En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
harnup pekmezli karışımlarda var ama içer mi acaba?

doğru tek böbrekliydi bebiş.bir sıkıntı olmaz inşaALLAH.

Allah şifa versin hepinize canım.:)

geniz eti,bademcik oldular.

herkese selam .Sabah günlük rutin işleri bitirip pazara çıktım.Bayağı bi dolaştım ettim sonra eve geldim.Şimdi aldıklarımı yerleştirip okuldan gelecek çocuklara yemek hazırlama faslına geçiçem.Dün yaptığım işler bugun yanıma kar aldı evi çok dağıtmadığımız için ev hemen toplandı bitti.Dışardan dönünce derli toplu eve gelmek gibisi yok

Valla süpersiniz.Bu ara böyle bi şeye çok ihtiyacım vardı gerçekten çok sağol akşam sanki anneme rapor vericem valla diken üstündeyim yapmalıyım diye düşünüyorum
Ben ailemden uzağım gidip gelcem çok kimsem yok tek uğraşım evim ve çocuğum ve insan bundan bi süre sonra sıkılıyo ben bu topik te sıkıntıdan kurtuldum sohbet eder gibi oluyo herkes sağ olsun :)

Ben ailemden uzağım gidip gelcem çok kimsem yok tek uğraşım evim ve çocuğum ve insan bundan bi süre sonra sıkılıyo ben bu topik te sıkıntıdan kurtuldum sohbet eder gibi oluyo herkes sağ olsun :)
Ben de kuzum ya uzagim bi de bu ara taşınma durumum var malesef o yüZden ne yapım iyice bunalmıştım böyle kafam dağılacak gerçekten iyi ki buldum bu topiĝi hem tecrübeli anneler de var valla benim.için çok güzel oldu

Yazdim buraya sonra mecburen kalktim
mutfaga gectim masyi topladim bulasiklari koydum makina doluydu çalıştırdım
ocagi telleri filan masayi sandalyelrini tezgahi camasir suyu vs bir guzel sildim fayanslari da dolapla tezgax arasindaki ve bazı kirli yerleride...
dolaplarin yuzeyini buzdolabini disini ici temizdi aksam ayrintili camasir suyuyla cifle silmistim ocak kalmisti.
Bizim nevresimi makinaya attim.
ortalığı topladim
evi supurdum.
sular gitti yine canim sıkıldı ise ara verdim kk da takildim oglusla ilgilendim
su geldi nevresimler yikandi
oglumu uyuttum hizlica uynmadan yapayim derken yoruldum;
bul.mak bitmişti yerlestirdim
balkon demirini sildim nevresimleri attim demire kalanlari iceri serdim
yerleri sildim çamaşır suyuyla oglus uyudigunda yapiyrum ki ozondan etkilenmesin
heryeri actim bi guzel havalndirdim
Oturma Odası yatak odasi tozunu aldim
supurgeyi temizledim
sonrasında banyoyu yikadim.
aksam da ufakligi banyo yaptiricam yine bi su tutarim.
yemegim var dunden kalan.
benden bu kadar

iyi canım bitirmişsin.yarına rahat olur.
benim de bu akşam camları silmem lazım.
perdeleri de makineye atarım.
mutfak dolaplarını her hafta silerim.geçen hafta hiç evde olmayınca kaldı.
öğlen gidince gözüme battı.

banyoyu öğlen yıkadım.
çamaşır asmam lazım.

Cok sukur bitti.cumalari ogkeden sonra evde olmuyrum genelde..pek is yapmam o yuzden.

Kolay gelsin sana da canim

Şimdi hemen anlatmam lazım yaptıklarımı
Evi süpürdüm
2 posta çamaşır yıkadım
Yerlesicek kıyafetler yerleştirildi
Şifonyer düzenlendi
Mutfak derlendi toplandı dağıldı gene
Banyo yapıldı
Bi de bol bol dinlenildi malum hamilelik yoruyo
Ama gene de idare eder demi kızlar

allah yardımcın olsunn canım hoşgeldin aramıza :)

allah yardımcın olsunn canım hoşgeldin aramıza :)

Tabii ki de çok iyi canım :) yeterki sürekli ama az yap o zaman hiç iş birikmiyor :)

Tabii ki de çok iyi canım :) yeterki sürekli ama az yap o zaman hiç iş birikmiyor :)
Bu hamilelik beni tembel yaptı canım gerçekten önceden olsa asla bi işi bırakmazdım eşimin ailesi hatta bi bitmiyo onun da temizliği der hep ama işten çıktım evdeyim.zaten bol bol vaktim.var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…