En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
benimde görümcem sözlü kaynanası hamileymiş kadın 42 yasında az önce aradı aglıyo ben ne yapcam şimdi diye seneye nişanlancaklardı en az 2 yıl daha bekliyceklermiş bende herseyin hayırlısı dedim torunuyla kardeş gibi büyürler işte dedim ama kız hala hüngür hüngür aglıyodu

hehe kadina bak yabu yastan sonra

hehe kadina bak yabu yastan sonra

aynen bende kız aglıyo diye fazla gülemedim kapattıktan sonra bi kahkaha bastım ne lazım sana çocuk görümcemde diyoki bize inat yapmıştr saçmalama dedim neden öyle bişey yapsn beklememiz için dedi

Oda bişeymi canım benim annem 2 kızıyla birden bana hamile kalmış zavallı annem 2sene çışarıya çıkmamış şimdi benim yaşımda 2yigenim var amaçok güzel bişey benim kardeşim olmadığı için onlarla büyüdüm benden 2 3yaş küçük yiyenlerim var bana teyze diyen yok hep adımı söylerler

çok şükür iyiyim canım... sen nasılsın... Allah görümcene yardım etsin işi zor gerçekten..

bende iyiyim cnm çok şükür aynen walla kız dolmuştu baya herşeyde bi hayır vardır çocuk askere yeni gitti zaten gelene kadar çocuk doğar beklesinler biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…