En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar yemeğimizi yedik balıktan dolayı mutfak yine battı tabi her yeri domestosla sildim süpürüp tekrardan sildim yerleri
Çayı demledim şimdi içiyor kocişle

kizlar ben geldim cok yorucu bi gun gecirdim ya
sabah bulasik yikadim
wc lavaboyu ovdum
kapinin onunu supurdum
salonu supurdum toz aldim
sonra su corbanin hazirliklarina basladim foto cek falan tam 3 saat ugrastim
sonra dayim geldi bi de kizim ogle uykusuna yatmadi bi turlu
e hal oyle olunca hem dayimla hem kizimla ilgilenip bi taraftan buraya resim yukledim tarif yazdim falan bittim
yemek yedik corbayi afiyetle migdeye indirdikardindan bulasik yikadim falan filan iste ay yazmaya halim kalmadi

Kuzum Buraya ekledinmi tarifini bakalım ??

Maşaallah sana epey yorulmuşsundur..
Evet çorban epey uğraştırıcı.. Afiyet şifa olur İnşaallah.. Nerelisiniz siz canım..?Çorbayı nerden öğrendin?

aaa kaynarcadamısın? yakın sayılırız.. bnde hacı bekir lokumcusu var. Dolayoba tarafında bilirmisin bilmiyorum.. orda oturuyorum işte.. Ankara cad. diye geçiyor..

CNm ben evlendiğimde buraya geldim normalde karşıda oturuyordum fazla bilmiyom buraları şimdi kocişe sordum Ankara cad. Neresi diye Çok geçtik senle dedi oradan
Ben bi kaynarcayı bi de bide Pendik merkezi biliyorum ama yakınmışız senle sevindim

Anladım canım.. bende pek bilmiyorum ama çabuk öğrenirim yolları..

Birşey dikkatımı çekti sormadan edemicem.. canım yazarken hep "CNm" şeklinde C ve N yi büyük M yi küçük yazıyorsun.. bilerekmi yoksa farketmeden mi yazıyorsun.?
:26: kaç mesajtır dikkatimi çektide.. yanlış anlama olurmu?

oyle mi ben hic dikkat etmemistim ya askitom ne is
Kuzumm Süperr Olmuş vala

KK Pro Üyelik Alırsın İnşallah
sagolasin canim insallah ya pro yu belese getire bilirim yoksa benim heruf hayatta 30 lira vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…