- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.921
Zip zip dedi düşünüyor dediAllah korusun kiz Allah olmayanlara versin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zip zip dedi düşünüyor dediAllah korusun kiz Allah olmayanlara versin![]()
Hayir kirmizilar daha dun bitmese bi test alip bakarim o derece supheye dustum sayenizdeBen üçüz yine diyorum![]()
Ben mi demişimZip zip dedi düşünüyor dedi![]()
Ben o mesaji gordum dedim kiz yanlis anladi ben yazana kadar birisi soyler diye ama bi geldim millet dogurtmus az kalsin beni
Ay ben bunu düşünüyorum okumuşumDaha sabah düşünmüyorum dedi :)))
Gördümdü sanki etimek miydiHaberin yok mu yarısmaya katıldım![]()
Evet etimek biraz kolay oldu ama ilk defa mutfaga girdim anca onu yapabildimGördümdü sanki etimek miydi![]()
Zipzipla anlastik takimdakileri buraya alip bahar temizligiyle tig gibi yapicazTemizliğe mi taşındı cuma takımları ya![]()
Olsun önemli olan yarışmakEvet etimek biraz kolay oldu ama ilk defa mutfaga girdim anca onu yapabildim![]()
Zaten amacım da o yoksa baklavalar varken ben kazanamam az önce Kazen de tarif paylastı künefe yapmıs :)Olsun önemli olan yarışmak![]()
Zipzipla anlastik takimdakileri buraya alip bahar temizligiyle tig gibi yapicaz![]()
Hosgeldin canim
Hepsi senin basinin altindan cikmis hain domdomAy ben bunu düşünüyorum okumuşum![]()
Maşallah maşallahZaten amacım da o yoksa baklavalar varken ben kazanamam az önce Kazen de tarif paylastı künefe yapmıs :)
Anaa hakket mi dur bakem hemenZaten amacım da o yoksa baklavalar varken ben kazanamam az önce Kazen de tarif paylastı künefe yapmıs :)
Hoşbuldum canım ilk sayfayı okuyordum ne güzel şeyler var işe başlayınca yaparımHosgeldin canim
Hepsi senin basinin altindan cikmis hain domdom![]()
Bakta gel bakalım :)))Anaa hakket mi dur bakem hemen![]()
Ayy kusura bakma ya yanlış anlamışım. Kk yı birbirine kattımNoluyo burdaaa anam durun durun hamile degilim yanlis alarm![]()