En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selamlarrr :KK3:
Bugün de elbise dolaplarına giriştim.Umduğumdan daha uzun sürdü yoruulduumm.şimdi bir kahve alıp oturdum.Buraya yazmak beni motive etti.bugün daha istekli çalıştım.:KK70::KK55:Yine öğlen 1 gibi anca başladım 5 'de bitti.
hemen başlıyorum anlatmaya..
-gardrobu olduğu gibi aşağıya indirim öncelikle
-askıların rafların tozunu aldım :21:
-Bizim yazlıklar bazanın altında hurçların içindeydi onları çıkardım bazanın altını sildim :21:
-Kışlık mont kaban kazak ne varsa katlayıp hurçlara yerleştirdim ve geri bazanın altına koydum.1 torba artık kullanılmayan kıyafet ayırdım.
-Yazlıklar dolaptaki yerlerini aldılar :KK31:
-Sonra oğlumun dolabını boşalttım-Sildim
-Küçülenleri ayırdım ihtiyacı olan birilerini bulursam vereceğim inşallah
- Yazlık kıyafetlerini yerleştirdim.
-Peluş oyuncakları odadan oldugu gibi kaldırdım poşetleyip dolabın altına koydum.çok toz oluyorlar ortalarda sevmiyorum.
-Oyuncak sepetini döküp işe yaramayanları attım.
-Kitaplığını boşaltttım kocaaa 1 torba kağıt ıvır zıvır işe yaramaz eşya attım rahatladıımmm :KK53:
-Akşam yemeği yapıp evi şöyle bir süpürdüm
-Akşamda bir çamaşır makinası çalıştırıp asacağım
Bugünlük bu kadar.Ayakkabılık kaldı.Yatak odasının komidinleri,makyaj masası ve ayakkabılığı da yarın yapmayı düşünüyorum inşallah..

Hafta sonu evi dip köşe bi güzel temizledim cocuklarin dolap içlerine kadar sildim bugünde geçen hafta sildim ama yağmurdan leke olan camlari sildim etrafı topladim oh mis gibi tertemiz otrabilirim demistim çay koydum çocukları uyuttum en son yagdanlıga yağ doldurdum yerine koyum derken kapağı açılıp elimden düştü tüm halim dolaplarim yağ oldu sildim prille ice ama habire yağ kusuyor banyoda yıkamak zorunda kaldım bide yıkamadan yeni gelmişti dün sermistim her yer her yerde oldu gene inanın sinirlerim çok bozuk sizlerle paylaşmak istedim
Çok üzücü bi durum canım ya kimbilir nasıl ğzülmüşsündür

Selamlarrr :KK3:
Bugün de elbise dolaplarına giriştim.Umduğumdan daha uzun sürdü yoruulduumm.şimdi bir kahve alıp oturdum.Buraya yazmak beni motive etti.bugün daha istekli çalıştım.:KK70::KK55:Yine öğlen 1 gibi anca başladım 5 'de bitti.
hemen başlıyorum anlatmaya..
-gardrobu olduğu gibi aşağıya indirim öncelikle
-askıların rafların tozunu aldım :21:
-Bizim yazlıklar bazanın altında hurçların içindeydi onları çıkardım bazanın altını sildim :21:
-Kışlık mont kaban kazak ne varsa katlayıp hurçlara yerleştirdim ve geri bazanın altına koydum.1 torba artık kullanılmayan kıyafet ayırdım.
-Yazlıklar dolaptaki yerlerini aldılar :KK31:
-Sonra oğlumun dolabını boşalttım-Sildim
-Küçülenleri ayırdım ihtiyacı olan birilerini bulursam vereceğim inşallah
- Yazlık kıyafetlerini yerleştirdim.
-Peluş oyuncakları odadan oldugu gibi kaldırdım poşetleyip dolabın altına koydum.çok toz oluyorlar ortalarda sevmiyorum.
-Oyuncak sepetini döküp işe yaramayanları attım.
-Kitaplığını boşaltttım kocaaa 1 torba kağıt ıvır zıvır işe yaramaz eşya attım rahatladıımmm :KK53:
-Akşam yemeği yapıp evi şöyle bir süpürdüm
-Akşamda bir çamaşır makinası çalıştırıp asacağım
Bugünlük bu kadar.Ayakkabılık kaldı.Yatak odasının komidinleri,makyaj masası ve ayakkabılığı da yarın yapmayı düşünüyorum inşallah..
Canım sen yazdıkça ben de heveslendim valla :)

