- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.841
Valla bilmiyorum ki betus inek gibi dolanirim artik evde:)kız üç bebe nasıl emzirilir acaba :)))
:))) sen bebeleri iki günde bi çamaşır suyuna batırırsın diye korkuyorum ben :)
oy oyy ne guzel ya ben yapmis kadar oldum:)bende bildirim vereyim uzun zamandır okuyorum ama yazmıyorum
akşam eve gittim yemeğim vardı ocağa koydum
yemek ısınırken salata yaptım yoğurt mayaladım sofrayı hazırladım
yemekten sonra bulaşıkları makineye dizdim elde yıkanacakları yıkadım
masayı ocağı sildim, tezgahı ve lavaboyu çamaşır suyu ve cifle fırçaladım duruladım
dolap içine raf kestirmiştik onu taktı eşim
bende içlerini sildim tekrar düzenledim
2 raftan 3 rafa çıktı dolabımın içi, iyi oldu
oturma odasını topladım süpürdüm
oğlumla ilgilendim
sabah işe gelmeden tuvalet ve lavaboyu yıkadım
kendi yatağımızı ve oğlumun yatağını topladım
çöpleri attım işe geldim
azerin ayaklı ansiklopedi gibisin her türlü kire pasa karşı bir doz azerin.Himm yapistirici da zor cikar simdi
Utunun buhariyla koltuga degdirmeden isit bakalim yumusuyo mu
Yumusarsa hemen uzerine bolca un döküp ovala un yapistiriciyi kendine ceker
Umarim temizlenir
azerin ayaklı ansiklopedi gibisin her türlü kire pasa karşı bir doz azerin.
Arzu hoşgeldin bu arada:)
oy oyy ne guzel ya ben yapmis kadar oldum:)
Bu arada nasilsin canim
kumaşın rengi mor kadife ve daha yeni aldım cesaret edemiyorum canım açık renk olsa herşeyi deniycem ama koyu olunca ve kadife olunca cesaret edemiyorum .Himm yapistirici da zor cikar simdi
Utunun buhariyla koltuga degdirmeden isit bakalim yumusuyo mu
Yumusarsa hemen uzerine bolca un döküp ovala un yapistiriciyi kendine ceker
Umarim temizlenir
oy oyy ne guzel ya ben yapmis kadar oldum:)
Bu arada nasilsin canim
Iste en buyuk yanlış bu canimHosbuldum hatta çok çok hoş buldum harikasiniz siz yaa
Allahım nolur bende sizler gibi hevesle is yapayım.. Bak saat kaç oldu hala battaniyenin altında titriyorum.. İs yapmak için çok soguuuk....
Amin sagolasin canimteşekkür ederim
iyiyim sağol, sen nasılsın
maşallah 3 üz gebelik
allah yardımcın olsun
sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Morsa gercekten riskliymis cok mu belli oluyo?kumaşın rengi mor kadife ve daha yeni aldım cesaret edemiyorum canım açık renk olsa herşeyi deniycem ama koyu olunca ve kadife olunca cesaret edemiyorum .
Amin teşekkür ederimBirTutamMutluluk20 hayırlı olsun bebisleriniz masallah uc tane...Allah kolaylik versin sağlıcakla kucaginiza alin ins.
:)))sen mercimegi yapmadin cunkum:)))bende yaptım benimkini niye beğenmedin...... hıhhhhh küstüm sana.........
günaydın canm..Günaydın topigin en dombik uyesi geldi:)))
Resmen top gibi olmusum ya
Dun Aksam üzerime bi seyler almak icin mağaza mağaza dolastim yetmedi haftalik market alışverişine gittik abartmisim galiba biraz tum gece agridan uyuyamadim
Evet aynen oyle canimgünaydın canm..
malesef çarsıya gidince kaybediyorz kendimizi..bende henüz bişey begenemedim kendime..
Azerin birden kendini iyi hissettin,normal hayatına dönmek istiyorsun ama Allah korusun olumsuz etkilenme.Günaydın topigin en dombik uyesi geldi:)))
Resmen top gibi olmusum ya
Dun Aksam üzerime bi seyler almak icin mağaza mağaza dolastim yetmedi haftalik market alışverişine gittik abartmisim galiba biraz tum gece agridan uyuyamadim
clin ben de aldım ama tozları kalıyor gibi.Bu arada gecen clin almistim ya önceleri guzel siliyodu zamanla iz birakmaya basladi sanki ben de bu sefer normal camsil aldim:)
Ay su an benim ev savaş alani gibi:)sabah erken kalkip yardimci abla gelmeden topluyorum biraz kadina bunu yapamam:)))zaten eve girince gözleri portluyor:)))
Evet aynen oyle canim
Hayir bi şey begensem yanmicam:)3-4 tane şeyi zorla aldim
Mont aliyim dedim kendime yok anam hamileleri hic dusunmuyolar valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?