- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 723
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.801
yok ya,senin yaptıklarını okuyunca kendimi çok tembel buldum.sağol canım arada tansiyon sorunu yaşarım ben böyle alışkınım yani hatta epeydir karşılaşmamıştık özleşmişiz :))) evet kendimce epey iş yaptım ama senin hızına yetişmek için en az 10 fırın ekmek yemem lazım maşallahın var her daim idolümsün
yok ya,senin yaptıklarını okuyunca kendimi çok tembel buldum.
ama gülümsettin beni,sağol canım.
akşam yapacaklarımı yapamadım ya eksik olduğunu düşünüyorum.ahaha sen kendini görmüyorsun galiba bacım :))) iltifat etmedim yani gerçekler ortada
eşin polis mi canım? ben de senin gibiydim eşim karakoldayken çok şükür şimdi bölümü değişti de sürekli sümsük sümsük uyumaktan kurtuldum.. yemek bile yapamazdım dışardan bir şeyler söylerdik hep ilk zamanlar
benim eşimde polis canım inan anlıyorum seni ama ben gündüz yatmıyorum işte eşim geceden geldiğinde o yatar ben hep ayakta Allahtan ev dublex de yatak odaları yukarda kapıyı kapatıyorum o kadarİnfaz koruma memuru canım eşim en iyi sen anlarsın o zaman halimi.. Adam akilli ne yemek düzenimiz ne uyku düzenimiz oluyor böyle ya çok kötü.. İnşallah benim adamda gündüze geçmeye çalışıyor olursa ondan sora bi düzenimiz olur...
İnfaz koruma memuru canım eşim en iyi sen anlarsın o zaman halimi.. Adam akilli ne yemek düzenimiz ne uyku düzenimiz oluyor böyle ya çok kötü.. İnşallah benim adamda gündüze geçmeye çalışıyor olursa ondan sora bi düzenimiz olur...
benim eşimde polis canım inan anlıyorum seni ama ben gündüz yatmıyorum işte eşim geceden geldiğinde o yatar ben hep ayakta Allahtan ev dublex de yatak odaları yukarda kapıyı kapatıyorum o kadar
aynen canım gündüze dönerse ancak ozaman bir düzen oturur böylesi çok kötü oluyor. biz 2 yıldır rahatız şükür
Sevindim sizin adınıza ne güzel Allah daim etsin banada dua et emi bacım bizde duzelelim...
İnşallah canım benim ama normal düzene de hemen alisamiyorlar yillarca bi gece bi gündüz çalışınca. benimki 'her sabah erkenden kalkilir mi memur gibi' diye söylendi durdu uzun süre
Ayy deme ya.. Ama benimki daha bi bucuk senelik memur zaten alismadi o kadar hem bi sure gündüz gitti ise iki ay kadar daha iyi geldi sanki benimkine.. Bide cezaevi uzak kalıyor evimize serviste bitek gündüzleri oluyor buradan en çok o yüzden istiyoruz biz otobüslerde sürünüyor boyle ya iki araç değiştirmek zorunda kalıyor hep.. Bizde söylenecek biri varsa o benim zaten her sabah 5 bucukta kahvaltı hazirlicam...
varsın bir süre söylensin canım ne olacak hem senin eşin yeniymiş daha benimki 4-5 yıllıktı evlendiğimizde.. ama kesinlikle daha iyi sürekli gündüz çalışmak.. önceden çocukla bile ilgilenemezdi doğru dürüst şimdi şükür halimize...
Demi ama... Ne güzel olmuş gündüze geçmesi ama asil geceli gunduzluye alisamiyo insan ya takvime bakmadan bos gün belirleyemiyosun kendine düzen namına hiçbirşey olmuyor ya inşallah bizimkide döner daha coluk yok çocuk yok bende bide olsa naparmisim acaba..
bu arada size yazamıyo olabilirim ama takip ediyorum gaza geliyorum ben bazen hiç ama hiç bişe yapmak istemiyorum ayda yılda bir olur ama hiç bişe yapmıyorum yerimden kalkmak işgence gibi geliyo yaaaaaayada yapsam bile ki genelde üşenmeden yaparım mesela cam siliyorum harıl harıl uyku bastırdı gidip iki saat uyuyup kalkıp kalan camları siliyorum:) delimiyim neyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?