Canım sen yazdıkça ben de heveslendim valla :)
Ben de topiği okuyup okuyup kaptırıp temizlik yapıyorum vallahi :KK70:
Ama çok iyi oldu buraya denk gelmem,motive oldum. :)
Bence başlamadıysan sende başla bahar temizliğine.Başlayınca devamı geliyor.Bir de planlı hareket edince daha kolay oluyor.Zaten aynı gün bitmesi mümkün değil en azından benim için. Çünkü dolap içleri vs. çok oyalıyor.Günlere yayıp 3-4 günde bitiriyorum ben dip köşe. Sonra ohh mis rahat :KK68:

Günaydınlar :)
Dün mutfağımı temizledim
aspiratör ocak silindi.
yıkananları yerleştirdim.
1 makine çamaşır yıkandı
sonra sabah serdim.
daha 5 makine çamaşır var.

Hafta sonu evi dip köşe bi güzel temizledim cocuklarin dolap içlerine kadar sildim bugünde geçen hafta sildim ama yağmurdan leke olan camlari sildim etrafı topladim oh mis gibi tertemiz otrabilirim demistim çay koydum çocukları uyuttum en son yagdanlıga yağ doldurdum yerine koyum derken kapağı açılıp elimden düştü tüm halim dolaplarim yağ oldu sildim prille ice ama habire yağ kusuyor banyoda yıkamak zorunda kaldım bide yıkamadan yeni gelmişti dün sermistim her yer her yerde oldu gene inanın sinirlerim çok bozuk sizlerle paylaşmak istedim
geçmiş olsun canım.
o kadar uğraş tabi ki canın sıkılmıştır .

merhabaalaaarr :KK3:
Güne baş ağrısı ile başladım. Ama yapılacak bir sürü işim var. Hafta sonuna kadar bahar temizliğini bitirip halılarımı kaldırmam lazım ki hafta sonu rahat rahat gezip tozabileyim:KK55: :KK70:Şimdi ağrı kesici aldım, bir kahve yapıp oturdum baş ağrım hafiflesin başlayacağım.
-Sabah 1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
-Battaniyeleri yıkayıp kaldıracağım.Bir tanesini yıkayıp astım.2.si makinada..
-Makyaj aynasının altı ana-baba günü orayı indirip temizleyip yerleştireceğim
-yatak yanındaki küçük komidinleri boşaltıp temizleyeceğim.
-yine yatak odasındaki çok çekmeceli iç çamaşırlarının bulundugu komidini boşaltıp temizleyip yerleştireceğim
-Ayakkabı dolabını indirip bot çizme kaldırıp silip diğerlerini yerleştireceğim.
-Çanta dolabını boşaltıp işe yaramayanları ayıklayıp yerleştireceğim.
Yarında cam kapı pencere silip perdeleri yıkarım halıları kaldırım,yazlıkları temiz temiz sererim.Cumaya kadar tamamlarım inşallah.sonrası ohh miss :KK36:
Sizler ne alemdesinizzz :KK54: Başladı mı bahar temizliğii??? :21::KK55:

Ben de topiği okuyup okuyup kaptırıp temizlik yapıyorum vallahi :KK70:
Ama çok iyi oldu buraya denk gelmem,motive oldum. :)
Bence başlamadıysan sende başla bahar temizliğine.Başlayınca devamı geliyor.Bir de planlı hareket edince daha kolay oluyor.Zaten aynı gün bitmesi mümkün değil en azından benim için. Çünkü dolap içleri vs. çok oyalıyor.Günlere yayıp 3-4 günde bitiriyorum ben dip köşe. Sonra ohh mis rahat :KK68:
Aynen canım bende ancak öyle bi günde bitirmek imkansız zaten bi başlasam gerisi gelecek zaten de niye böyle bi tembellik var üstümde anlamadım

