- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #30.181
Yorgun anneanne nezamandir yoksun evi degistirdin kayboldun . Gerci bende giremiyorum nezamandirİnşallah burdayım artık selamlar
Kızlar merhaba
Dün yatak döşek hasta yattım hiç bişeyi elleyemedim
Ev savaş alanına döndü.. Eşimden allah razı olsun dün mutfak tezgahını falan o temizledi mis gibi olmuş.. bende yemek piştikten snra bi tezgahı toparlayıp 2 makina çamaşır yıkarım
hala tam toparlanamadım başka da bişey yapmam herhlade
Ruya masallah bebekle cok iyi is yapiyosun gecmis olsun bu arada bi kuzenim var senin gibi is yapasim gelmedikce onu arar istahlanirim artik nezamandir girmedigim bu sayfayada girer temizlik yaparimKızlar merhaba
Dün yatak döşek hasta yattım hiç bişeyi elleyemedim
Ev savaş alanına döndü.. Eşimden allah razı olsun dün mutfak tezgahını falan o temizledi mis gibi olmuş.. bende yemek piştikten snra bi tezgahı toparlayıp 2 makina çamaşır yıkarım
hala tam toparlanamadım başka da bişey yapmam herhlade
Ruya masallah bebekle cok iyi is yapiyosun gecmis olsun bu arada bi kuzenim var senin gibi is yapasim gelmedikce onu arar istahlanirim artik nezamandir girmedigim bu sayfayada girer temizlik yaparim
Evet ya bizim internet gelmedi daha kızımın telefonundan giriyorum benimki kk girmiyor özledim burayı girince yazarimYorgun anneanne nezamandir yoksun evi degistirdin kayboldun . Gerci bende giremiyorum nezamandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?