En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selam herkese. daha yeni oturdum inanır mısınız. evi sildim süpürdüm, toz aldım. yaramaz oğlum da sağolsun ben topladıkça dağıttı bi geldim odaya ki cd ler yerde. dağıtmış her tarafa böcük birazdan acıkır. yemek yapıp duş alıp bugünkü işlere son vercem.

anammm bizim penti kız diğer topike neden uğramıyosun ev işleri gerçekten çok zor ama sallama ben haftada 1 dip köşe yapıyorum banyoyu ve mutfağı sadece hergün temizlerim, süpürmeyi şarjlı süpürge var ya günlük öyle üstten geçer silersemde silerim tozları hergün alırım, ayda 1 genel temizlik olur onda da kadın gelir dediğin işler çamaşır yıka kurut katla ütüle modu bebek olunca hergün oluyor bide benim bıdık emeklediği için daha sorun olmaya başladı şu tozlar yerden mikrop almasın diye bende son 1 aydır hergün silip toz alır oldum yoksa sallamazdım ama inan tek toz olan senin evin değil benimkide hergün toz heleki kıllı bir kocan varsa yanına erkek kılıda eklenince keyfinden yenmiyor

bende bugün ev süpürmüştüm arkasından benim bızdığa yumurta yedireyim dedim tabağı yere koydum mutfakta birşey unutmuştum ben gelene kadar sen al yumurta sarısını beyaz halının üstüne ulufak et oturup ağlayacaktım komple bebişin üstü değişti eli yüzü yıkandı yer tekrar süpürüldü, sarı yumurta lekeleri silindi ama bugün bende hal kalmadı

sen de accık bdv'da geyik yaparsan iki dalga geçersen taaamdır bu iş

senin bebiş de benimki gibi yaramazlıkta sınır tanımıyo demek. hahaaha. ömer de geçen halıya kustu, bide eliyle sürüyo oraya buraya. iyiki gördüm hemen.

hoşgeldin canım, banlanmışmıydın? :44:

ohh ohh iyi ki temizlemisin askitom bak ev sahibi gelmis evi temiz bulmus

misafir de hep beklenmedik zamanlarda gelir zaten hic sevmem aniden gelen misafiri

şekerim ALLAH'tan ev temizdi,topluydu gelen yabancıda değil ondan sorun olmadı,
iyiki buraya takılıyorum yoksa böyle habersiz gelen misafire kötü yakalanırdım,
ev temiz olunca evdede misafire sunulcak bişeyler varsa ohh hergün gelsinler hoşuma gider,
ama iş,güç duruyosa dolap tam takırsa ozaman ne yapcamı şaşırırım işte

Kuzularımm Bu saate kadar İş yaptım. Çok Yoruldum

Balkonlarımı Yıkadım( Balkonlarım Hayvan Gibi Kocaman Kocaman Canımı çıkardıı
Daha sonra Mutfağa Girdim. Mutfağımı Baştan sona temizledim.Beyaz eşyalar silindi,Dolap yüzleri silindi.Duvarlara kadar sildim süpürdüm
Çamaşırlarım vardı Onları Topladım,dürdüm,yerleştirdim.
Ve Beyazları attım Makinaya.
Sonraa Toz aldım bütün Evin. Duvarların da tozunu aldım.
Evi İyice süpürdümm.
Sonraa Her yeri Sildimm
Geçtim WC Ve Banyoyu İyicee Cifledimm temizledim.
O sırada çamaşırım bitti. Onları astımm

Ve En son Ütüm Vardı Onları akşama ütülücem. Biraz dinlenim öylee..
Eşim Bugün Nöbetçi zaten. O yüzden rahat rahat temizledim her yerii. Ohh bee rahatladımm amaa

aaa aksamlar ben de geliyorum abla hic gormedim seni:26:

canim sizde gordum ilk defa kayinvalde gelinler ayni apartmandaiyi ki biz de yok oyle bi seyiyi taraflari varsa kotu taraflari da vardir kesin

