- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.961
sağol canım.gülümsettin beni.:)Maşallahdagci sana seni çok takdir ediyorum valla.senim gibi olmak için 40 fırın ekmek yememiz lazım.üstelik biz ev hanımıyız birde.
Bugün arkadaş çağırdım kahvaltıya şimdi gittiler bende bi makine çamaşır atıcam şimdi evi de biraz akşamdan biraz sabahtan uğraşıp temiz yaptım hafta sonu tüm evi elden geçiririm artık
kızlar güzel ve nerjik bir gün burda.
dün öğlen eve gidemedim ama işler hep aklımdaydı.canım da sıkıldı tabi.
iş çıkışı hemen üzerimi çıkarıp mutfağa koştum.
aksi gibi bu sabha yemek de yapmamıştım.
peynirli makarna,ezo gelin,ıspanak yaptım bir saat içinde.
çamaşırları astım.
her yeri havalandırdım.
buz dolabını şöyle bir sildim.
dün sabah lavabo,klozeti fırçalamıştım.
dün yazmayı unutmuşum.
makineye beyazları attım.
sağı solu topladım.
çocukları sinemaya götürdüm.
gelince yemek faslı oldu.
bu sabah 10 parça ütü yaptım.
bulaşık makinesini boşaltıp doldurdum.
ocağı ve tezgahı sildim.
kahvaltı için hazırlık yaptım.
çocukalrın giyecekleri kıyafetleri hazırladım.
yatağımın çarşafını ilkeledim.
pijamaları kaldırdım.
biraz spor yaptım.
çocukların öğlen yemeklerini termoslarına koydum.
kanepelerin yastıklarını düzelttim.
akşama ütü yapmak niyetim.
oğlumun nevresimini değiştirip yatağını düzeltirim.
vakit olusa evi süpürürüm.
Günaydın hamarat hanımlar
Kalktım ki grip olmuşum
Kızımla kahvaltı yaptık .
bulaşıkları makineye atıp elde yıkanacakları yıkadım.
çöpleri toparlayıp attım.
sobayı yaktım.
külünü attım.
evi süpürdüm.
çamaşır katladım şimdi yoruldum yatıyorum hasta hasta iş yapmak çekilmiyo.
Maşallahdagci sana seni çok takdir ediyorum valla.senim gibi olmak için 40 fırın ekmek yememiz lazım.üstelik biz ev hanımıyız birde.
Bugün arkadaş çağırdım kahvaltıya şimdi gittiler bende bi makine çamaşır atıcam şimdi evi de biraz akşamdan biraz sabahtan uğraşıp temiz yaptım hafta sonu tüm evi elden geçiririm artık
cnntrm çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için..8 buçuk aylık bi kızım var ne kadar olabilirse dinlemiyorum :)
Aynen canım :) oynamak istiyo miniğim ama bende güç yok :)Allah bağışlasın canım. sürekli yanında ister o şimdi seni.. benim de oğlum var 3 yaşında ama maşallah kolayını bulsa duvara tırmanacak
Masallah 24 tane saksi..benim sadece bir buyuk iki de kucuk cicegim var.iki tanesi de kurudu gecti...masallah ellerine saglik bi dunya is yapmissin.ciceklerin tenizlerken dokuntusu cok oluyr toprak vs...:)yatmadan önce son iş olarak rapor vereyim yine
eve girer girmez tüm camları açtım.
hızlıca dağınıklığı topladım.çok şükür sürekli topladığım için öyle saatler sürmüyor artık birkaç dakikada bitiyor bu fasıl.
yatakları toplayıp örtülerini serdim.
hava kararmadan yetişsin diye elime bir kova bir bez alıp yatak odamın camını sildim. çocuk odasına yetişemedim hava karardı
tüm çiçeklerimin bakımını yaptım (yıkadım,temizledim gerekli olanları suladım) irili ufaklı toplam 24 saksı:)
tüm cam içlerini sildim ve tüm odaların tozunu aldım. portmantonun aynasını sildim.
akşamdan kalan yemeğime ilave çorba yaptım. buzluktan kızarmış biber çıkarıp yoğurtladım.
yemek yendi bulaşıklar toplandı. lavabo temizlendi.
klozet, lavabo ve ayna silindi. banyodaki havlupanın tozu alındı.
