- 29 Nisan 2015
- 454
- 558
- 18
- 30
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #26.801
maşallah canım iyi iş yapmışsın sen de. buharlı mopum lekeleri çıkarmıyor maalesef öyle bir özelliği yok. ben çıkarır diye almıştım ama kılavuzunda yazıyor çıkarmaz diyeben fakirin mopunu kullanıyorum. zamanında 180'e almıştım ama şimdi daha ucuz sanırım. leke çıkarmıyor ama halıları daha parlak ve kabarık gösteriyor. en önemlisi de hijyen sağlıyor. raporun devamını yazdım bu arada ama son bir tur daha çıkacak gibi. güya hastayım ve raporluyum sabah 7'den beri ayaktayım ve daha da yatacak durumda değilim işler bitmiyor. ama evim eve benzedi hehe :)))
Bizim ufaklık büyüdükçe halılar dahada batmaya başladı. Lekeler de ciksaymis ne iyi olurmuş. :) netten baktm o civarda fiyatı mopunda. Sen nasıl temizliyosun halılarıni?
Evet canim gördüm raporu. Maşallah hiç durmuyosun. :) bak ben iki gündür erken kalkiyorum ama bu saat oldu hala oturuyorum. Sonra da çocukla ne kadar olursa. Niyeyse erken baslayamiyorum işlere. Bide hız kazanamadim bi türlü.
Öğle evi toplayip mis gibi yemegimi de yapmistim sonra ablama gittim.
geldiğimde her yet dagilmis cok canim sıkıldı
esim kombiyi temizletmis kilerde o da ordakileri disari cikarmis tezgah batmis
yemek yemis masa daginik offf
hic mecalim yok vucudum kirgin nane limon kaynatip iceyim bari mecburen de ortaligi topluycam
masallahkuzucuk15
cnntrm
gulenyuzumsunsen dokturmussunuz
Teşekkür ederiz canim :)
Benim eşimde evlendigimiz zaman bana yardımcı oluyodu şimdi yediğini toplamiyor. Niye degisiyolar ki anlamıyorum?