- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.301
Evet sogan suyu akintiyi kurutma ozelligi oldugundan cok iyi geliyoGeçmiş olsun, soğan suyu buruna ilk defa duyuyotum:) bende sık sık tuzlu su dökerim burnuma hasta olunca
Hayır canım biz izmitteyiz burada Gölcük ilçemize bağlı ılıcalarımız termal oteller var.Canım kütahyalımısın
:) ılıca deyince kütahyada ki ılıca sandım:) 4 sene orda durmuştuk daHayır canım biz izmitteyiz burada Gölcük ilçemize bağlı ılıcalarımız termal oteller var.
Teşekkür ederim kızlar dun buzdolabini yapmadım zaten korktum bi şey olur diye ve korktugum yine basima geldi demin wcye giderken bi baktim camasirima 1 kaç damla kan degmis yine
Neyse ki ardi gelmedi uzaniyorum şimdi
Merhaba kizceler
Ne güzel raporlar bunlar :)
O koca kedili betus karusunu goren var mi:))))
Bu arada dun gece bogaz agrisindan uyuyamadim sabah da bi baktim burnum akiyo
Bitkisel tedavilerime basladim:))sogwn suyunu burnuma döküp uzaniyorum şu anda:))
Sağolasın canimCanim ya dikkat et kendine bak yarısı bitti yarısı kaldi. Inşallah hayirlisiyla kucağına alırsın bebislerini. Hic bi iş yapma canım bbırak daginik kalsın. Ay ben korkuyorum bişey olcak die. Esin yardım ediyomu?
Ben.bugün çok çalıştım hem doktoruma da gittim kızlar oglusum olucakmış maşallahı vardı yavrumun
Bakliyatlarimi yeni kavanozlara koydum
Düzenledim
Yemek yaptım
Mutfağı temizledim sildim ocağı her yeri
Bi kaç rafı duzelttim boşalttım bi yeri
Camını sildim
Doktora gittik eşim herzamanki gibi öğle yemeğine geldi yemeğimizi yedik o ise gitti bende direk yatağa
Akşama da bi yere davetiyiz
Ben.bugün güzel çalıştım ki tembellik yapmadım
Duvar silmiyor mu en çok onun için isterim:) başka markaların sileni varmıdır, lekeleri çıkarsa süper olurdu:) çocukluların lekesi bitmez:)Nego ben fakirin mopunu kullanıyorum. memnunum da kaç yıldır bir sorun yaşatmadı bana. ama hani şöyle kapı duvar falan da silse daha iyi olurdu. benimki sadece yatay zeminleri temizliyor. bir de ben halıdaki lekeleri de çıkarır diye düşünerek almıştım maalesef onları çıkarmıyor. ama şu kesin ki sıcak buhar saldığı için hijyenik temizlik sağlıyor. benim afacan emeklemeye başladığı zaman almıştım yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum.
MaaşALLAH canım,sağlık sıhhatle büyüsün paşa.:)Ben.bugün çok çalıştım hem doktoruma da gittim kızlar oglusum olucakmış maşallahı vardı yavrumun
Bakliyatlarimi yeni kavanozlara koydum
Düzenledim
Yemek yaptım
Mutfağı temizledim sildim ocağı her yeri
Bi kaç rafı duzelttim boşalttım bi yeri
Camını sildim
Doktora gittik eşim herzamanki gibi öğle yemeğine geldi yemeğimizi yedik o ise gitti bende direk yatağa
Akşama da bi yere davetiyiz
Ben.bugün güzel çalıştım ki tembellik yapmadım
temizliğin bitmişti,günlük işlerini de halletmişsin canım.:)Iyi geceler
Bugun sadece sabah kahvaltısını topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Yatakları topladım
Mutfak dolaplarımın kapaklarını sildim
Pazara gittim
Pazar alışverişlerini yerleştirmeden önce buzdolabının raflarını sildim
Yemek yaptım
Wc temizledim
Bakliyatların pakette olanlarını kavanozlara doldurdum
Bu kadar....
ben de 4-5 yıl önce robot gibi olandan alacaktım.Duvar silmiyor mu en çok onun için isterim:) başka markaların sileni varmıdır, lekeleri çıkarsa süper olurdu:) çocukluların lekesi bitmez:)
gücün yoksa yapamıyorsun canım.Evin her yei savaş alanı temizlik yapmam lazım hervyer pis gorünüyor gözüme ama yapacak isteğim enerjim yok
ooooo harikasın bence de.Çalışan kadın , üşengeç ev hanımı vol 2;
Herkes yazıyordu çok imreniyordum. Dün 17 adet gül böreği yapıp buzluğa attım. Kendimi çok önemli bir şeyi başarmış gibi hissediyorum.
Sabah 05.30 uyandım ütülerimi de yaptım. Bravo bana. Daha fazla performans beklenmez zaten benden.
ben de sabah evden çıkarkenkeşke evde olsaydım dedim.areser canım maşallah daha ne yapacaksın yapmışsın işte. sadece diye başlayınca ben de bir iş yapmadın sandım :))
Nego var canım farklı marka ve modellerde. benim makine ileri geri ittirince buhar püskürtüyor. dikey yüzeylerde o ileri geri hareketi yer çekimine yenik düştüğü için işe yaramıyor. ama buhar püskürtmek için tuttuğun yerde düğmesi olanlardan alırsan kapı/duvar da temizlenir. ben bilmediğim için sadece markaya güvenip aldım. bir de dagci nın söylediği gici robotları var ki onlar mükemmel her yerde kullanılıyor ama fiyatları birazcık tuzlu :))
The Black iyi bir başlangıç yapmışsın devamını da bekliyoruz :)
ben de bugün teog dolayısıyla evdeyim yarın görevim var. bugün kalan işlerimi halletmek istiyorum bakalım inşallah bir de evdeki dağınıklığa çözüm bulamayınca görev listesi yaptım. birazdan çıktısını alıp her odanın kapısına yapıştırıcam inşallah işe yarar :) örneğini eklemeye çalıştım belki yapmak isteyenler olur :)
Eki Görüntüle 1699666
aferin sanaÇalışan kadın , üşengeç ev hanımı vol 2;
Herkes yazıyordu çok imreniyordum. Dün 17 adet gül böreği yapıp buzluğa attım. Kendimi çok önemli bir şeyi başarmış gibi hissediyorum.
Sabah 05.30 uyandım ütülerimi de yaptım. Bravo bana. Daha fazla performans beklenmez zaten benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?