1 makine çamaşır yıkanıp asıldı. kuruyanlar ütülenmek üzere katlandı. (aslında ütüyü bu gece yapacaktım ama sonra yeni yıkadıklarım da kurusun diye vazgeçtim ütüyü/ütü masasını kırk kere yerine koy kaldır yapmamak için)
çocuğu uyuttum.
yarın için ıspanak yemeği yaptım geldiğimde bir de onunla uğraşmayayım diye çünkü yarın süpür-sil günü :)
tekrar çıkan bulaşıkları toparladım. eşim oğlana süt ısıtıcam diye ocağı ve tezgahı batırmış sağolsun onları temizledim.
oturma odasını toparladım minderleri kırlentleri oyuncakları vs.
artık uyumaya hazırım en sonunda nihayet....
Masallah 24 tane saksi..benim sadece bir buyuk iki de kucuk cicegim var.iki tanesi de kurudu gecti...masallah ellerine saglik bi dunya is yapmissin.ciceklerin tenizlerken dokuntusu cok oluyr toprak vs...:)
Günaydın herkeze...
Dün aslında ortali topla mutfa topla yatağı topla yemek yap salonu bi olesne süpür pek is yapmadım aslında çocuklardan fırsat bulmiorum hafta sonu misafir gelme ihtimali var napıcam hiç bilmiorum dip köşe iyce temizlenmesi lazım heryerin
hayranım sana ya ben sabah ancak kendimi ve çocuğu giydirip evden çıkıyorum. Çocuk da kreşte kahvaltı yaptığı için onu bile hazırlamıyorum yani. bu sabah evden çıkmadan stor ve güneşlikleri açıp eve güneş girmesini sağlayabildiğim için mutlu hissediyorum kendimi
geçmiş olsun canım bence de yat dinlen evin de sobalıymış soğuk odalarda fazla vakit geçirme
valla sen de az değilsin canım herkesin maşallahı var topikte. bazen sırf size rapor yazmak için ev işi yapıyorum
bugün de yaptım bir şeyler ama gece yatmadan önce yazıcam tamamını
günaydın.:)hayranım sana ya ben sabah ancak kendimi ve çocuğu giydirip evden çıkıyorum. Çocuk da kreşte kahvaltı yaptığı için onu bile hazırlamıyorum yani. bu sabah evden çıkmadan stor ve güneşlikleri açıp eve güneş girmesini sağlayabildiğim için mutlu hissediyorum kendimi
bence epey iş yapmışsın.Ben de yoruldum bugun
kahvaltı fasli
Ev dipkose süpürdüm
sildim
yemek yaptim iki cesit.salata yaptim
mutfagi topladim.tejrar dagildi yine topladim
alisveris posetlerini yerlestirdim.
yesillikler yikandi suyu sizinca dolaba yerleştircem.
az ama oz is yaptim
iki makina camasir yikandi astim.
ev supurmek cok vaktimi aldi salonu epeydir ellemiyrdum.cumartesi misafir var.simdiden telasi sardi.
supurge yikanacak.yemek yendi masa duruyo.oglum izin vermedi...salonun tozunu alabilirim ins yatmadan.
birde yatmadan oturma odasinin kolkutlarini halisini ve mutfagin halisini silme niyetim var ins yapabilirim.
süpersin akşamcı arkadaşım.:))yatmadan önce son iş olarak rapor vereyim yine
eve girer girmez tüm camları açtım.
hızlıca dağınıklığı topladım.çok şükür sürekli topladığım için öyle saatler sürmüyor artık birkaç dakikada bitiyor bu fasıl.
yatakları toplayıp örtülerini serdim.
hava kararmadan yetişsin diye elime bir kova bir bez alıp yatak odamın camını sildim. çocuk odasına yetişemedim hava karardı
tüm çiçeklerimin bakımını yaptım (yıkadım,temizledim gerekli olanları suladım) irili ufaklı toplam 24 saksı:)
tüm cam içlerini sildim ve tüm odaların tozunu aldım. portmantonun aynasını sildim.
akşamdan kalan yemeğime ilave çorba yaptım. buzluktan kızarmış biber çıkarıp yoğurtladım.
yemek yendi bulaşıklar toplandı. lavabo temizlendi.
klozet, lavabo ve ayna silindi. banyodaki havlupanın tozu alındı.
