- 29 Nisan 2010
- 3.714
- 3.294
- 698
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #27.621
Selamlarrr 
Bugün de elbise dolaplarına giriştim.Umduğumdan daha uzun sürdü yoruulduumm.şimdi bir kahve alıp oturdum.Buraya yazmak beni motive etti.bugün daha istekli çalıştım.
Yine öğlen 1 gibi anca başladım 5 'de bitti.
hemen başlıyorum anlatmaya..
-gardrobu olduğu gibi aşağıya indirim öncelikle
-askıların rafların tozunu aldım
-Bizim yazlıklar bazanın altında hurçların içindeydi onları çıkardım bazanın altını sildim
-Kışlık mont kaban kazak ne varsa katlayıp hurçlara yerleştirdim ve geri bazanın altına koydum.1 torba artık kullanılmayan kıyafet ayırdım.
-Yazlıklar dolaptaki yerlerini aldılar
-Sonra oğlumun dolabını boşalttım-Sildim
-Küçülenleri ayırdım ihtiyacı olan birilerini bulursam vereceğim inşallah
- Yazlık kıyafetlerini yerleştirdim.
-Peluş oyuncakları odadan oldugu gibi kaldırdım poşetleyip dolabın altına koydum.çok toz oluyorlar ortalarda sevmiyorum.
-Oyuncak sepetini döküp işe yaramayanları attım.
-Kitaplığını boşaltttım kocaaa 1 torba kağıt ıvır zıvır işe yaramaz eşya attım rahatladıımmm
-Akşam yemeği yapıp evi şöyle bir süpürdüm
-Akşamda bir çamaşır makinası çalıştırıp asacağım
Bugünlük bu kadar.Ayakkabılık kaldı.Yatak odasının komidinleri,makyaj masası ve ayakkabılığı da yarın yapmayı düşünüyorum inşallah..

Bugün de elbise dolaplarına giriştim.Umduğumdan daha uzun sürdü yoruulduumm.şimdi bir kahve alıp oturdum.Buraya yazmak beni motive etti.bugün daha istekli çalıştım.

hemen başlıyorum anlatmaya..
-gardrobu olduğu gibi aşağıya indirim öncelikle
-askıların rafların tozunu aldım

-Bizim yazlıklar bazanın altında hurçların içindeydi onları çıkardım bazanın altını sildim

-Kışlık mont kaban kazak ne varsa katlayıp hurçlara yerleştirdim ve geri bazanın altına koydum.1 torba artık kullanılmayan kıyafet ayırdım.
-Yazlıklar dolaptaki yerlerini aldılar

-Sonra oğlumun dolabını boşalttım-Sildim
-Küçülenleri ayırdım ihtiyacı olan birilerini bulursam vereceğim inşallah
- Yazlık kıyafetlerini yerleştirdim.
-Peluş oyuncakları odadan oldugu gibi kaldırdım poşetleyip dolabın altına koydum.çok toz oluyorlar ortalarda sevmiyorum.
-Oyuncak sepetini döküp işe yaramayanları attım.
-Kitaplığını boşaltttım kocaaa 1 torba kağıt ıvır zıvır işe yaramaz eşya attım rahatladıımmm

-Akşam yemeği yapıp evi şöyle bir süpürdüm
-Akşamda bir çamaşır makinası çalıştırıp asacağım
Bugünlük bu kadar.Ayakkabılık kaldı.Yatak odasının komidinleri,makyaj masası ve ayakkabılığı da yarın yapmayı düşünüyorum inşallah..