- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.741
evde dura dura kafayı yedim valla bu temizlikten. Akşam nasıl oluo bilmiyorum. hem çocuk hem temizlik hem spor hemde kendime bakmaya çalışıyorum. Ya valla bu temizlik sapıklığımdan vazgeçmem lazım benim. Temizlik yaptığım bezlere hele daha takığım bembeyaz olmak zorunda gibi bir manyak oldumm. AYY KURTARIN BENİ VALLA. Siz dip köşeyi hergün yapıyormusunuz. Yoksa genel temizliği bir keremi yapıyorsunuz. Yani evin bir günde toz olması normal mı yoksa benim evimmi çok tozlu. Halıları falanda silkelerim hergün herşeyi yıkarımda valla sıyırıcam..Hele şu çamaşırlar varya yıkamak ayrı dert dürmek ayrı dert yerleştirmek ayrı dert dolabı hep aynı düzende tutmak ayrı dert.. Yok çalışmak valla daha kolay..
Selam herkese.daha yeni oturdum inanır mısınız. evi sildim süpürdüm, toz aldım. yaramaz oğlum da sağolsun ben topladıkça dağıttı bi geldim odaya ki cd ler yerde. dağıtmış her tarafa böcük birazdan acıkır. yemek yapıp duş alıp bugünkü işlere son vercem.
estos hosgeldinbana da soyle 1 haftalik ban virseler ne guzel olur
iyidir de pantolonu zor utuluyoruz bacim havluyu nasil utulucez
gunaydin bebekim
ben yatagi toplicam bulasik yikicam
wc lavabo
supurge acicam silicem
toz alicam
bi de yemek
bi de disci var bu gun
bende bugün ev süpürmüştüm arkasından benim bızdığa yumurta yedireyim dedim tabağı yere koydum mutfakta birşey unutmuştum ben gelene kadar sen al yumurta sarısını beyaz halının üstüne ulufak et oturup ağlayacaktım komple bebişin üstü değişti eli yüzü yıkandı yer tekrar süpürüldü, sarı yumurta lekeleri silindi ama bugün bende hal kalmadı
sen de accık bdv'da geyik yaparsan iki dalga geçersen taaamdır bu iş
ohh ohh iyi ki temizlemisin askitom bak ev sahibi gelmis evi temiz bulmus
misafir de hep beklenmedik zamanlarda gelir zaten hic sevmem aniden gelen misafiri
aaa aksamlar ben de geliyorum abla hic gormedim seni:26:
canim sizde gordum ilk defa kayinvalde gelinler ayni apartmandaiyi ki biz de yok oyle bi sey iyi taraflari varsa kotu taraflari da vardir kesin
Mutlaka dediğin dogru insan her haline şahit olmak istemez
Benim tatlı halımı görmek varken sinirli Halimi
niye çeksin niye çekeyim hepimizin kendine ayit bi
dünyası olmalı yeri gelir Ogün tersinden kalkmış oluyorsun
Buna annenizin şahit olmasını istemezsiniz niye şahit olsun
Veya ben niye şahit olayım anlayacagın çok zor
Her ilişkide annen olur kayinvalden olsun biraz mesafe olacak
Deger kıymet bilinsin böyle ilişkinin çok degeri düşüyor
15 sene oldu burdayım eltim zaten ayrı muamma
aramızda yaşça benden büyük siz anlayın işte
Yanlınızımmm arkadaş cevrem kısıtlı buna onlar karar verir
Akrabalar eve temkinli gelir her zaman evime gelemez özel günler olması lazım
kayınvalidemin haberi olaçak bunun gibi seyler
Ben uzakta olsam bunları bilmiyecem güller yüzleri aklımda kalır
Çokkk mu konuştum neeee sıkmadım umarım
Cornella senin brans ne cnm? ben de ogrtmnim bilg.
ohh ohh iyi ki temizlemisin askitom bak ev sahibi gelmis evi temiz bulmus
misafir de hep beklenmedik zamanlarda gelir zaten hic sevmem aniden gelen misafiri
Kuzularımm Bu saate kadar İş yaptım. Çok Yoruldum
Balkonlarımı Yıkadım( Balkonlarım Hayvan Gibi Kocaman Kocaman Canımı çıkardıı
Daha sonra Mutfağa Girdim. Mutfağımı Baştan sona temizledim.Beyaz eşyalar silindi,Dolap yüzleri silindi.Duvarlara kadar sildim süpürdüm
Çamaşırlarım vardı Onları Topladım,dürdüm,yerleştirdim.
Ve Beyazları attım Makinaya.
Sonraa Toz aldım bütün Evin. Duvarların da tozunu aldım.
Evi İyice süpürdümm.
Sonraa Her yeri Sildimm
Geçtim WC Ve Banyoyu İyicee Cifledimm temizledim.
O sırada çamaşırım bitti. Onları astımm
Ve En son Ütüm Vardı Onları akşama ütülücem.Biraz dinlenim öylee..
