- 2 Mayıs 2017
- 368
- 277
- 23
- 39
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #30.201
Karniyarigi pisurmeden nasıl bekletiyorsunuzCmt oturma odasi yatak odasi ve cocuk odasinin camlarini sildim.kanepe ve bazalari cekip altlarini supurdum sildim.halilarini serdim.iki makina camasir yikandi balkonu sildikten sonra onlari astim.toz aldim.evi dip kose supurdum sildim.oglum banyo wc yikadi.en son yemek yapip bulasiklari makinaya dizdim.
Pazar gunu sabah kahvalti hazirladim evi toparladim.balkondaki camasirlari katlayip kaldirdim .utu yaptim.oglumun camasir dolabini duzenledim.hafta ici hazir olsun diye dolma doldurdum.karniyarik yaptim ama pisirmedim.sabaha kiyma kavurdum ama yemek kismet olmadi .aksamada dondurucudan yaprak cikardim pisirdim yedik.
Bugunde isten cikinca yani 6 da evi toparladim.dunden kalan sarmanin yanina corba salata yaptim.evi supurdum sildim wc yikadim.dis kapinin onunu merdivenleri sildim.yemekten sonra bulasiklari makinaya dizdim simdide cay demledim cekirdekle iciyoruz
Nasılsın bura çok aktif değil kızlar girmiyor fazla bende giremiyorumCmt evi supurdum daginikligi toparladim.aksama misafirim vardi yemek hazirladim.camasirlari topladim katladim yerlestirdim.misafirim yatili kaldi sabah evi toparlayip kahvalti hazirladim misafirlerim ogleden sonra 3 gibi gittiler evin heryeri de oyuncak vardi . Oyuncaklari tooarladim .makinaya bulasiklari yerlestirdim.mutfagi tooarladim.koyden misafirlerin getirdikleri sebze meyveleri yikadim yerlestirdim.evi supurdum.sildim.toz aldim.yemege kaynanama gittim.gelince pogaca ve kek yaptim gece 12 ye gekiyordu yattigimda sabah mutfagi toparlayamadim malesef aksama kaldi .
Evet ya faydalı oluyor gerçektenIs cikisi cocuklari aldim eve geldigimde 6.10 du.uzerimi cikarip hemen evi toparladim.oturma odasina camaairliga astigim camasirlari topladim.katladim.yerlestirdim.cig kofte yaptik oglumla kek vardi cayla aksam yemegi olarak onlari yedik.makinadaki temizleri yerlestirdim.bulasiklari tekrar dizdim.tezgahi yagcozle sildim.simdide oglumun odevlerini kontrol ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?