En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
dün yürüyerek eve gittim.Evi toparladım,arkadaşım geldi,45 dk oturdu gitti.2 makina çamaşır yıkandı,balkona astım.Balkonu wc yi yıkadım.Evi süpürdüm,yemek yaptım,bulaşıkları makinaya doldurdum,hastanede 50 mekik çekmiştim.Kahvaltıya soğan çorbası içtim,eşim ve çocuklarada dünden kalan çorbayı ısıttım,bulaşıkları makinaya dizim eve gidincede çalıştırcam inş.

soğan çorbasını dene istersen kalorisi çok az sabahları ve akşamları içiyorum,hemde iltihap sökmeye yarıyo.
Deneyeyim canım
Dün bütün evi dio köşe süpürdüm sildim toz aldım mutfağı topladım çamaşır serdim salon ve yatak odasının camlarını sildim bugünse mutfağı topladım bulaşık makinesini boşalttım kirlileri koydum mutfağı ve oturma odasını süpürdüm toz aldım sonra parka götürdüm oğlumu parktan gelince yemek hazırladım ardında da markete gidip geldim yemek yedik.henüz spor yapamadım belki bİ kaç saat sonra yaparım

soğan çorbası
6 soğan
yağsız et suyu
yarımşar kilodan iki çeşit sebze
ile haşlanır
limon baharat serbest
yağ yok

Tarif bu mu canım

soğan çorbası
6 soğan
yağsız et suyu
yarımşar kilodan iki çeşit sebze
ile haşlanır
limon baharat serbest
yağ yok

Tarif bu mu canım
6 soğan + 1 çay bardağı kırmızı mercimek + limon + et yada tavuk suyu olsa daha ii oluyo ama olmazsada 2,5 lt su + bolca acı biber yada acı salça + bol limon + baharat hepsini düdüklüde 15 dk hasla blenderla ez. Ev çok kötü soğan kokuyo,et yada tavuk suyu koymazsan 1 tabağında 25 kalori var sabahları 1 kase içsen doyuyosun zaten. Birde soğan çorbasının söktürücü özelliği varmış oyüzden adetine yakın dönemde iç.Polikistikover hastalığının tek tedavisi bu.Bu çorba 3 gün yetiyo.

Dün eşim götürdü eve.Evi toparladım,bulaşık makinasını çalıştırdım,makinaya çamaşır attım,balkondaki çamaşırları katladım-kaldırdım,yemek yaptım,kurukaysıyla tatlı yaptım,yemeği yedik,bulaşık makinası bitmişti onu yerleştirdim kirli bulaşıkları yerleştirdim.banyoyu yıkadım,100 mekik ve sıkılaştırma hareketleri yaptım.yıkanan çamaşırları astım,eşim yeşillik almış onları yıkadım,dondurucudan kırmızı erik çıkardım az şekerle haşlayıp blenderdan geçirdim ve meyve suyu yaptım.Sabahta diyeti biraz bozdum muhlama yaptım yedim mecburen.

Uzun aradan sonra tekrar merhaba2yildan sonra tekrar sizi bulmak guzel
Hoşgeldin canım

Bugün evi toparladım mutfağı toparladım bulaşık makinesini boşalttım kirlileri koydum tost yapmıştım sabah onun parçalarını çıkarıp ıslattım oturma odasını ve yatak odasının tozunu aldım akşam için yemek yaptım

dün yürüyerek eve gittim,evi toparladım,2 tepsi kabak çekirdeği kavurdum fırında,derin donrucunun fişini çektim-temizledim,buzdolabının dondurucu kısmını temizledim ve diğer dolaptakileri bu dolaba yerleştirdim.Yemek yaptım-yedik,bulaşıkları makinaya dizdim,makinayı çalıştırdım,makinaya sığmayan yıkanacakları elimde yıkadım,balkondaki çamaşırları topladım,katladım,kaldırdım.Sabahta gözleme yaptım,bulaşıklar hala masada duruyo toplamaya fırsatım olmadı.

cmt eve yürüyerek gittim,evi toparladım,2 makina çamaşır yıkandı balkonu yıkadum çamaşırları astım,önce avizeleri sonra kapıları en sonda camları sildim,kıyafetlerimizi giydik eşim geldi ve kayseriye gittik,annemlerde yattık sabahta köye gittik,kavun-karpuz-patates-nohut-fasulye ektik akşam 8 gibi eve geldik, çamaşırları topladım,oğlumu banyo yaptırdım bende duşa girdim ve yattım,pzt sabah çocuklarla kahvaltı yaptık,evi toparladım,oğlumun ve benim nevresimleri değiştirdim.2 makina çamaşır yıkandı balkona astım,3 haftadır kanepe ve baza altlarını süpürmüyordum,bütün odaların halılarını süpürüp kaldırdım,kanepe-baza-masa ne varsa kaldırdım altlarını süpürdüm sildi,toz aldım,halılarını serdim,normalde her odaya yarım saat en fazla 45 dk sürede yapıyordum ama uzun zamandır süpürmeyince işim çok uzun sürdü.banyo-wc-balkon yıkadım.akşama yemek yaptım,patates haşladım patatesli börek yaptım birazını pişirdim,2 tepsilikte dondurucuya koydum ramazanda lazım olur diye.yemek yedikte sonra mutfağı toparladım,bulaşıkları makinyaa dizdim,makina bitince boşalttım yerleştirdim.Balkondaki çamaşırları topladım,yerleştirdim,ütülenecekleri ütüledim,ütü masasını kaldırmadan kanepede sızmışım.Kızım doğdu doğalı 2 yıldır hiç bukadar güzel uyumamıştım,yorulunca nasıl uyuduğumu bilemedim.Kızımın gece kalktığını 1 kere hatırlıyorum,kalkmadımı kalktıda duymadımmı hiç anlamadım.Bugünde sabah kalan börekle çorba ısıttım onları yedik bulaşıkları makinaya dizdim yatakları topladım evden çıktık,akşama iş yapamayacağım çünkü nöbetim var

dün eve gittim,evi toparladım,4 paket yufka almıştım,2 paketini patatesli börek sarıp koymuştum dondurucuya dünde kalan 2 paketini sigara böreği olarak sardım dondurucuya koydum,birazını da akşam kızarttım önceki günden kalan kek vardı domates yeşillik çayla yedik içtik,mutfağı toparladım hemen yattım.

Hayırlı cumalar
Dün bütün evi süpürdüm toz aldım dağınıklık topladım kirlileri makinaya attIm bugün ise dağınıklık toplıycam banyo ve tuvaletİ yıkıycam
@fatos03850 diyet ve spor ne alemde canım

diyeti biraz bozdum sanırım :) ben yemeyeyeim diye evdede pasta börek yapılmaz oldu,akşam bi çay kahve keyfimiz vardı yanına çerez kek kurabiye koyuyorum diye onuda kaldırmıştım mecburen diyeti birazda olsa bozdum sporda öğle araları hastanede az az yapıyorum hatsane bu aralar çok yoğun eve gelince yorgun oluyprum oyüzden fasla yapamadım ama bugün tekrar başlıcam inş sporuma bu arada 59,5 tan 56 ya düştüm

Maşallah canım gayet iyi vermişsin bende yapıyorum ama cumartesi günü eşimin annesine gittik orda olunca çarşamba gününe kadar yapamadım sonra yeniden başladım 2 gündür de jillian michaels ın egzersizleri yapıyorum çok etkili diyolar nette inş bırakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…