Eşim Bugün Nöbetçi zaten. O yüzden rahat rahat temizledim her yerii. Ohh bee rahatladımm amaa
sana katılıyorum canım,benim eşimin ailesi köyde yaşıyor öyle çok muhabbetimde yoktur ayda 1 arar konuşurum baştan darılıyolardı,
şimdi alıştılar ben çok sevmiyorum telde konuşmayıda konuşacak bişeyde bulamıyorum ayda,
15günde 1arar halhatır sorarım,ben bazen gelseler diyorum çocuklarım için beraber vakit geçirsinler diye,
arkadaşlarım var birlıkte ve altüst oturan aman boşver böyle daha iyi diyolar bana,
bazıları aşirı karışıyo gelinine biyere gitse, biri gelse, çok zor oluyo öylede çevreden gördüğüm kadarıyla
galiba sanada karışıyolarmış ALLAH sabır versin canım sana,
bir arkadaşımla çok dertleşirim bu konuda ve onun ne kadar sıkıldığına hep tanık oluyorum
inşallah en kısa zamanda atanırsın canım atandıktan sonra cok güzel olur lisede çalışmak. biyoloji çok zevkli bir ders.hiç sorma cnm ben umutsuz vakayım.biyoloji..
CNm o değilde mesela şu an bu sayfamı nasıl yenileyebilirim en son atılan mesajı görmek için:26:
inşallah en kısa zamanda atanırsın canım atandıktan sonra cok güzel olur lisede çalışmak. biyoloji çok zevkli bir ders.
Buldum canım nasıl yenilendiğini
soruyu yanlış anlamadıysam cevap vereyim; F5 tuşuna basın...
oyyyyy yirim ben onu yaSelam herkese.daha yeni oturdum inanır mısınız. evi sildim süpürdüm, toz aldım. yaramaz oğlum da sağolsun ben topladıkça dağıttı bi geldim odaya ki cd ler yerde. dağıtmış her tarafa böcük birazdan acıkır. yemek yapıp duş alıp bugünkü işlere son vercem.
neeeeeeeee yimirta lekesi mi hemi de sarisibende bugün ev süpürmüştüm arkasından benim bızdığa yumurta yedireyim dedim tabağı yere koydum mutfakta birşey unutmuştum ben gelene kadar sen al yumurta sarısını beyaz halının üstüne ulufak et oturup ağlayacaktım komple bebişin üstü değişti eli yüzü yıkandı yer tekrar süpürüldü, sarı yumurta lekeleri silindi ama bugün bende hal kalmadı
yok bacim benim yukseklere gelmem icin hic ban almamam gereksen de accık bdv'da geyik yaparsan iki dalga geçersen taaamdır bu iş
evet dogru soyluyosun misafir kadar benim de rahat olmam gerek yoksa ne yapicagini bilemiyo insanşekerim ALLAH'tan ev temizdi,topluydu gelen yabancıda değil ondan sorun olmadı,
iyiki buraya takılıyorum yoksa böyle habersiz gelen misafire kötü yakalanırdım,
ev temiz olunca evdede misafire sunulcak bişeyler varsa ohh hergün gelsinler hoşuma gider,
ama iş,güç duruyosa dolap tam takırsa ozaman ne yapcamı şaşırırım işte
ooooooo Berayim temizlik yapmisKuzularımm Bu saate kadar İş yaptım. Çok Yoruldum
Balkonlarımı Yıkadım( Balkonlarım Hayvan Gibi Kocaman Kocaman Canımı çıkardıı
Daha sonra Mutfağa Girdim. Mutfağımı Baştan sona temizledim.Beyaz eşyalar silindi,Dolap yüzleri silindi.Duvarlara kadar sildim süpürdüm
Çamaşırlarım vardı Onları Topladım,dürdüm,yerleştirdim.
Ve Beyazları attım Makinaya.
Sonraa Toz aldım bütün Evin. Duvarların da tozunu aldım.
Evi İyice süpürdümm.
Sonraa Her yeri Sildimm
Geçtim WC Ve Banyoyu İyicee Cifledimm temizledim.
O sırada çamaşırım bitti. Onları astımm
Ve En son Ütüm Vardı Onları akşama ütülücem.Biraz dinlenim öylee..
Eşim Bugün Nöbetçi zaten. O yüzden rahat rahat temizledim her yerii. Ohh bee rahatladımm amaa
Mutlaka dediğin dogru insan her haline şahit olmak istemez
Benim tatlı halımı görmek varken sinirli Halimi
niye çeksin niye çekeyim hepimizin kendine ayit bi
dünyası olmalı yeri gelir Ogün tersinden kalkmış oluyorsun
Buna annenizin şahit olmasını istemezsiniz niye şahit olsun
Veya ben niye şahit olayım anlayacagın çok zor
Her ilişkide annen olur kayinvalden olsun biraz mesafe olacak
Deger kıymet bilinsin böyle ilişkinin çok degeri düşüyor
15 sene oldu burdayım eltim zaten ayrı muamma
aramızda yaşça benden büyük siz anlayın işte
Yanlınızımmm arkadaş cevrem kısıtlı buna onlar karar verir
Akrabalar eve temkinli gelir her zaman evime gelemez özel günler olması lazım
kayınvalidemin haberi olaçak bunun gibi seyler
Ben uzakta olsam bunları bilmiyecem güller yüzleri aklımda kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?