En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ayy evet ne güzell karanlıkta evde olmak kötü bişey ya hele benim gibi çalışıyosanız, şubat bitcek nerdeyse yaz geldi sayılır artık günler hep uzucakk ohh ne güzell mesaimin bitmesine 25 dakka kaldı süperr

Son düzenleme:

Mutfağı topladım çamaşır makınaya attım ama daha çok var çamaşır
Duş aldım ve rahatladım şimdi kızımla ilgilenip onu yatıracağım sonra ev işlerine devam

ben de yaptiklarimi sayiyim
bulasik yikadim
wc lavaboyu ovdum
mutfagi supurdum sildim
copleri topladim
camasir katladim
supurge actim sildim yerleri
toz aldim
aksamdan yemegim vardi
birazdan utu yapicam
kızlar fark ediyormusunuz günler uzuyor....normalde bu saatte hava kararıyordu
aa ben hic dikkat etmedim ya bizim burda saat farki oldugu icin hava karanlik simdi
benim annem beni oyle basacak yeminlen sacimi basimi yolar bu nasil ev diye

canim benim pro kart belese geldigi icin o kisimlari tam bilemicemtanem yardimci olur sana

hosgeldin Rana cimikinci nuryolu vakasi daha

Annem tembelliğimi bilir evlenmeden önce de alıştrmıştm valla anne öyle senn gbi olacağımı bkleme.
Gelir görür rahatsz olursan sen temizlersn filan diyip takılyordum.
Geç uyandığımı da biliyor. Naapsın tembel bi kızı var buradaki iş yapanları okuyunca gaza geldim biraz. ya 3 4 gün önce gelse mis gibiydi evim ama ya napiim......

hehe senin de isine gelmis ama baksana evi ne guzel temizlemis annensizi 1 hafta idare eder artik

yaa öyle etraflıca bir temizlik değil. mutfağı toparlamadan yatmıştm.akşam çay faslından sonra kalanlar filan. bir de kardeşim biz de kalmştı o erken gtti. yatağını toparlamadım o dağınıklık birde kapının çalmasına uyanan benim uykulu halimin dağınıklığı aynen bu smile daki gbi.
hehe senin de isine gelmis ama baksana evi ne guzel temizlemis annensizi 1 hafta idare eder artik

sorma canım sabah hava güzel sileyim dedim ,elime bezi aldım bi başladım bu defa yağmur değil dolu yağdı lanetlimi benim pencereler anlmadım ki...o değil bi gün cam silince evim başıma yıkılacak diye korkuyorum

kızlar bizde yemeğimizi yedik kociş spora gtti bende bulaşık makinasını boşalttım kirlileri dizdim bide sigara böregi sardım dondurucuya kaynana için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…