En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba arkadaslar ben özlem araniza katılmaya karar verdim... 21yasındayım 4yıllık evliyim 2yasında bi kızım var daha once esimin ailesi ile birlikte yaşıyorduk 5ay once kendi evime cıktım titiz ve simetrik seylere cok takılırım tabi evde cocuk olunca temiz tutmak biraz zor oluyor... calismiyorm bu arada

amin canım inşallah hızım kesilmeden devam edebilirim. çünkü 1-2 kere boşlayınca işler gözümde büyüdüğü için hiç yapamıyorum. ama böyle düzenli gidince hem kolay oluyor hem de kendimi süper hissediyorum. sabah kaçta kalktın çok merak ettim doğrusu saat 11'e kadar ne var ne yok bitirmişsin. ben saat 9.30'da zorla uyandım. o da mecburiyetten. doktor randevum var diye.. ordan dön kahvaltı hazırla saat 11.30 olmuştu. sen kapanış yaptığında ben daha günün ilk lokmalarını yiyordum yani

Hoşgeldin canım :)
Dediğin gibi çocuk olunca temiz tutmak zor oluyodur sanırım ama bebek olunca da temizlemesi çok zor oluyo :)
8 buçuk aylık bi kızım var onla iş yapmak çok zor :)

Ya hanımlar bu topik hem çok iyi hemde kötü bi topik :)
iyi çünkü evde tek başıma temizlik yaparken sıkılmadan yapmamı sağlıyor .
kötü çünkü iş yapamadığım gün burayı okuyunca kendimi iyi hissetmiyorum
5 gün oldu gribim ve bebeğimle bile zor ilgileniyorum .sizi okuyunca şeytan kalk iş yap dedi ama ben şeytana uymadım tabi çünkü çok hastayım

Ama yine de bulaşık makinesine bulaşık attım elde yıkanacakları yıkadım .
makineye çamaşır attım .
serdim.
5 parça ütü yaptım.
Salonumu gırgırladım.
Günlük işlerimi aksatmadım çünkü birikince yapmak çok zor
Hepinize iyi geceler diliyorum

TE="gulenyuzumsunsen, post: 43553380, member: 705406"]Ama yine de bulaşık makinesine bulaşık attım elde yıkanacakları yıkadım .
makineye çamaşır attım .
serdim.
5 parça ütü yaptım.
Salonumu gırgırladım.
Günlük işlerimi aksatmadım çünkü birikince yapmak çok zor
Hepinize iyi geceler diliyorum [/QUOTE]

Evet canmm allah bagıslasın yavrunun.. Yine sen iyisin benm bulasık makinem yok malesef.. Çalışıyor musun peki burda amac ne gunboyu yaptıgımız isi paylaşıp bırbirimizin bilgilerinden tecrübesinden yararlanmak mı

Günlerdir temizlik yapıyorum bitmiyor anacim bitmiyor ama ben bittim artik.. Yarin son üç posta perdemide yikadimmi perde faslim bitiyor şükür evde dokunmadigim yer kalmadı artık son bi süpür sil yaptım mı tmmdir... Uhuuuuu bitiyor sonunda buyuk temizligim.. Sonra iki gün deliksiz uyuyacagim....... (kesin uyuyamayacagim)

Sağol canım 7 de kalkıyorum ben.Dünde iş yapmaya 8,30 gibi başladım bitti işte.Geçmiş olsun canım sanada insanın dışarda işi olunca ev mecburen aksıyor .olsun ev bi şekilde bitiyor da önemli olan bizim bitmememiz sağlıklı günler diliyorum.
Hoşgeldin canım sende.Çok gençmişsin sende senin enerjin yeter bu topikte.ben ilk çocuğumu doğurduğumda 28 yaşındaydım yani.bekliyoruz senden de günlük iş raporlarını

YUMURCAK teşekkür ederim canım tüm hastalıklar vücudumuzdan defolup gitseler çok iyi olacak valla :) dün tam yatış yaptım ben. Hiçbir işe elimi sürmedim ufak tefek 1-2 şey yaptım ama o kadar sadece.. Akşam yemeğini bile dışarda yedik :) bugün öyle yatmak yok tabi. Pazartesiye hazır düzenli girmek zorundayım bakicaz artık. Ben de 28de anne oldum. Oğlum 3,5 yaşında.

temizlik bitmiyo doğru :)

öyle insanlardan nefret ederim,ben bir yere gittiğimde hiç sağ sola bakmam gidersem o kişi için giderim ev için değil,ev müsaait değilse de anlayışla karşılarım mutlaka bir sebebi vardır her insan temiz düzenli olmak ister
öyle insanlarla görüşmeyi kesiyorum ben,hamaratlık muhabbetlerinden nefret ederim,yok şu komşu benim için şöyle titiz dedi yok böyle titiz dedi,ben şöyle iş yaptım böyle iş yaptım ııyyhhh iğrenç,yav yapıyosan kendine yapıyosun bananeee!!!!
ben de yapıyorum daha Allahın bir kuluna yaptığım iş ile övünmedim nedir bu yavvv,başka bildikleri bişey yok hayatı hep işden ibaret sanıyorlar hayatları boş anlamsız insanlar,tourda kültürel bişey konuş be!

Evet canmm allah bagıslasın yavrunun.. Yine sen iyisin benm bulasık makinem yok malesef.. Çalışıyor musun peki burda amac ne gunboyu yaptıgımız isi paylaşıp bırbirimizin bilgilerinden tecrübesinden yararlanmak mı[/QUOTE]

Hem öyle hemde beraber yapıyo gibi oluyo ya da buraya bakıp temizlik yapasın geliyo canım ben bu amaçla kullanıyorum :)

Hoşbulduk canım sağol tesekkür ederim. Suan ben kavınvalimdeyim yatılı misafirliğe geldik. Bnde bugün evleri süpürdüm mutfağı topladım bide sabah. Yemekler anneme ait şimdilik rahatım

Iyi akşamlar canlar
Ben dogurana kadar içim içimi yiyecek ya
Gecen kanamam oldu odum koptu neyse ki bi sorun cikmadi
Doktor ortalikta cok gezme dedi habire dinlenmeliymisim
Allahim su 36 haftayi sagsalim bitirsek bi hic hi sey istemicem

Aynen öle canım ben kmsenin evini inceleme bakmam ama nedense benim evime gelen bi bakar inceler bşey der buda sinirimi bozuyor ister istemez yapıyorsa herkez kendine yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…