- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #9.361
ben geldim kızlar bütün halılarımı sildim camlarımı gündüz gözüyle siliyim dedin inşaatçılardan dolayı yarım kaldı 2 tanesini yarın silicem artık
balkonumu yıkadım çamaşırlarımı balkona serdim hava güzel diye tekrardan makinaya çamaşır attım , bütün gardolabımı aşagıya indirdim raflarını sildim toz aldım kıyafetlerimi yerleştirdim bUlaşıklarımı makinaya yerleştrdim onuda çalıştrdım
yemeğimi yaptım şimdide duşa gircem
yarın daha çok iş var allah yardımcım olsun
Mutfağı topladım çamaşır makınaya attım ama daha çok var çamaşır
Duş aldım ve rahatladımşimdi kızımla ilgilenip onu yatıracağım sonra ev işlerine devam
merhabalar
nasılsınız bakem
bugün çk işim vardı,yarısını yarına salladım
öff çok tembelimşimdi yaptıkları:
2 makina çamaşır yıkadım,astım,
mutfağımı tpladım bulaşık makinasını boşaltım,yimeğimi yaptım
oturma odasını topladım(oyuncaklardan delireceğim),süpürdüm,sildim
mutfak süpürüldü ,silindi
wc ovuldu cifle
diğer odaları toparladım
sporumu yaptımgeri kalanlar yarın artık
ben de yaptiklarimi sayiyimyerleri çamaşır suyu ile sildim
tezgah çamaşı suyuundan geçirildi
dolaplar silindi
yemek yapıldı
balkonlar yıkandı
camlarımı silmeye başladım hava bulutlandı.... dolu yağdı yarım bıraktım:18::18:
toz kaldı, vc,banyo kaldı
akşama oğlumu yıkıycam
işte böylee
aa ben hic dikkat etmedim ya bizim burda saat farki oldugu icin hava karanlik simdikızlar fark ediyormusunuz günler uzuyor....normalde bu saatte hava kararıyordu
benim annem beni oyle basacak yeminlen sacimi basimi yolar bu nasil ev diyeEvet bu çok iyi birşey hele benim gibi çok uyuyan-aslında çok değil ters uyuyan_biri için çok iyi günlerin uzaması.Geç kalkıyorum anca işimi gücümü yapıyorum.
bu gün annem süpriz yaptı malesef düzenli bir evle karşıalaşamadı kaç gündür saldım yine kendimi
Saolsun geldiği gibi işe güce sarıldı evime annemin elinin değmesi hemen farkediyor ya canım annem
duş aldım. akşamdan zeytinyağı sürmüştüm saçlarıma.
bu gün yine hiç iş yapasım yok.akşama doğru-akşam oldu sayılır artık ama- bir enerji gelirse yaparım birşeyler. ortalığı toparladık annemle okdr.
Canım sağolda ben bu yazı işinin içinde daha çıkamadım gene teknik özürlüğüm geldi üzerime
Canım sağolda ben bu yazı işinin içinde daha çıkamadım gene teknik özürlüğüm geldi üzerime
canim benim pro kart belese geldigi icin o kisimlari tam bilemicemKızlar bu prokartın özellikleri hoşmuş ama nasıl alınıyor kaç para yada nasıl talep edicez azern bilgi verirmisin cnm teldn yazdığım için araştıramadım zaman alıyoya.sen bilirsin..kırmızı olmak güzelmiş..hayırlı olsun cnm sanada...
Bende hava güzel olursa halımı silcm pazara gidicem..kayınpederm çok şükür sağ sağlim çıktı ameliyattan ama 15 gün sonra tekrar olck tam temizlenmemiş kanserli dokuları..lazerle olmuş zaten..sesi iyiydi konuştum..oğlumda bugün içine doğmuş gibi dede dede diyip durdu..
Gunaydin herkese.nasilsiniz? Gecenlerde bigun hava guzeldi, hemen camlari sildim. Mubarek o gunden beri hep yagmur, dolu yagdi bugun gunesli sukur. Zemin temizleyicim bitti, ama evi silmem gerekiyo. Omer heryerde dolaniyo. banyo wc cifliycem. Camasir aticam makinaya. Vs vs.. hadi hepimize kolay gelsin
yakında elimizde mercekle kk yı dolaşacagız..az daha küçültürsen hiç görünmeyecek
Desene pc bile çözüm bulmuştanemin yazisina geldiginizde ctrl + basarsaniz problem cozulur canim
Desene pc bile çözüm bulmuşbendaha bulamadım
Annem tembelliğimi bilir evlenmeden önce de alıştrmıştm valla anne öyle senn gbi olacağımı bkleme.
Gelir görür rahatsz olursan sen temizlersn filan diyip takılyordum.
Geç uyandığımı da biliyor. Naapsın tembel bi kızı varburadaki iş yapanları okuyunca gaza geldim biraz. ya 3 4 gün önce gelse mis gibiydi evim ama ya napiim ......
Ahada işgençe bitti kızlar
hehe senin de isine gelmis ama baksana evi ne guzel temizlemis annensizi 1 hafta idare eder artik
yok çok iyidir taaaaa 2metre öteden okunsun canımbu da azicik buyuk olmus sanki tanemim2 mi yapsan acaba
nuryolu bebekim yagdirdin mi yine doluyu
kizlar o ka dedi size silmeyin pencereleri ben silicem diye dinlemediniz dimi
estos Azranin dogum gunu mu bu gun nice senelere canim dogum gunu kutlu olsun prensesin
tanemim sana kirmizi cok yakisiyo
izmirli merve Kazene msj atman icin arkadaslik istegi yollaman gerek
zeynepcer bacim isinin buyuk bi kismini bitirmisin bi sey kalmamis masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?