En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

çamaşır ya da bulaşık makinesinin musluğu kaçırıyor olabilir
benim başıma gelmişti bekar evimdeyken yalnız olduğum için epey sorunu çözememiştim

Kızlar bu prokartın özellikleri hoşmuş ama nasıl alınıyor kaç para yada nasıl talep edicez azern bilgi verirmisin cnm teldn yazdığım için araştıramadım zaman alıyoya.sen bilirsin..kırmızı olmak güzelmiş..hayırlı olsun cnm sanada...

Bende hava güzel olursa halımı silcm pazara gidicem..kayınpederm çok şükür sağ sağlim çıktı ameliyattan ama 15 gün sonra tekrar olck tam temizlenmemiş kanserli dokuları..lazerle olmuş zaten..sesi iyiydi konuştum..oğlumda bugün içine doğmuş gibi dede dede diyip durdu..

günaydın kızlar bugün bütün halıları silicem havada güzel camlarıda silerim bugün ardından dolabımın raflarını falan temizlerim çamaşırlarımı makinaya atalım daha aklıma gelmeyen bir sürü iş var onlar yapılcak şu işleri hallediyim yine gelirim

Günaydın kızlar burda hava çok güzel tam temizlik havası tüm camları açmyım içeriye bol oksijen gırsın çayı üzerine koydum miniklerimi doyurayayım sonrada yapılacak işleri sıralaralıyayım

Günaydın fistiklar
Ne guzel orda hava iyimiş bizim burda hala kapalı
Bu gün çok geç uyandik kuzumla saat 10:33
Neyse bulasiklari yikadim bi tek şimdi hemen yatak odasına daliyorum
Rapor vermeye gelirim çok iş var çooook

Gunaydin herkese. nasilsiniz? Gecenlerde bigun hava guzeldi, hemen camlari sildim. Mubarek o gunden beri hep yagmur, dolu yagdi bugun gunesli sukur. Zemin temizleyicim bitti, ama evi silmem gerekiyo. Omer heryerde dolaniyo. banyo wc cifliycem. Camasir aticam makinaya. Vs vs.. hadi hepimize kolay gelsin

gunaydın kızlarrr nasılsınızzzz??
hava acık burdaa hemen faydalanmalıyım evı havalandırıp camasır atıcam makınaya
mutfagı dıp kose temızlıcem dolap iç-dıs yıkama yaglama yapılacakk
bıde dun wc banyo kalmıstı onu hallederımm sımdılık bunları dusunuyorummm

bende bugün cam silcem ,sizin silmenizi tavsiye etmem cam sildiğim gün mutlaka yağmur yağar

günaydın kızlar bende bugün CAMLARIMI SİLCEM, balkonları yıkıycam, mutfak dolaplarını silecm, tezgah ve yerleri camaşır suyu ile silecm efendime sölim toz alıcm ve daha bir sürü iş var ellerimden öpen:18::18:

Hayırlı Günler Fıstıklar.... Nasılsınız bakalım..? ayy bugün hava çok güzel.. İçin kıpır kıpır oluyor böyle havalarda...

Yapılacakları sıralayayım size..
  • Makinaya çamaşır atılacak.
  • Ev toplanıp süpürülecek..
  • Mutfak toplanıp süpürülecek..
  • Bebişim uyanmadan banyo yapılacak...
Şimdilik bunlar sanırım...

hepiiiiciiiinize günaydın........

dünkü işlerimi bitiremedim.....lavabonun altı yine göl olmus...en son kıracam heryeri o olacak.......

çamaşır yıkamaya devam edıyorum.....
yerleri dün süpürdüm yıne saç vs dökülmüş
baştan süpürülecek...
silinecek

tünaydın cnm..hava güzelde evin içi soğuk ya:2:işlerimiz aynı sayılır....bende banyoya gireyim

Günaydın canımaa olmaz ama o havadan ben de istiyorum
Cornellam su gecmiyo mu komsuya

Mutfağı topladım çamaşır makınaya attım ama daha çok var çamaşır
Duş aldım ve rahatladım şimdi kızımla ilgilenip onu yatıracağım sonra ev işlerine devam

ben geldim kızlar bütün halılarımı sildim camlarımı gündüz gözüyle siliyim dedin inşaatçılardan dolayı yarım kaldı 2 tanesini yarın silicem artık
balkonumu yıkadım çamaşırlarımı balkona serdim hava güzel diye tekrardan makinaya çamaşır attım , bütün gardolabımı aşagıya indirdim raflarını sildim toz aldım kıyafetlerimi yerleştirdim bUlaşıklarımı makinaya yerleştrdim onuda çalıştrdım
yemeğimi yaptım şimdide duşa gircem
yarın daha çok iş var allah yardımcım olsun

ya kızlar, konuyla ilgisi yok ama bişey sorcam size

ben profil nickimi değiştirmek istiyorum ama bi türlü bulamadım nerden yapılıyor acaba? yapanız yada bileniz varmıı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…