- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.901
Çok hızlı maşallahDaha sabah düşünmüyorum dedi :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hızlı maşallahDaha sabah düşünmüyorum dedi :)))
Daha mama konusunda konustuk öyle birsey yoktu karısıklık mı oldu acaba :)))Çok hızlı maşallah5. çocuk düşünülür mü yahu yürek mi yemiş bu kadın
![]()
Anam ben yanlış mı anladım ki acabaDaha sabah düşünmüyorum dedi :)))
Ay bilmiyorum maşallah bi dünya mesaj yazmış bulamadım öyle mesajDaha mama konusunda konustuk öyle birsey yoktu karısıklık mı oldu acaba :)))
Baskasına mide bulantın var mı diye sormus :))Ay bilmiyorum maşallah bi dünya mesaj yazmış bulamadım öyle mesaj
Neyse varsa hayırlı olsun. Yoksa istiyorsa rabbim hayırlısıyla versin![]()
Hımmm limonsuz çay da hamile yaptı hemenBaskasına mide bulantın var mı diye sormus :))
Gelene kadar doğurturuz biz onu dur senBirTutamMutluluk20 gelince söyler artık :))
Anaaam 5.Valla yanlış anlamadıysam eğer öyleymiş![]()
OlabilirGelene kadar doğurturuz biz onu dur sen![]()
AMan yarabbiiiAnaaam 5.
Birde üçüz olursa![]()
Ben üçüz yine diyorumGelene kadar doğurturuz biz onu dur sen![]()
Ay diyip durma 40 kere söylersen olur bakBen üçüz yine diyorum![]()
Ben dedim ama inanmadılarNoluyo burdaaa anam durun durun hamile degilim yanlis alarm![]()
Peki düşünüyor musunuz azerinnn hanım. Yeni bebek planları mı var ufuktaNoluyo burdaaa anam durun durun hamile degilim yanlis alarm![]()
Allah korusun kiz Allah olmayanlara versinPeki düşünüyor musunuz azerinnn hanım. Yeni bebek planları mı var ufukta![]()