En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

tum hafta kadin yapiyo bi gun de sen yap bari canim

sarma sarmak baya bi is zaten canim
iyim kuzum serumlarimdan biri 1 gun once yapildi bu gun de digerini yaptircam sonra bitiyo insallah temizlenir kanim
sonra doktoru ariyip sorucam bi daha ne zaman kan tahlili yaptiriyim diye:18:

Ayy sorma sırtım ağrıdı sararken.. ama bitti çok şükür..

İnşaallah mikrop falan kalmaz vücudunda canım... Güzel haberlerini bekliyorum..

canını sıkma ewlenince yaparsın ewlenmeden yemek yapmayı öğren yeter temizlik insanın içinden gelecek taşıma suyla değirmen dönmüyor

aynı annemin laflarııı evet bende biraz biraz başladım ama sözlüm çok güzel yemek yapar ona yaptırmayı düşünüyorum ben aslında yaparımda işte anneme güveniyorum ama evlendikten sonra annem olmucak tabi :18:

Son düzenleme:
selam cnm hoşgeldin yaş kaç :26:
ne işle meşgulsün
iyi ki kaynanayla oturmuyorum estos ne kadar iyi olsalar da insan yorulii

senin kv nerde yasiyo estos:26:

evet yaa 10 gündür feleğim şaştı tabanlarım ağrıyo

sakaryada yaşıyo cnm istanbula 2-2,5 saat uzaklıkta

evet cnm ben de 28 yaşımda 8 yıllık evli

2 çocuk annesi(ama çıtır) ev hanımıyım

kısaca ''evimin kadını,çocuklarımın anasıyım''

vayy 28 yaşında ve 2 çocuk annesi maşallah e tabi iki çocuk kolay değildir koştur dur biri biter biri başlar ama zevklidir yaa :)

Son düzenleme:

Hiç sormayıncanım çok kötüyüm kusuyorum canım boğazım öskürmekten parcalanacak gibi

çok geçmiş olsun cnm mideyi üşüttün herhalde sıcak bişeyler içmeye çalış :26:

Valla ne oldugunu bılmıyorum ama hiç bisey fayda etmiyor 3kere serüm alıdım aldıktansora uykum geliyor uyorum tamam bitti diyorum sonra tekrar başa dönüyorum ateş kusma boğaz ağrısı var canım

mervecim inşallah yapar siz birbirinizi sevin de gerisi hallolur zaten çalıştığın için yardım eder zaten bende 25 yaşında eewli ve efenin annesiyim bende eşimde memuruz o yıüzden gurbetçiyiz ve birbirimizi kırmamaya gayret ediyoruz yardım etmesede ev işlerinde yardımcı kadınları daima kendisi bulur

inş çok saol cnm :)

vayy 28 yaşında ve 2 çocuk annesi maşallah e tabi iki çocuk kolay değildir koştur dur biri biter biri başlar ama zevklidir yaa :)
zevkli olduğu zamanlar da oluyo çıldırtan anlar da...
ama genç anne olmak güzel bence
oğlum bu yıl 1. sınıfa başladı 6,5 yaşında,kızım da 2 yaşında
bende maraton her daim mevcut
Hiç sormayıncanım çok kötüyüm kusuyorum canım boğazım öskürmekten parcalanacak gibi

yaa tanem bu kadar serum aldın iyileşmen lazımdı aslında
başka bişey mi var acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…