akşama yetişmiyor hiç bir şey.
mutlaka eksik kalıyor,sinir oluyorum.
havalar güzel,tam temizlik yapılacak gibi.:)
Dün iş çıkışı tansiyonum düştü biraz eve gidince yattım dinlendim geçti şükür sonra eşimle yemeği hazırladık yedik bizimkiler ben yatarken bisküvi yiyip kırıntı yapmışlar her yeri zaten supurulmesi gerekiyordu saat 8den sonra kalktım tüm evi supurdum.
Çocuğu uyutup eşimin ayaklarına verdim önce nevresimini değiştirip sonra çocuğu yerine yatirdim sonra bizim nevresimi değiştirdim kol cantalarinin içlerini temizledim yerlerine yerleştirdim. Oğlana cis yaptırdığım bir kutu vardı elimden kaydı banyo paspasini toplayıp makineye attım yerlerini çamaşır suyuyla sildim.
Mutfağı topladım kirlileri makineye yerleştirdim.
Mutfak dolaplarini sildim ocağı tezgahı falan sildim.
Son olarak oturma odasını toparlayip yattım :))
akşam harika işler yapmışsın.

geçmiş olsun ayrıca.:)