Aynen canım bende ancak öyle bi günde bitirmek imkansız zaten bi başlasam gerisi gelecek zaten de niye böyle bi tembellik var üstümde anlamadım
aynı tembellik bende de vardı pazartesi gününe kadar.. kimle konuşsam aynı şeyden şikayetçi..bahar yorgunluğu sanırım. baktım olmayacak pazartesi başladım .başlayabilince devamı geliyo valla :KK66:

mola verdim şimdi yatak odasını bitirdim sayılır.
-makyaj masasını iyice döküp temizledim.
-yatak yanındaki komidinleri temizledim atılacakları attım gitti ohh rahatladım :KK48: :KK53:
-çamaşır çekmecelerini döktüm orda da fazlalıkları attım gitti :KK31:
Şimdi son olarak gardrobun üstünün ve komidinlerin üstünün tozunu alıp ayakkabı dolabını dökeceğim inşallah .
Yarında cam-kapı silip halıları kaldırıp yıkamaya yollamayı, yazlıkları sermeyi düşünüyorum :KK55::21:

Sen bir kez hamileyken de böyle birsey yasamistin sanki yanlis hatirlamiyosam dogrumu

-yatak yanındaki komidinleri temizledim atılacakları attım gitti ohh rahatladım :KK48: :KK53:
Şimdi son olarak gardrobun üstünün ve komidinlerin üstünün tozunu alıp ayakkabı dolabını dökeceğim inşallah .
Yarında cam-kapı silip halıları kaldırıp yıkamaya yollamayı, yazlıkları sermeyi düşünüyorum :KK55::21:
Ayyy kızlaaarr böyle siz yazdıkça bunalıma girdim kendimi suçlu hissediyorum o_O

bende dün yaptıklarımı yaziim;

- çöpleri çıkardım
- kuru çamaşırları topladım
- evi süpürdüm (salon,y.odası, mutfak, güççük oda, hol)
- evi sildim
- bir makine çamaşırı attım makinaya yıkandı
- bulaşıkları makineye dizdim

sonra yerler kurumuş halıyı serdim
sonrada ayy accık dinlenem bari deyip sabahı etmişim :)
çamaşırlarıda asıp öyle çıktım evden

akşam yapılacaklar
- kuşların kafesleri temizlenecek
- buzdolabı kontrol edilecekk
- çöpler çıkarılacak
- elektrik süpürgesinin parçaları yıkanacak
- banya temizlenecek - temiz ama elektrik süpürgesini yıkarken batıracağım kesin... -

- sonra dolmalık yapraklar ayıklanacak çok geç olmazsa dolma da yapılacak bir zahmet.....

bende dün yaptıklarımı yaziim;

- çöpleri çıkardım
- kuru çamaşırları topladım
- evi süpürdüm (salon,y.odası, mutfak, güççük oda, hol)
- evi sildim
- bir makine çamaşırı attım makinaya yıkandı
- bulaşıkları makineye dizdim

sonra yerler kurumuş halıyı serdim
sonrada ayy accık dinlenem bari deyip sabahı etmişim :)
çamaşırlarıda asıp öyle çıktım evden

akşam yapılacaklar
- kuşların kafesleri temizlenecek
- buzdolabı kontrol edilecekk
- çöpler çıkarılacak
- elektrik süpürgesinin parçaları yıkanacak
- banya temizlenecek - temiz ama elektrik süpürgesini yıkarken batıracağım kesin... -

- sonra dolmalık yapraklar ayıklanacak çok geç olmazsa dolma da yapılacak bir zahmet.....
Maşallaaahhh

benimde atılcakları ayırasım var ....

Back
X