- 30 Mart 2016
- 262
- 432
- 33
- 37
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.861
Deneyeyim canımsoğan çorbasını dene istersen kalorisi çok az sabahları ve akşamları içiyorum,hemde iltihap sökmeye yarıyo.
6 soğan + 1 çay bardağı kırmızı mercimek + limon + et yada tavuk suyu olsa daha ii oluyo ama olmazsada 2,5 lt su + bolca acı biber yada acı salça + bol limon + baharat hepsini düdüklüde 15 dk hasla blenderla ez. Ev çok kötü soğan kokuyo,et yada tavuk suyu koymazsan 1 tabağında 25 kalori var sabahları 1 kase içsen doyuyosun zaten. Birde soğan çorbasının söktürücü özelliği varmış oyüzden adetine yakın dönemde iç.Polikistikover hastalığının tek tedavisi bu.Bu çorba 3 gün yetiyo.soğan çorbası
6 soğan
yağsız et suyu
yarımşar kilodan iki çeşit sebze
ile haşlanır
limon baharat serbest
yağ yok
Tarif bu mu canım
Hoşgeldin canımUzun aradan sonra tekrar merhaba2yildan sonra tekrar sizi bulmak guzel
1 hafta-10 gündür hastayım. eve gidip sadece kızımla ilgilenip o uyuyunca ben de uyuyorum.
Geçmiş olsun canım1 hafta-10 gündür hastayım. eve gidip sadece kızımla ilgilenip o uyuyunca ben de uyuyorum.
diyeti biraz bozdum sanırım :) ben yemeyeyeim diye evdede pasta börek yapılmaz oldu,akşam bi çay kahve keyfimiz vardı yanına çerez kek kurabiye koyuyorum diye onuda kaldırmıştım mecburen diyeti birazda olsa bozdum sporda öğle araları hastanede az az yapıyorum hatsane bu aralar çok yoğun eve gelince yorgun oluyprum oyüzden fasla yapamadım ama bugün tekrar başlıcam inş sporuma bu arada 59,5 tan 56 ya düştümHayırlı cumalar
Dün bütün evi süpürdüm toz aldım dağınıklık topladım kirlileri makinaya attIm bugün ise dağınıklık toplıycam banyo ve tuvaletİ yıkıycam
@fatos03850 diyet ve spor ne alemde canım
Maşallah canım gayet iyi vermişsin bende yapıyorum ama cumartesi günü eşimin annesine gittik orda olunca çarşamba gününe kadar yapamadım sonra yeniden başladım 2 gündür de jillian michaels ın egzersizleri yapıyorum çok etkili diyolar nette inş bırakmamdiyeti biraz bozdum sanırım :) ben yemeyeyeim diye evdede pasta börek yapılmaz oldu,akşam bi çay kahve keyfimiz vardı yanına çerez kek kurabiye koyuyorum diye onuda kaldırmıştım mecburen diyeti birazda olsa bozdum sporda öğle araları hastanede az az yapıyorum hatsane bu aralar çok yoğun eve gelince yorgun oluyprum oyüzden fasla yapamadım ama bugün tekrar başlıcam inş sporuma bu arada 59,5 tan 56 ya düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?