- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 723
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.141
harnup pekmezli karışımlarda var ama içer mi acaba?dagci minik hasta ondan burnu tıkalı, abidi kresten getiriyor hastalık, dr dan vitamin
istedim büyük oğluma bağışıklığı güçlendirmek için, evet canım ben gidicem psikiyatriste, küçük oğlumun idrar tahlil sonucu da alınacak Nefroloji ye gösterecez tek böbrek li ya kontrol amaçlı
Seninkiler burnundan mı ameliyat oldular
İşte topiğin amacına merak eden arkadaşlara cevap :)Gaza geldim valla okuya okuya akşama kadar doldurucam günümü inşallah şimdiden çamaşırlara başladım
Valla süpersiniz.Bu ara böyle bi şeye çok ihtiyacım vardı gerçekten çok sağol akşam sanki anneme rapor vericem valla diken üstündeyim yapmalıyım diye düşünüyorumİşte topiğin amacına merak eden arkadaşlara cevap :)
kolay gelsiiiiin
Ben ailemden uzağım gidip gelcem çok kimsem yok tek uğraşım evim ve çocuğum ve insan bundan bi süre sonra sıkılıyo ben bu topik te sıkıntıdan kurtuldum sohbet eder gibi oluyo herkes sağ olsun :)Valla süpersiniz.Bu ara böyle bi şeye çok ihtiyacım vardı gerçekten çok sağol akşam sanki anneme rapor vericem valla diken üstündeyim yapmalıyım diye düşünüyorum
Ben de kuzum ya uzagim bi de bu ara taşınma durumum var malesef o yüZden ne yapım iyice bunalmıştım böyle kafam dağılacak gerçekten iyi ki buldum bu topiĝi hem tecrübeli anneler de var valla benim.için çok güzel olduBen ailemden uzağım gidip gelcem çok kimsem yok tek uğraşım evim ve çocuğum ve insan bundan bi süre sonra sıkılıyo ben bu topik te sıkıntıdan kurtuldum sohbet eder gibi oluyo herkes sağ olsun :)
Yaptim canim yaotim.yazdiktan sonra mecburen kalktim ya bismillah dedim basladimben evdeyken büyük temzilik yapacağım zaman erkenden kalkardım.
gün içinde sanki ürüyor,bitmek bilmiyor.
ama bize rapor vereceğini düşün.keyifle okumak için bekliyoruz.:)
iyi canım bitirmişsin.yarına rahat olur.Yazdim buraya sonra mecburen kalktim
mutfaga gectim masyi topladim bulasiklari koydum makina doluydu çalıştırdım
ocagi telleri filan masayi sandalyelrini tezgahi camasir suyu vs bir guzel sildim fayanslari da dolapla tezgax arasindaki ve bazı kirli yerleride...
dolaplarin yuzeyini buzdolabini disini ici temizdi aksam ayrintili camasir suyuyla cifle silmistim ocak kalmisti.
Bizim nevresimi makinaya attim.
ortalığı topladim
evi supurdum.
sular gitti yine canim sıkıldı ise ara verdim kk da takildim oglusla ilgilendim
su geldi nevresimler yikandi
oglumu uyuttum hizlica uynmadan yapayim derken yoruldum;
bul.mak bitmişti yerlestirdim
balkon demirini sildim nevresimleri attim demire kalanlari iceri serdim
yerleri sildim çamaşır suyuyla oglus uyudigunda yapiyrum ki ozondan etkilenmesin
heryeri actim bi guzel havalndirdim
Oturma Odası yatak odasi tozunu aldim
supurgeyi temizledim
sonrasında banyoyu yikadim.
aksam da ufakligi banyo yaptiricam yine bi su tutarim.
yemegim var dunden kalan.
benden bu kadar
Cok sukur bitti.cumalari ogkeden sonra evde olmuyrum genelde..pek is yapmam o yuzden.iyi canım bitirmişsin.yarına rahat olur.
benim de bu akşam camları silmem lazım.
perdeleri de makineye atarım.
mutfak dolaplarını her hafta silerim.geçen hafta hiç evde olmayınca kaldı.
öğlen gidince gözüme battı.
banyoyu öğlen yıkadım.
çamaşır asmam lazım.
Hepimize gore hos geldin...gelsin bildirimler...bu topik tam bana goreHic sevmiyorum is yapmayı ve kizin peşinde koşmaktan vakit bulamıyorum belki gaza gelirim
allah yardımcın olsunn canım hoşgeldin aramıza :)Ben de kuzum ya uzagim bi de bu ara taşınma durumum var malesef o yüZden ne yapım iyice bunalmıştım böyle kafam dağılacak gerçekten iyi ki buldum bu topiĝi hem tecrübeli anneler de var valla benim.için çok güzel oldu
allah yardımcın olsunn canım hoşgeldin aramıza :)Ben de kuzum ya uzagim bi de bu ara taşınma durumum var malesef o yüZden ne yapım iyice bunalmıştım böyle kafam dağılacak gerçekten iyi ki buldum bu topiĝi hem tecrübeli anneler de var valla benim.için çok güzel oldu
Hoşgeldin canım aramıza :) kızınız kaç aylıkbu topik tam bana goreHic sevmiyorum is yapmayı ve kizin peşinde koşmaktan vakit bulamıyorum belki gaza gelirim
Tabii ki de çok iyi canım :) yeterki sürekli ama az yap o zaman hiç iş birikmiyor :)Şimdi hemen anlatmam lazım yaptıklarımı
Evi süpürdüm
2 posta çamaşır yıkadım
Yerlesicek kıyafetler yerleştirildi
Şifonyer düzenlendi
Mutfak derlendi toplandı dağıldı gene
Banyo yapıldı
Bi de bol bol dinlenildi malum hamilelik yoruyo
Ama gene de idare eder demi kızlar
Bu hamilelik beni tembel yaptı canım gerçekten önceden olsa asla bi işi bırakmazdım eşimin ailesi hatta bi bitmiyo onun da temizliği der hep ama işten çıktım evdeyim.zaten bol bol vaktim.varTabii ki de çok iyi canım :) yeterki sürekli ama az yap o zaman hiç iş birikmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?