En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
canım senin bu spor azmine de hayranım okadar iş için içinde hiç ihmal etmiyorsun benimde yapmam lazım ama hiç o ilham gelmiyor bi türlü

dagci mecburen motive oldum aslında. Normalde çok düzenlidir evimiz iki kişiyiz zaten. Ama şehir dışından gelen misafirlerle ipin ucu bir kaçtı toparlayamadım daha.

Eşimde yardım edecek Pazar günü evde yaşam alanı açıcaz kendimize. Rutine bindi mi çamaşır asma toplama katlama dışında sorun kalmıyor zaten benim için. : )

kolay gelsin canım.:)

Sen ve bebişler iyi olunda biz kızmayız sana

Bana geliyirda o sinir totoyu kaldıramayınca gülme krizine giriyorum
bir başla alışınca vazgeçemezsin.
sadece incelmek için değil,mutlu olmak için yapıyorsun.

nette çok güzel videolar var.
kısa olanlardan başla.sonra etkilerini ve yapabildiğini görünce değişik videoları yaparsın.

Takip ettiğin bi site var mı? Tavsiye eder misin?

Selam kahvalti yaptik sabah gozleme yaptim mutfak ne oylece duruyo ufaklik uyudu.
supurgeyi cikardim antrede
dipkose yapicam bugun ama hicccc canim istemiyo ortalik darmadagin...ins gaz a gelirim de yaptim diye yazarım

Selam kahvalti yaptik sabah gozleme yaptim mutfak ne oylece duruyo ufaklik uyudu.
supurgeyi cikardim antrede
dipkose yapicam bugun ama hicccc canim istemiyo ortalik darmadagin...ins gaz a gelirim de yaptim diye yazarım
ben evdeyken büyük temzilik yapacağım zaman erkenden kalkardım.
gün içinde sanki ürüyor,bitmek bilmiyor.
ama bize rapor vereceğini düşün.keyifle okumak için bekliyoruz.:)

İyi günler hanımlar
yine uykusuz geçen bi gecenin ardından s
Şiş gözler yorgun vücut ve bi kamyon iş vee uyumayan bi cadıyla karşınız dayım :)
Mesajlarınızı okudum ellerinize sağlık hepinizin ve gidiyorum biraz olsun toparlayayım inşallah ..
(Sularımızda 3 te 1 i akıyo iki gündür. artık napcam bilmiyorum ama hele bi gideyim)

BUGÜN YAPTIKLARIM:

Gece yine uykusuz geçti eşimle nöbetlese salladık minigi, burnu tıkalı hasta gece burnunu açtık falan..

Kahvaltı hazırladım, kp de geldi hrp beraber yaptık
Mutfağı topladım
Yatakları düzelttim
Evi süpürdüm
Akşam yemeğini yaptım karnıyarik, çorbayi vakit olursa yapıcam
Oyuncakları topladım
Oğlumu babası götürdü okula rahatım:)
Minik uyudu şükür:)

Çamaşır topluycam
Çamaşır ascam
Hastane işleri var bugün

geçmiş olsun canım.benim kızım ve oğlumun da öyleydi.çok sıkıntı çektik beraberce.
geçen yıl ameliyat oldular.

geçmiş olsun,hastaneye sen mi gideceksin?

dagci minik hasta ondan burnu tıkalı, abidi kresten getiriyor hastalık, dr dan vitamin
istedim büyük oğluma bağışıklığı güçlendirmek için, evet canım ben gidicem psikiyatriste, küçük oğlumun idrar tahlil sonucu da alınacak Nefroloji ye gösterecez tek böbrek li ya kontrol amaçlı

Seninkiler burnundan mı ameliyat oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…