1 makine çamaşır yıkanıp asıldı. kuruyanlar ütülenmek üzere katlandı. (aslında ütüyü bu gece yapacaktım ama sonra yeni yıkadıklarım da kurusun diye vazgeçtim ütüyü/ütü masasını kırk kere yerine koy kaldır yapmamak için)
çocuğu uyuttum.
yarın için ıspanak yemeği yaptım geldiğimde bir de onunla uğraşmayayım diye çünkü yarın süpür-sil günü :)
tekrar çıkan bulaşıkları toparladım. eşim oğlana süt ısıtıcam diye ocağı ve tezgahı batırmış sağolsun onları temizledim.
oturma odasını toparladım minderleri kırlentleri oyuncakları vs.
artık uyumaya hazırım en sonunda nihayet....
günaydın canım.günaydın herkese hayırlı cumalar.Bu hafta nasıl geçti anlamadım daha dün sanki haftasonu idi.Ben pazardan evi dip köşe yapmıştım ne güzel ama geliverdi haftasonu.İşin doğrusu şu ki haftanın bir günü adamakıllı temizlik yapıp hafta içi de oluşan dağınıklığı anında toplayınca bir hafta insan rahat ediyo.Bu gün dün astığım çamaşırları toplayıp katlıycam dünden tuvaleti banyoyu halledip evi süpürmüştüm bugünde hemen tozlanmadan evin yerlerini bi vileda ile geçerim mutfağı toplarım.Yatakları zaten düzelttim sağda solda çocukların okula gitmeden bıraktığı birkaç parça kıyafet var onları da yerine yerleştiririm.Herkesciklere kolay gelsin.Ben yine ya pazar ya da cumartesi evi detaylı bi elden geçiririm.
Öyle çok döküntü yapacak çiçek yok bende fazla. En çok menekselerle uğraşıyorum ölü çiçekler falan oluyor 2-3 günde bir alıyorum onları. Menekselerim candir :))
Orası öylede canım eşimin taraf braz lafcı oğlumdan biliyorum ozamnda geldiler tenceremden tut duvardaki tabloma kadar laf ettiler biri seramik tencerelerime bunlar i
Canım el kadar bebeğin var kimse kusuruna bakmaz senin. Yapabildigin kadarıyla yapmissindir sen zaten
Öyle çok döküntü yapacak çiçek yok bende fazla. En çok menekselerle uğraşıyorum ölü çiçekler falan oluyor 2-3 günde bir alıyorum onları. Menekselerim candir :))
Canım el kadar bebeğin var kimse kusuruna bakmaz senin. Yapabildigin kadarıyla yapmissindir sen zaten
günaydın kızlar.
akşam arkadaşımın kınasına gideceğim için hızlıca yatakalrı toparladım.
çamaşırları toplayıp katladım.
mutfağı vs. hızlıca topladım.
ütü yapmak istiyordum ama kendimi çok yorgun hisedince oturdum.
kınadan gelince bulaşıkları makineye doldurup çalıştırdım.
sabah çooook yorgun kalktım.özellikle gözlerim çok ağrıyordu akşam tele bakmaktan.
biraz spor yaptım.kahvaltı vs. hazırladım.
akşama ütü var.
bir de vakit bulursam evi süpürmem lazım.
bu akşam da başka bir kına var.
yarın akşam düğün iki tane.
pazar da kardeşime gitmeyi düşünüyorum.
işleri hangi ara yapacağım yaaaaaaaaaaaa.
inşaALLAH canım.Günaydınn canım maşallah yaa düğünler üst üste gelmiş gerçi sen üstesinden gelirsin hamarat hatunsun vesselam....kolay gelsin sana canım...
sanki sen kadına yardım etmişsin gibi olmuş.:)Kızlar Günaydınnnn dün gece yorgunluktan rapor yazamadım dün yardımcı kadın geldi yarım gün valla kadın geldi ama ben daha dok yoruldum sanki....
Kadın gelene kadar
Yatakları topladım
Ortalıktaki fazlalıkları topladım
1 makine çamasır yıkadım astım
Mutfagı topladım
Tezgah Ocak lavabo temizledim
Cocukların odasının camını sildim
Tülünü yıkadım
Yerlerini süpürüp sildim
Toz aldım kapısını sildim
Kadın gelince
Salon, yatak odasını dip köşe sildi süpürdü
Salonun halısını sildi
Ben tozları aldım aynaları sildim
Mutfak camını sildi
Halısını makinede yıkadım
Yerleri sildi buzdolabını çektirdim
Tülünü ben taktım
Ben butun tencerelerimi parlattım
Deri sandalyeler silindi masa silindi
Hol süpürülüp silindi
Banyo duvarları silindi yerler kuvet wc lavabo temizlendi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?