En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
dogru soyluyosun canim da bunun icin ilk once benim kimyasallardan kurtulmam gerek ama bunu yapa bilicegimi sanmiyorum
hem bu buyuk sorumluluk hic bi bilgim yok
belki sen acarsin boyle bi konu ha ne dersin biz destek oluruz sana
bi de zannimca boyle bi konu var:44:ya da ben oyle hatirliyorum:44:

dimi ya aynen nasıl geçti hiç anlamadım eşime diyorum zaten 10. yılda tekrar düğün yapalım ben hatırlamıyorum hiçbişey diye çok güzeldi amaa

Aynen ya bi anda oldu bitti bende hatırlamıyorum B'nde keşke yeniden evlensek diyorum kociş te o da olacak bitcek onuda htrlamıycan diyo o kadar stresi yaşa o günü bekle 3-5 saatte bitsin olacak şeymi

Piyasa boyle biseyi destekler mi? Cevap veriyorum hayir..
Kim akan muslugu kapatid arkadasim
bu kimyasal mevzuu onceleri arz talep durumundaydi
simdi talep arz durumunda
yani kadinlar boyle deli gibi bu piyasaya para sactikca yeni ye.i kimyasallar cikip duracak
Kimyasali ayri dert plastigi ayri dert
bosver demeyin herkes tasin altina elini koymali
madem temizlik konusunda bu kadar titizsiniz mutlaka limon sirke tuz ve kimbilir daha neleri kullanarak neler bulursunuz..

ben kacar kizlar gec oldu
patsym konuyu unutmayalim
hem sanirim aklima guzel bi fikir geldi boyle bi konu aca bilirim tabi senin yardiminlayarin detayli konusuruz iyi geceler hepinize

Son düzenleme:

Yapma azi sen boyle dersen kime ne diyecegiz artik
ciddi misin kimin konusu hemen destek olalim.

Canım işte biz bunu reklamlada afişlerde görsel medyada göstermemiz lazım
Açılan zararın yapmamız gerekenler bura yazmasak ta anlatmasak ta milletimizin okuma alışkanlığı yok
Görerek öğreniyoruz bukonuyu milletçe hata devlette halletmeliyiz piyasaları denetlemeli bize ulaşan kimyasallar neyin nesi diyee
Ama maalesef biz daha yetkilerimizin ne olduğunu bilmiyoruz kii

Son düzenleme:
Arkadaslar kimyasala hayır diyen bir topluluğun KK da var olduğunu biliyor musunuz?

Eger sizde destek vermek isterseniz bitkisel organik temizlik icin hepberaber paylaşımlarda bulunduğumuz konuya sizleride bekleriz.

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...urunlerini-duyanlar-kullananlar-bilenler.html

Not: burayı takip ediyorum ama reçeteler hep kimyasal.sirf azerin i cok beğendiğim icin konusuna aboneyim ama sadece okuyorum maalesef cunku ben ekolojik dengenin bozulmamasindan yanayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasılsınız canlarbu aralar pek gelemiyorum,anca gece girebiliyorum
saat 23:00 den beri cadımı sallıyorum ayağımda
daha şimdi koydum beşiğine ayaklarımı hissetmiyorum

kızlar iyi geceler
ben de patsye katılıyorum çok doğru
denizlerimiz kirleniyor bir çok canlı türü yok oluyor ve sağlığımızdan oluyoruz.
arkadaşlar yapabileceğimiz kadarını yapalım bakın ben bi yazı buldum
alternatif deterjan tarifleri. ben yerleri sirke ile siliyorum cogu zaman ama banyo, wc ve mutfak tezgahında domestossuz yapamıyorum malesef.

http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...sirdim-iste-size-deterjanlarin-zararlari.html

bu arada rapor vereyim yatayım kızlar
sabah 11 de kalktık bebişimle kahvaltı-oyun-uykuya geciş yaptık .. uyurken çorba ve yemek yaptım..banyoyu komple duvarlar dahil domestosladım duş aldım bebişiyedirdim ama yemedi fazla.. disçiye gittim ordan da bebişleri oynatmaya gittim arkadaşa.. bulaşık makinesini çalıştırmıştım gitmeden onu boşalttım..yemek yedik eşim maça gitti o arada oğluşla oynadımm..yemek yedirdim.. nevresimleri geçirdim hem bizim hem bebişin..odaları topladım..makinaya camasır attım.. ayrıca banyo paspaslarını yıkadım..kuruyanları katladım,yıkananları astım.. tekrar çamaşır attım.. en son mutfaktaki bulaşıkları makineye attım çöpleri balkona koydum..oyuncakları topladım.. şimdi boynum çooook ağrıyor yatmaya gidiyorum.. cam falan silemediim malesef kızlar..yarın görüşürüz ii gecelr:111:

günaydın kızlarrr nasılsınız?
bugün çokişim var ama birazdan hastaneye gidicem
gelince makinaya camasır atıcam kuruyanları katlıcam mutfagı toparlıcam ortalıgı toparlayıp ev supurcem wc banyo temızlencek

Aynen ya bi anda oldu bitti bende hatırlamıyorum B'nde keşke yeniden evlensek diyorum kociş te o da olacak bitcek onuda htrlamıycan diyo o kadar stresi yaşa o günü bekle 3-5 saatte bitsin olacak şeymi

aynen yaaa kocişin doğru demiş valla bidaha yapsak yine hatırlamıcazz ama olsun biz yine de yapalımmm

cornellaaa meslektaşım benim bende biyoloji mezunuyum hangi üniversite mezunusunnn??

ben elazığ da okudum cnm sen?

kızlar bende çok aşırı deterjan kullanmıyorum....(desem de evde her türlüsü var)ama sizi takip ediyorum siz deterjan oldu mu coşuyorsunuz.....özellikle wc lerde kullanılan çamaşır suyu vs. gibi ürünler direk ciğerlerimize etki ediyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…