En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar ben de bulasik yikadim
Toz aldım
Yemegimi akşam yapmıştım
Wc lavaboyu ovdum
Çamaşırları makineye attım
Kızımı yedirttim uyutuyorum
Kv yemek verdim tepside yiyor
Ben de kızı uyutup yicem
Yarın gidiyor kv
Temizlik var yarın

Son düzenleme:
Oh Ohh mis olmustur ev gule gule kirletin canım
Annen iyi ki yardimci oluyor
çok güldüm canım ya hosgeldin
İşin varmış baya canım benim büyük gün yarın
Askitom şimdi iyimisin:26:
benim test sonucum -negatif- çıktı malesef kızlar:105::105::105:

Hayırlısı canım bi dahaki sefer olur inşallah
Ben de dün serumlarimdan birini yaptırdım biri de yarın takılacak:18:

İyiyim bebişim saol bende evi topladım fırınımı temizledim çamaşırları mainaya attım çıktılar astım siikon yastıklarımı attım onlarda yıkanıyorlar oturma odamın çekmecelerini düzenledim balkonumu yıkadım salon koltuklarımı bi güzel süpürdüm birazdan banyoyu silcem ve evi üstten süpürcem yarın dip köşe yapıcam inş

güya dibbucak yapacam ama evde eşim ve oğlum varken yapamıyorum kahvaltı bitiyor hopppppp öğle yemeği onu yiyoruz ortalığı toplayuroum oğlanın altı kirleniyor ya da bişey istiyor sonra peşimde dolanıyor ben de pes ettim ya uyusaydı yapacaktım ama uyumadı eşim de uyudu aman beeeeeeeeeeee hevesim de kaçtı zaten yapamıcam iş miş

hayırdır canım ne serumu ? :26:Ç:26:

hayırlısı olsun canım,rabbim çift çizgi görmenin sevincini yaşatsın inşallah
hayal kırıklığının ne olduğunu iyi bilirim,ama unutmaki bu hakkımızda hayırlı olandır

[inşallah bacım. hakikaten hayal kırıklığı ,piskolojikmen pozitif kesin diyordum hatta 2-3 gündür pilav görünce midem bulanıyordu ,negatif olduğunu görünce pilava karşı tüm art niyetim yok oldu oturup tüm iştahımla yiyiverdim

Son düzenleme:
Akşamdan evimi komple toparladım. öyle yattım. Konularda okumuştum sigara kokusu nasıl gider ev güzel koksun diye ne yapmalı diye kavanozlara koydum sirkeyi tarçını birazda suyu odaya bıraktım.sabah uyandığımda odada mis gibi tarçın kokusu vardı sevindim :)
kahvaltı hazırladm yedik filan masayı mutfağı toparladım.
çamaşırlar kurumuş toplamıştım ama katlayıp dolaba yerleştirmemiştim üşengeçlikten:) tekrar çamaşır astım akşamdan yıkanmıştı. önceki aslınaları toprladım ve tekrar çamaşır attım makineye. kuruyanları toplayıp katlayıp düzgün düzgün dolaplarıma yerleştrdim simetrik ölçüde çok güzel oldular.
eşim sağolsun banyo lavabosunu dişmacununa bulamış yine tekrar banyoya bi el attım lavabo tuvalet ayna bi güzel temizledim yerlerde C C kıllar gözüme ilişti. bezle de onları bi güzel sidim. bu erkeklerin C C kıllarından nefret ediyorum. heran heryere döküyor. ütü yapacam okadar çamaşır birikince ütününde birikmesi kaçınılmaz.
ama öncesinde markete gidip pasta malzemeleri alıp gelecm ilerleyen saatlerde de pasta yapcm. yemekde idareten bişeyler koyarım artık bgn yemek yapmıcam ütü var

Kızlar iyi akşamlar dün yine gecede seruma gittim bu gün gün boyu uymuşum arada baktım size ama yazamadım evi hiç sormayın bende bilmiyorum bilançoyu yarın iyi hisedersem bakaçağım beni hiç iyi şeyler beklemiyor galiba

Kızlar günaydın bugün çok işim var evi dip köşe mobilyaların altlarını wsüpürücem silicem toz slıcam wc ve banyoyu güzem bi ovucam çamaşırlarım var katlıycam kapıların tozunu alıcam ütü yapıcam mutfagı temizliycem dolaplarını beyaz esyalarını silcem buzdolabının içini düzenliycem ve yemek yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…