- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #9.081
kızlar bugün iş yerinde yoğun olduğum için yazamıyorum baya işlerim var halletmem gereken evde değil ama burda baya çalıştım yoruldum.. annem de demez mi biraz da ev temizlemeye kalsın enerjin diyehafta sonu temizlik yapayımda gözüne gireyim kadının
tum hafta kadin yapiyo bi gun de sen yap bari canim
sarma sarmak baya bi is zaten canim
iyim kuzum serumlarimdan biri 1 gun once yapildi bu gun de digerini yaptircam sonra bitiyo insallah temizlenir kanim
sonra doktoru ariyip sorucam bi daha ne zaman kan tahlili yaptiriyim diye:18:
evet bencede cnmburdaki herkes evli heralde, herkes yaptığı işleri yazdığı için bende sözlü sayılırım artık ufaktan öğrenmem ve yapmam gerekiyor
canını sıkma ewlenince yaparsın ewlenmeden yemek yapmayı öğren yeter temizlik insanın içinden gelecek taşıma suyla değirmen dönmüyor
selam cnm hoşgeldin yaş kaç :26:kızlar bugün iş yerinde yoğun olduğum için yazamıyorum baya işlerim var halletmem gereken evde değil ama burda baya çalıştım yoruldum.. annem de demez mi biraz da ev temizlemeye kalsın enerjin diyehafta sonu temizlik yapayımda gözüne gireyim kadının
iyi ki kaynanayla oturmuyorum estos ne kadar iyi olsalar da insan yorulii
senin kv nerde yasiyo estos:26:
selam cnm hoşgeldin yaş kaç :26:
ne işle meşgulsün
meraba cnm, yaşım 22 özel bir şirkette memur olarak çalışıyorum sen de ev hanımısın heralde?
meraba cnm, yaşım 22 özel bir şirkette memur olarak çalışıyorum sen de ev hanımısın heralde?
selam cnm hoşgeldin yaş kaç :26:
ne işle meşgulsün
canım tecrübeye dayanarak diyorum ki sözlün evlendikten bir müddet sonra yemek işlerini sana bırakır benim eşim de nişannlıyken çok güzel kahvaltılar hazırlardı şimdi tınn ben çok alıştırdım belkide
evet cnm ben de 28 yaşımda 8 yıllık evli
2 çocuk annesi(ama çıtır) ev hanımıyım
kısaca ''evimin kadını,çocuklarımın anasıyım''
canım tecrübeye dayanarak diyorum ki sözlün evlendikten bir müddet sonra yemek işlerini sana bırakır benim eşim de nişannlıyken çok güzel kahvaltılar hazırlardı şimdi tınn ben çok alıştırdım belkide
evet kesin öyle yapar evlendikten sonra bir iki yapar sonra yapmaz, ama ben baştan konuşcam bana yardım etceksin dicem bakalım ne kadar etkili olcak.
Hiç sormayıncanım çok kötüyüm kusuyorum canım boğazım öskürmekten parcalanacak gibitanemim noluyo sana kuzum ya:26:baya baya hastalanmisin:26:
hepimizinki oyle canim ya bu gunlerin kiymetini bil bi de yurusun var ya
sarma sarmak baya bi is zaten canim
iyim kuzum serumlarimdan biri 1 gun once yapildi bu gun de digerini yaptircam sonra bitiyo insallah temizlenir kanim
sonra doktoru ariyip sorucam bi daha ne zaman kan tahlili yaptiriyim diye:18:
askitom korkuyorum bi gun temizlik yaparken dusup kalicaksin diye
Hiç sormayıncanım çok kötüyüm kusuyorum canım boğazım öskürmekten parcalanacak gibi
çok geçmiş olsun cnm mideyi üşüttün herhalde sıcak bişeyler içmeye çalış :26:
mervecim inşallah yapar siz birbirinizi sevin de gerisi hallolur zaten çalıştığın için yardım eder zaten bende 25 yaşında eewli ve efenin annesiyim bende eşimde memuruz o yıüzden gurbetçiyiz ve birbirimizi kırmamaya gayret ediyoruz yardım etmesede ev işlerinde yardımcı kadınları daima kendisi bulur
zevkli olduğu zamanlar da oluyo çıldırtan anlar da...vayy 28 yaşında ve 2 çocuk annesi maşallahe tabi iki çocuk kolay değildir koştur dur biri biter biri başlar ama zevklidir yaa :)
Hiç sormayıncanım çok kötüyüm kusuyorum canım boğazım öskürmekten parcalanacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?