- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.401
Bende siyah beyazı begendim
iveeeeeeeet bence de siyah beyaz guzelkızlar yatak örtüsü alıcam da karasız kaldım 2 model var begendiğim yatak odam siyah beyaz hangisi iyi olur acaba:26:
Eki Görüntüle 620269 Eki Görüntüle 620270
ben en çok siyah beyaz agırlıklı olanı begendim kırmızıda yatak odasına renk katar bi halımdada kırmızılıklar var uyum saglar diye düşündüm:44:
Cnm ben beyazi daha cok beğendim digeri cok karışık geldi bana
Bu arada herkese selam kizlar
bende onu begendim tanemim ama emin olmadım biraz daha geziniyim bulamazsam onu alıcam
iveeeeeeeet bence de siyah beyaz guzelbu arada hangi siteden bakiyosun askitom
selam canim fotonu gordum demin albumlerde tarzina bayildim
Valla mı tesekkur ederim tatlişkom evlendikten sonra bu tarzı yakaladım esimin ısrarı ile:))))
Bu arada masallAh isler bitmiş cadı da uyutulmus:)))
iveeeeeeeet bence de siyah beyaz guzelbu arada hangi siteden bakiyosun askitom
selam canim fotonu gordum demin albumlerde tarzina bayildim[/QUO
cnm netten baktım öyle bu baktıklarım kadınlar sitesinden biraz daha bakınıyım olmazsa siyah beyazı alırım büyük ihtimal
ben evi topladım , ütümü yaptım çamaşırlarımı katladım yerleştirdim ,mutfagı süpürdüm sildim mutfak perdemide ütüledim astım ytak odamı havalandırdım nevresimlerimi değiştirdim , banyo paspaslarımı havlularımı makinaya attım bi tek yemek kaldı onuda yaparım hemencik
evet canim iyi bi tarz yakalamisin ben kapali degilim ama gomlegin falan super
evet cadiyi uyuttum ama simd uyanir
cadiyi uyuttum geldim kizlar
peraskileri migdeye indiriyorum
bu gun rapor vermedim dimi ben:26:
dun aksam annem gittikten sonra babamin 2 tane gomlegi vardi utulenecek onlari utuledim mutfak perdemi utuledim astim
bu sabah da nevresimleri cikardim hava guzeldi attim makineye demin astim
yatagi toplamadim acik biraktim pencereyi de actim oda havalansin diye
bulasik yikadim salonu supurdum toz aldim
lavaboyu ovdum
bi tek yemegim kaldi
bunlar nasil askitom trendyoldancnm netten baktım öyle bu baktıklarım kadınlar sitesinden biraz daha bakınıyım olmazsa siyah beyazı alırım büyük ihtimal
ben evi topladım , ütümü yaptım çamaşırlarımı katladım yerleştirdim ,mutfagı süpürdüm sildim mutfak perdemide ütüledim astım ytak odamı havalandırdım nevresimlerimi değiştirdim , banyo paspaslarımı havlularımı makinaya attım bi tek yemek kaldı onuda yaparım hemencik
kızlar yatak örtüsü alıcam da karasız kaldım 2 model var begendiğim yatak odam siyah beyaz hangisi iyi olur acaba:26:
Eki Görüntüle 620269 Eki Görüntüle 620270
ben en çok siyah beyaz agırlıklı olanı begendim kırmızıda yatak odasına renk katar bi halımdada kırmızılıklar var uyum saglar diye düşündüm:44:
bunlar nasil askitom trendyoldan
bence beyazi iyi siyahi bogar odayi
zaten odan siyah beyazmış.,renk kat biraz ama bu kırmızının da desenini beğenmedim ben......
Canım bu gün bende doğru dürüst vermedim şimdi verip kaçıyorum
Mutfağı topladım yatak odamın perdesi bitmek üzere bitmeden camını sileyim
Çamaşır vardı katladım perde biterse çamaşır yıkanacak en son mutfaga geceçem
ayy cnm harikalar beyaz çabuk kirlenir o yuzden kullanışlı olmaz gibi ama siyahı olabilir nerden baktın sen bunlara:26:
benim yatak odam da beyaz.örtüm de bu...kaç kere kullandın dersen sayılı..şimdi yatağın üstünde kutusunda......
Eki Görüntüle 620297
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?