En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Askitom hepsi çok güzel iyi günlerde giyin
Valla iyi alışsın bizim burda 5 lira don bile
vermiyorlar nerdeyse çorap fiyatına
üzerinde paralansın

Saol CNm benim doğru söylüyorsun burda giyim çok uygun her bütçeye göre var
Kocişinde işine geliyo tabi beni pazara götürmek

Canımm Profil Fotonaa Bitiyorummm yaaaaaaaaaa
Çok teşekkür ederim canım...

kizlar yarisma icin corbami yaptim fotosunu ekledim deminden beri onla ugrasiyorum ya cok yoruldum
Burda okudum hemen gidip çorbana baktım.. Ellerine sağlık canım.. Afiyet olsun.. yarışma da başarılar..

Kızlar ben geldim kocişle kahvaltımızı dışarıda yaptık ardından alışverişe gittik Pendik sosyete pazarına
Aldıklarımı ekliyim dedim bende
Eki Görüntüle 610160 bu ev botu 10 liraya aldım

Canım sen pendiktemi oturuyorsun..?:26: Bende pendikteyim..
aldıkların çok güzel sanırım siyah rengini çok seviyorsun..
İyi günlerde kullan hepsini

Teşekkür ederim CNm evet siyah beyaz aşığıyım
Öylemi sendemi pendiktesin ben hemen pazarın üst caddesinde kaynarcada oturuyorum

aldıklarını gule gule kullan askıtomm coraplarımız aynııı marintürk karsında kurulan pazar dımı bahsettıgınnn

Saol cnm sende güle güle giy çoraplarını Evet sanırım orası çünkü tek büyük pazar var green park otel var hemen yanında sahilin karşısında

Walla benimki balık ekmek istedi bizde palamut aldık kızartıcam bol Roka soğanla ekmek arası yapıcam bide isterse çorba yaparım yanına

Saol CNm bende bayılırım balığa
Sen ne yemek yapıcan düşünmedinmi daha

ben bugun yıne ne olursa yerım modundayım kociş nöbetçi dun borek yapmıstım onu yıcem bu sabah ıtıbarı ıle yediklerime dikket ediyorumm dun aksam alısverıs yaptım az yemem gerektıgını anladım

Kociş yoksa sorun yok CNm ne olursa yersin
CNm çok fazla kilo problemin yok zaten azcık dikkat etsen onlarda gider Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…