- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #9.681
ay ben cok uzagım öyle şeylere ya......normal zamanlarda yakın olsam kocişe yeter.topuklu ayakkabı falan kaymagı olur zaten......sanırım beni hiç öle hayal etmemişir......
insallah duzelir canim skma caniniteşekkür ederim cnm amin inşallah hamileliğin sonlarına doğru kendiliğinden düzelme ihtimali varmış o yüzden pek takmıyorum kafamı hayırlısı herşeyin
taaam o zaman azicik okuYiiiaaa :26: niye kapıyonuuz hııh
Evdeyim abloşseen
mini etek faslı bizde çocuklar uyuyunca hortliyi
evet bebişim göster ama hemen elletme
bu sefer gidiyorum kızlar oğluş kime yazıyosun diye sorup duruyo
ben de evdeyim çıkıyorum şimdi oğluşun netten ödevi var sıra bekliyo pc başında
ay ben cok uzagım öyle şeylere ya......normal zamanlarda yakın olsam kocişe yeter.topuklu ayakkabı falan kaymagı olur zaten......sanırım beni hiç öle hayal etmemişir......
Kızlarr Sizi KK'nün bana verdiği yetkiye dayanarak Şikayet Ediyorumm tamam mıı
Sizi gidilerr siziiiiiiiSizii Babamaaa söylücemmmm Hıhhhhh
insallah duzelir canim skma canini
taaam o zaman azicik okunasilsin bu arada pisicim
senin oglan da pek bi kiskanc cikti kiiz
sen de yap kuzum
cornella avatarına bayıldım ya süper kalkım oynıycam da kaynana gelr birazdan rezil olmıyım
ne o kuzu siz hala bebegi leylekler mi getiriyo saniyosunuz
sağol cnm
kaynanan gitsinde eşine oynarsın ......
ay aklıma ne geldi...biri kk da konu acmıstı hatırlayan var mı?
dansöz kıyafetı ile eşine oynamak istemişte eşi hakaret etmişti falan....:44:
sen de attirmeyi bilecen kuzuş
hayal etsin özlesin eve gelmeyi sabırsızlıkla beklesin
gün içinde de şuh mesaj at arada bir
benim sanıırm ders falan almam lazım sizden........
kız önce zayıflayımda sonra mini etek giyerim......yoksa bu soba borusu gibi bacaklarda güzel durmaz.....bizim ki iyice soğurmuş benden
rabyas acil zayıflamamız lazım .millet evde mini etek falan nolii hacı biizm neyimiz eksik di mi ama
HahahahahahaAzerinimmm Gülmekten Öldümm Yaaa
Beni Leylekler Getirmiş ki zatenn
ben yokum ya tanemim ondan
iyi yapmisiniz canim dogumdan once dip kose temizle bebek olduktan sonra en az 6 ay dip kose temizlik yok
su makyaj konusunda bu tek benmiyim ya boya kutusuna batip cikandisari ciktigimda muhakkak fondoten allik rimel kalem ruj far hepsini kullanirim
gunduzse acik kahve krem rengi far kullanirim geceyse daha koyuannemlere bile makyajsiz gitmem
bebek doğana kadar didiklenicem heralde, bebek olunca napıcam ben ya işin kötüsü ev git gide kalabalıklaşıyo, iki kişiyken ev ne dağılıyordu ne bu kadar kirleniyordu deliricem.. siz ne yaptınız lohusayken işleri, saldınız mı yoksa evi takip edebildiniz mi?
azerin nasıl yetişiyorsun herşeye,üşengeçliği sevmem ama makyaj temizliğine oldum olası üşenmişimdir
canim ben de oyle cok iste bilmem goz temizleme sutuyle gozumu falan ayri ayri temizlemiyorumbebek doğana kadar didiklenicem heralde, bebek olunca napıcam ben ya işin kötüsü ev git gide kalabalıklaşıyo, iki kişiyken ev ne dağılıyordu ne bu kadar kirleniyordu deliricem.. siz ne yaptınız lohusayken işleri, saldınız mı yoksa evi takip edebildiniz mi?
azerin nasıl yetişiyorsun herşeye,üşengeçliği sevmem ama makyaj temizliğine oldum olası üşenmişimdir
canim aile falan iyi guzel de ne kadar kalacaklargeçmişi okuyamadım yazdıklarıma cevap yazan olduysa geri cevap veremiyorum kusura bakmayın
bu sabah uykum kaçtı nasıl doğurucam falan klasik hamilelik korkuları, ben de kalktım bi kk yapayım dedim
gece gündüz hiç vaktim olmuyo ya da pc dolu oluyor, doğumu beklemek için evde toplandık ailem farklı şehirde oldukları için yanıma geldiler
evdeki işlere gelince bitip tükenmek bilmiyo
dün evi süpürüp sildim annem de toz aldı yardım etti falan
banyoları temizledim, küçük tuveleti annem temizledi
ama sanki banyoyu hiç temizlememişim gibi yerler anında toz kıl vs.
her girişimde toparlamaya çalıştım
sonra annemle turşu kurduklimonata yaptık, mantı yaptık, kardeşim geldi şehir dışından göbekli halimi merak etmiş
gece bebeğin uyku setinin bi kısmını yıkadım astım kalanı bu akşama
ütüm vardı o da kaldı bakalım ne zaman kısmet olcak yapmak
bugün apartman günüm bütün gün komsuda oturup dinlenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?