- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #26.861
Ya bi de benim bi kere de giyilmiş olsa kıyafetleri dolaba koyamama gibi bi durumum var. o yüzden çamaşırım da bitmiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yap canım çok işe yarıyor bi ara bende yaptım faydasını da gördüm.Kendime haftalık temizlik ve yemek programı çıkarsam ne güzel olur.
Su vurmadan araba yıkama fırçasıyla önce tozunu alıp sonra nemli bezle silinmesi gerek yoksa bulaşıyo diye biliyorum canım ama sen yıkamışsın fikir veremedim yine de tam kuruyunca fırçayla bi sil istersen ..Arkadaşlar selam iki konuda yardım istiyorum ilki mutfak evyesine koyduğumuz sarı bez varya onun bulunduğu bölüm diğer yerlere göre sararmış ne yapsam çıkmadı domestos omo cif kireç çözücü...
Bi de tuvaleti kırdırdık fayansları yenilettim orayı komple yıkayıp sildiğim halde fayanslarda derz lekesi kalıo dalgalı dalgalı, beyaz tozlu gibi duruyor hep
Yap çözü aıkıp bekleyeceksin sonrada krem cifle bulaşık teliyle ocacaksın başka bi çaresini ben bilemiyorumArkadaşlar fırın temizliği hakkında bilgisi olan var mı. Kabusum oldu resmen.