- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #9.041
Oh Ohh mis olmustur ev gule gule kirletin canımSelam kızlarr azerrin estoş aşk1 yaselin daha rumuzu aklıma gelmeyen hamarat hatunlara selam
benim bugünkü işlerim şöylE: 10:30 da uyandım önce yatakları topladım renklileri makinaya attım oğlumun üstünü değiştim önce sonra kahvaltı hazırladım onu doyurdum evi süpürdüm sonra kızkardeşim aldı oğlanı bende evi sildim fayansları cifledim.cifin çamaşır suyu katkılı yeşil olanı çok güzelmiş ben ilk defa aldım önceden bimin cifini alıyordm çünkü ama ucuz mal demeyip biraz fazla para verdm cif aldım iyikide aldım....çok az bi damlayla tertemiz yapıyoo...neyse sonra çamaşırlarımı astm...evi havalandırdım bi güzel..balkonumu yıkadım.oğlan uyumuş annemde bende markete gittim geldim havada güzeldi bugün...sonra oğlum uyandı çorbasını yedi yattı akşama doğru tavuklu sebze yemeği yaptm pilav cacık yaptm mutfağı topladım namazımı kıldım fırsat varken..şimdide anneme çıktım birazdan inerim ama kuzey güney var bu akşam onlar izlemiyor pisi 7li var diye..bugün bittim yarında tvnin falan tozunu alcm başka bigünde ağda yaparım fırst olunca oğlumdn...raporum böyle....
Tembelim, üşengecim,çabuk yoruluyorum uyumayı tv izlemeyi, internette gezinmeyi boş boş oturmayı çook seviyorum. ev işlerini hiiiç sevmiyorum. hani bi laf var ya ''az ye de hizmetkar tut'' diye çok seviyorum bu lafı. Düşünüyorum hakkten az yerim temizlikçi tutarım diyorum. sonra düşünüyorum çoluk çocuk yok genç yaşta bir evini temizleyemiyor da kadın çağıracakmış derler diye. annemgiller pek hamarattır robot diyorum ben onlara. Yorulmak yok çalış çalış çalış hep çalışıyorlar evler mis gbi herşey 4 4lük.
ben de temizliği iyi bilirim ama yapmayı sevmiyorum. evliliğimin ilk ayları çok salıyordum hiç önemsemedim evi. gezmekten tozmaktan ev işlerine vakit kalmıyordu. ama şimdilerde özeniyorum özen göstermye çalışıyorum. bu siteye üye olduktan, bu başlıkları da okuduktan sonra daha bi heveslendim.
evim temiz koksun diye karışım bile hazırladım fıss fıss sıkıyorum etrafa hoşuma gitti. bu başlığı takip ettikçe daha özenli olacağımı düşünüyorum.
beni de alın aranıza yeaaaa
İşin varmış baya canım benim büyük gün yarınİlk günaydın benden olsunnnn....
Hayırlı sabahlar canlarım...
Bugün bende sohbet var.. o yüzden evi bir güzel toplamalıyım.. sandalyeleri sileceğim çok tozlanmışlar..
Onun dışında yemek yapacağım.. çamaşırlar toplanıp dürülecek..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar...
Sizde ne var ne yok...
Askitom şimdi iyimisin:26:Günaydın kızlar dün pek iş yapamamıştım ama bugün daha iyiyim
Evi toplıycam çamaşırları makinaya atcam onlar çıktıktan sonra silikon yastıklarımı atıcam salon koltukları iyice bi süpürücem oturma odamdaki çekmeceleri düzenliycem fırınımı temizliycem balkonu yıkıycam wc yi ovucam ve yemek yapıcam
benim test sonucum -negatif- çıktı malesef kızlar:105::105::105:
İyiyim bebişim saol bende evi topladım fırınımı temizledim çamaşırları mainaya attım çıktılar astım siikon yastıklarımı attım onlarda yıkanıyorlar oturma odamın çekmecelerini düzenledim balkonumu yıkadım salon koltuklarımı bi güzel süpürdüm birazdan banyoyu silcem ve evi üstten süpürcem yarın dip köşe yapıcam inşOh Ohh mis olmustur ev gule gule kirletin canım
Annen iyi ki yardimci oluyor
çok güldüm canım ya hosgeldin
İşin varmış baya canım benim büyük gün yarın
Askitom şimdi iyimisin:26:
Hayırlısı canım bi dahaki sefer olur inşallah
Ben de dün serumlarimdan birini yaptırdım biri de yarın takılacak:18:
benim test sonucum -negatif- çıktı malesef kızlar:105::105::105:
tanem sen malatyalımısın,yemek yarışmasındaki kiraz sarmandan dolayı soruyorum
Oh Ohh mis olmustur ev gule gule kirletin canım
Annen iyi ki yardimci oluyor
çok güldüm canım ya hosgeldin
İşin varmış baya canım benim büyük gün yarın
Askitom şimdi iyimisin:26:
Hayırlısı canım bi dahaki sefer olur inşallah
Ben de dün serumlarimdan birini yaptırdım biri de yarın takılacak:18:
hayırlısı olsun canım,rabbim çift çizgi görmenin sevincini yaşatsın inşallah
hayal kırıklığının ne olduğunu iyi bilirim,ama unutmaki bu hakkımızda hayırlı olandır
aşk olsun cvp veren hiçmi yok(((((
Canım seni gördümde kızlar yazar dedim ben hastayımda bıraz demeki musait degiler ben perdelerde arıyel kullanıyorumda bide
Koslanın beyazlar için olanından kullnıyorum su toz olanından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?