- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.321
Askitom hepsi çok güzel iyi günlerde giyin
Valla iyi alışsın bizim burda 5 lira don bile
vermiyorlar nerdeyse çorap fiyatına
üzerinde paralansın
Çok teşekkür ederim canım...Canımm Profil Fotonaa Bitiyorummm yaaaaaaaaaa
Burda okudum hemen gidip çorbana baktım..kizlar yarisma icin corbami yaptim fotosunu ekledim deminden beri onla ugrasiyorum ya cok yoruldum
Kızlar ben geldim kocişle kahvaltımızı dışarıda yaptık ardından alışverişe gittik Pendik sosyete pazarına
Aldıklarımı ekliyim dedim bende
Eki Görüntüle 610160 bu ev botu 10 liraya aldım
Çok teşekkür ederim canım...
Burda okudum hemen gidip çorbana baktım..Ellerine sağlık canım.. Afiyet olsun.. yarışma da başarılar..
Canım sen pendiktemi oturuyorsun..?:26: Bende pendikteyim..
aldıkların çok güzel sanırım siyah rengini çok seviyorsun..İyi günlerde kullan hepsini
aldıklarını gule gule kullan askıtomm coraplarımız aynııımarintürk karsında kurulan pazar dımı bahsettıgınnn
Saol cnm sende güle güle giy çoraplarınıEvet sanırım orası çünkü tek büyük pazar var green park otel var hemen yanında sahilin karşısında
tesekkurler canımok bildim üzeri kapalıı
Walla benimki balık ekmek istedi bizde palamut aldık kızartıcam bol Roka soğanla ekmek arası yapıcam bide isterse çorba yaparım yanına
oohhh superr balıga asla hayır denmez afiyet olsun canımm
Saol CNm bende bayılırım balığa
Sen ne yemek yapıcan düşünmedinmi daha
Kociş yoksa sorun yok CNm ne olursa yersinben bugun yıne ne olursa yerım modundayım kociş nöbetçidun borek yapmıstım onu yıcem bu sabah ıtıbarı ıle yediklerime dikket ediyorumm dun aksam alısverıs yaptım az yemem gerektıgını anladım
Kociş yoksa sorun yok CNm ne olursa yersin
CNm çok fazla kilo problemin yok zaten azcık dikkat etsen onlarda gider Allah'ın izniyle
aynen canım benım azcık dikkat etcem gitcek kilolarr insallahh
bugün itibari ile yemek faslını kapattım ilerleyen saatlerde meyve yerim bugün böyle biter
azerin nerde hiç denk gelmiyoruz
Eşi evdedr CNm o yüzden giremiyodur büyük ihtimal
AzerininEşi evdedr CNm o yüzden giremiyodur büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?