Mutlaka dediğin dogru insan her haline şahit olmak istemez
Benim tatlı halımı görmek varken sinirli Halimi
niye çeksin niye çekeyim hepimizin kendine ayit bi
dünyası olmalı yeri gelir Ogün tersinden kalkmış oluyorsun
Buna annenizin şahit olmasını istemezsiniz niye şahit olsun
Veya ben niye şahit olayım anlayacagın çok zor
Her ilişkide annen olur kayinvalden olsun biraz mesafe olacak
Deger kıymet bilinsin böyle ilişkinin çok degeri düşüyor
15 sene oldu burdayım eltim zaten ayrı muamma
aramızda yaşça benden büyük siz anlayın işte
Yanlınızımmm arkadaş cevrem kısıtlı buna onlar karar verir
Akrabalar eve temkinli gelir her zaman evime gelemez özel günler olması lazım
kayınvalidemin haberi olaçak bunun gibi seyler
Ben uzakta olsam bunları bilmiyecem güller yüzleri aklımda kalır
Çokkk mu konuştum neeee sıkmadım umarım

sana katılıyorum canım,benim eşimin ailesi köyde yaşıyor öyle çok muhabbetimde yoktur ayda 1 arar konuşurum baştan darılıyolardı,
şimdi alıştılar ben çok sevmiyorum telde konuşmayıda konuşacak bişeyde bulamıyorum ayda,
15günde 1arar halhatır sorarım,ben bazen gelseler diyorum çocuklarım için beraber vakit geçirsinler diye,
arkadaşlarım var birlıkte ve altüst oturan aman boşver böyle daha iyi diyolar bana,
bazıları aşirı karışıyo gelinine biyere gitse, biri gelse, çok zor oluyo öylede çevreden gördüğüm kadarıyla
galiba sanada karışıyolarmış ALLAH sabır versin canım sana,
bir arkadaşımla çok dertleşirim bu konuda ve onun ne kadar sıkıldığına hep tanık oluyorum

Cornella senin brans ne cnm? ben de ogrtmnim bilg.

hiç sorma cnm ben umutsuz vakayım.biyoloji..

ohh ohh iyi ki temizlemisin askitom bak ev sahibi gelmis evi temiz bulmus

misafir de hep beklenmedik zamanlarda gelir zaten hic sevmem aniden gelen misafiri

bende kıl olurum aniden gelene ....

valla ben okurken yoruldum seni düşünemiyorum:44:

Anlıyorum canım bu durumu yaşamak için psikolojinin çokkk sağlam olman lazım
Bi nevi 3maymunu iyi oynaman lazım yoksa etkilenirsin o bunu dedi bu bunu dedi dersen
Kafan çok ağrıyorlar saygını yedime o yeter gerisini Allah'a bırak o ne yapaçagını bilir
Arkadaşına tavsiye et

Hamarat hatunlarım ben geldim kocişle alışverişe gitmiştik yeni geldik eşyaları yerleştirdim çayı koydum demleniyo
Markette direk temizlik reyonuna daldım önce bime gittik domestosunu aldım çok memnunum cifini aldım yumUşatıcısını aldım yağ çözünü aldım hepsinden ayrı ayrı çok memnunum tavsiye ederim ,mikrofiber ve cam bezleride öyle harika
Sonra başka markete geçtik cifin banyosu indirimdeydi ondan aldım sır aspirin Arap sabunu bunlarda bitmişti onlarıda aldım kociş yine laf attı bana hepsinden çok temizlik malzemelerin tutmuş yine dedi ama ne yapim bayılıyom temizlik ürünlerine

oyyyyy yirim ben onu yaRana ruyamda senle omeri gordum bu gece size misafir gelmistim
neeeeeeeee yimirta lekesi mi hemi de sarisi
yok bacim benim yukseklere gelmem icin hic ban almamam gerek
cok az ugruyosun estos neden ki:26:
evet dogru soyluyosun misafir kadar benim de rahat olmam gerek yoksa ne yapicagini bilemiyo insan
ooooooo Berayim temizlik yapmisbaya bi is yapmisin yorulmusundur 2 tost yap da otur accik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…