- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.121
canım senin bu spor azmine de hayranım okadar iş için içinde hiç ihmal etmiyorsun benimde yapmam lazım ama hiç o ilham gelmiyor bi türlügünaydın kızlar,dün akşam çok bitkin de olsam işlerimi yaptım.
yatağımı düzelttim.
küçüğün nevresimi takıldı.
oğlumun nevresim vs. değiştrildi,yatağı düzeltildi.odası çok dağınıktı,toplandı.
kızım kendi topladı odasını.
salonda çamaşır vs. çok fazla kalabalık vardı.
hepsi toplandı.
3 makine çamaşır yıkandı 2 makinesi asıldı.
yemek yendi,mutfak toplandı.
lavabo,klozet fırçalandı.
her yer süprüldü.bitkindim eşim ve kızım da yardım etti.
bu sabah,yataklar düzeltildi.
çocukların öğlen yemekleri kondu.
spor yapıldı.
öğlen eve gitmek istemiyorum bugün.
kolay gelsin canım.:)dagci mecburen motive oldum aslında. Normalde çok düzenlidir evimiz iki kişiyiz zaten. Ama şehir dışından gelen misafirlerle ipin ucu bir kaçtı toparlayamadım daha.
Eşimde yardım edecek Pazar günü evde yaşam alanı açıcaz kendimize. Rutine bindi mi çamaşır asma toplama katlama dışında sorun kalmıyor zaten benim için. : )
aynaya bakınca ilhamlar mı,sinir mi geliyor bir şeyler.canım senin bu spor azmine de hayranım okadar iş için içinde hiç ihmal etmiyorsun benimde yapmam lazım ama hiç o ilham gelmiyor bi türlü
Sen ve bebişler iyi olunda biz kızmayız sanaKizlar gunaydin
Ellerinize saglik sizin raporlar icimin yaglarini eritiyo:)))
Msj yazan herkese teşekkür ederim
biliyorum kiziyosunuz bana niye msjlari alintilayip cevap yazmiyo diye ama telden cok zor oluyo:)
Üstelik maşallah sayfalar boyle alip başını gidince alintilamak daha da zorlaşıyor :))kizmayin bana emi hem ben hamileyim o yuzden hic kizmayin:))))))
Bana geliyirdaaynaya bakınca ilhamlar mı,sinir mi geliyor bir şeyler.
bir başla alışınca vazgeçemezsin.Bana geliyirdao sinir totoyu kaldıramayınca gülme krizine giriyorum
sonuç alıyormusunuz pekibir başla alışınca vazgeçemezsin.
sadece incelmek için değil,mutlu olmak için yapıyorsun.
nette çok güzel videolar var.
kısa olanlardan başla.sonra etkilerini ve yapabildiğini görünce değişik videoları yaparsın.
almasam sabah sabah yapar mıyım sence?sonuç alıyormusunuz peki
ah bu çok iyi geldi ama 2 gün başlasam işte 3. gün bırakıyorum istikrar yok bende de.Geriye sadece o ilk 2 gün yaptığım egzersizlerin acısı kalıyo vücut ham olduğu için.65 oldum gram veremiyorum artıkalmasam sabah sabah yapar mıyım sence?
Takip ettiğin bi site var mı? Tavsiye eder misin?bir başla alışınca vazgeçemezsin.
sadece incelmek için değil,mutlu olmak için yapıyorsun.
nette çok güzel videolar var.
kısa olanlardan başla.sonra etkilerini ve yapabildiğini görünce değişik videoları yaparsın.
ben evdeyken büyük temzilik yapacağım zaman erkenden kalkardım.Selam kahvalti yaptik sabah gozleme yaptim mutfak ne oylece duruyo ufaklik uyudu.
supurgeyi cikardim antrede
dipkose yapicam bugun ama hicccc canim istemiyo ortalik darmadagin...ins gaz a gelirim de yaptim diye yazarım
evet canım.bu akşam öyle oldu.dagci senin de boş vaktin olmamış:) evet bugün daha az işim var:)
geçmiş olsun canım.benim kızım ve oğlumun da öyleydi.çok sıkıntı çektik beraberce.BUGÜN YAPTIKLARIM:
Gece yine uykusuz geçti eşimle nöbetlese salladık minigi, burnu tıkalı hasta gece burnunu açtık falan..
Kahvaltı hazırladım, kp de geldi hrp beraber yaptık
Mutfağı topladım
Yatakları düzelttim
Evi süpürdüm
Akşam yemeğini yaptım karnıyarik, çorbayi vakit olursa yapıcam
Oyuncakları topladım
Oğlumu babası götürdü okula rahatım:)
Minik uyudu şükür:)
Çamaşır topluycam
Çamaşır ascam
Hastane işleri var bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?