En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ay ben cok uzagım öyle şeylere ya......normal zamanlarda yakın olsam kocişe yeter.topuklu ayakkabı falan kaymagı olur zaten......sanırım beni hiç öle hayal etmemişir......

cornella avatarına bayıldım ya süper kalkım oynıycam da kaynana gelr birazdan rezil olmıyım

teşekkür ederim cnm amin inşallah hamileliğin sonlarına doğru kendiliğinden düzelme ihtimali varmış o yüzden pek takmıyorum kafamı hayırlısı herşeyin
insallah duzelir canim skma canini
Yiiiaaa :26: niye kapıyonuuz hııh

Evdeyim abloş seen
taaam o zaman azicik okunasilsin bu arada pisicim
mini etek faslı bizde çocuklar uyuyunca hortliyi

evet bebişim göster ama hemen elletme

bu sefer gidiyorum kızlar oğluş kime yazıyosun diye sorup duruyo

senin oglan da pek bi kiskanc cikti kiiz

ay ben cok uzagım öyle şeylere ya......normal zamanlarda yakın olsam kocişe yeter.topuklu ayakkabı falan kaymagı olur zaten......sanırım beni hiç öle hayal etmemişir......

sen de attirmeyi bilecen kuzuş

hayal etsin özlesin eve gelmeyi sabırsızlıkla beklesin

gün içinde de şuh mesaj at arada bir

sen de yap kuzum

cornella avatarına bayıldım ya süper kalkım oynıycam da kaynana gelr birazdan rezil olmıyım

sağol cnm
kaynanan gitsinde eşine oynarsın ......
ay aklıma ne geldi...biri kk da konu acmıstı hatırlayan var mı?
dansöz kıyafetı ile eşine oynamak istemişte eşi hakaret etmişti falan....:44:

sağol cnm
kaynanan gitsinde eşine oynarsın ......
ay aklıma ne geldi...biri kk da konu acmıstı hatırlayan var mı?
dansöz kıyafetı ile eşine oynamak istemişte eşi hakaret etmişti falan....:44:

ewet ben biliyom o konuyu kocası baya agır konuşmuştu aslında kıyafet falan ilgiçte oynanılabilir yani ben açığım böyle şeylere

sen de attirmeyi bilecen kuzuş

hayal etsin özlesin eve gelmeyi sabırsızlıkla beklesin

gün içinde de şuh mesaj at arada bir

benim sanıırm ders falan almam lazım sizden........
kız önce zayıflayımda sonra mini etek giyerim......yoksa bu soba borusu gibi bacaklarda güzel durmaz.....bizim ki iyice soğurmuş benden

rabyas acil zayıflamamız lazım .millet evde mini etek falan nolii hacı biizm neyimiz eksik di mi ama

şşşttt hacı bız sımdı de gıysekk tozu dumana atttırırızda ne gerek var zaten zayıflıyoruz sımdı mını etek alsak sonra olmucak falan gerek yok zayıflayınca alalımm ısteee

kızlar bende yavastan kaçıyım gelmek üzeredirler kaynanmlar hepinizi öptüm kendinize iyi bakın

geçmişi okuyamadım yazdıklarıma cevap yazan olduysa geri cevap veremiyorum kusura bakmayın
bu sabah uykum kaçtı nasıl doğurucam falan klasik hamilelik korkuları, ben de kalktım bi kk yapayım dedim
gece gündüz hiç vaktim olmuyo ya da pc dolu oluyor, doğumu beklemek için evde toplandık ailem farklı şehirde oldukları için yanıma geldiler

evdeki işlere gelince bitip tükenmek bilmiyo
dün evi süpürüp sildim annem de toz aldı yardım etti falan
banyoları temizledim, küçük tuveleti annem temizledi
ama sanki banyoyu hiç temizlememişim gibi yerler anında toz kıl vs.
her girişimde toparlamaya çalıştım
sonra annemle turşu kurduk limonata yaptık, mantı yaptık, kardeşim geldi şehir dışından göbekli halimi merak etmiş
gece bebeğin uyku setinin bi kısmını yıkadım astım kalanı bu akşama
ütüm vardı o da kaldı bakalım ne zaman kısmet olcak yapmak

bugün apartman günüm bütün gün komsuda oturup dinlenicem

canim ben de oyle cok iste bilmem goz temizleme sutuyle gozumu falan ayri ayri temizlemiyorumen basiti makyaj temizleme mendili
yataga giriyorum uyku tutana kadar guzelce siliyorum mendille eger cok yorgunsam
yok degilsem once bebek sabunuyla yuzumu yikiyorum ardindan tekrar dedigim gibi yataktayken mendille ustunden geciyorum
sana tavsiyem bebek olduktan sonra da kendini salma
esinin gelmesine yakin saclarini yikama ama guzelce bi dus al azicik allik ruj kalem koku falan sur
oyle sac bas daginik cikma adamin karsisina
seni gorunce icinden iste benim esim bebek oldu yine ayni guzellikte desin
canim aile falan iyi guzel de ne kadar kalacaklar
sana tavsiyem kimse kalmasin yaninda
benim dogumuma 1 hafta kala kucuk kaynim dersaneye gitmek icin bize geldi tam 1 yil araliksiz bizde kaldi
o gunlerim aklima gelince deliriyorum
bi elimde cocuk bi elim tabak sofra kuruyorum ona dersaneden gelecek yesin diye ben sanki 2 cocuga baktim diye bilirim
yemegi utusu kiyafeti falan
bi de evde yalniz olsam yaparim ekmek arasi bi sey cocugu uyuturken yerim o uyudugunda ben de uyurum ama iste evde birisi olunca kendi evinde rahat edemiyosun
derslerine de yardim ediyodum bi taraftan sonunda uni yi kazandi bi tesekkur bile etmediler bana
bu konuda kv cok kirginim o ayri mesele

Son düzenleme:
kizlar gunaydin
bu sabah cevizli krep yaptim kuzuya ama yemedi
ben de afiyetle migdeye indirdim
estos naptin dun topuklularin fotosunu bekliyorum
biz de iyi gecirdik dun aksami

benim bu gunku islerim
  • bulasik
  • yataklar
  • wc lavabo
  • mutfak supurulecek silinecek
  • supurge acilacak
  • yerler silinecek
  • toz alinacak
  • camasirlar katlanacak
  • ocak silinecek
  • ayakkabilik duzenlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…