En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
geçmiş mesajları okuyamadan size bir tünaydın diyeyim sonra kaçıyorum......pazara gidecegiz......ay kızlar biraz önce rezil odlum ya.......
eşimin ark ı aradı 10 dk içinde sizdeyiz dedi.........bizde yenı uyanmıstık........hoppppppp damladılar........

bizim evde amerikan mutfak.......dört bir yandan nerdeyse güneş alıyor......bunların oturdukları yerden mutfaga bir baktım......buzdolabının üstüne ışık vurmus hep el lekesi

ayyyyy hemen sildim ama geçmiş olsun artık......
rezil oldum rezil............
ne pasaklı demişlerdir ayyyyyyy bundan sonra hergun silecem ders oldu bana

görüşmek üzere eti fıstıklı bitter çikolarım

Allah kabul etsin canım. yemek derdi bütün işlerden zor geliyor bana ya:18::18::18:

Amerikan mutfagini o yüzden sevmiyorum işte
Ama skma csnini cornellacim sonuçta suç onların sabah erkenden damlamislar

Son düzenleme:
günaydın canm sen işleri bitirmişin maşallah ayy dua et bende kalkıveriyim şuradan

kalk canım kalk oturarak bısı olmuyoo olsa keskee

canımm hııııccc uzulmee haftasonu haber vermeden 10 dk ıcınde gelen onlar ev halı gormesınler onudaaa

Ben geldim ama acayip sinirliyim benim kıza duvar kâğıtlarını yirtmisofff yetisemiıyorum ben bu çocuğa olmuyo deliricembir çocuk hep mi bi şeyleri dagitip doker ya

Canım sinirlenme oluyo işte yarmaz cadılarbenimkide hastayken kalemle duvarı karaladı sinirinden o tarafa bakmıyorum bıra çifle sileyim

Son düzenleme:
papuçlar 10 numara estoş
thanks baby 100 numeroluları da senin olsun
Ben geldim ama acayip sinirliyim benim kıza duvar kâğıtlarını yirtmisofff yetisemiıyorum ben bu çocuğa olmuyo deliricembir çocuk hep mi bi şeyleri dagitip doker ya
amaaaaaannnn azi salla getsin bacım benimki de tepemde sebepsiz ağlayıp duruyo işte ben de duymazdan geliyorum
ne yapayım onu yapıyorum yok bunu yapıyorum yok
ev hali cnm olcak o kadar

Allah kabull etsin cnm

yaa bişey merak ettim tesettürlü müsün:26:

Öğle uykusuna da yatmadi cadi offf
Aynısı canım mutfağı silecem bırakmıyor şimdi ayağıma aldım bır suru işm var ufffff
Evet benimkide diş fırcası isteyip ağlııyor bende mikrop kapar diye vermedim iki saatte ne olduğunu çözmeye çalışdım ne istiyor diye diş fırcasıymış bende yeni aldığım kullanmadığım kaş fırçasını verdim şimdilik sustu

ya altta topikte 5 kullanıcı var diyor ama 2 kişiden başka kimsenin adı yok... 3 hafliler mi geldi yoqsam ... AZİ sen misin qı

nasilsiniz kizlar.bayadir ugramiyorum buraya.yakinda insallah ayrilmamak uzere gelicem

yok estos bu kiz kime cekti ya sinirlendim yapma falan dedim kustu oturdu bi kosede mutfaga bi gittim bi ses daha kosa kosa geldim diger duvar kagidini yirtmis hem de kucuk mucuk degil baya 30 santimetre falan
ay o benim kizda da var bi de kendi fircasini istemiyo ille bizimki olacak
ya altta topikte 5 kullanıcı var diyor ama 2 kişiden başka kimsenin adı yok... 3 hafliler mi geldi yoqsam ... AZİ sen misin qı
biri ben biri tanem digeri kim ki acep:18:estos yooosam bize kil olup pro luk alip casper gibi dolaniyon mu kiiiiz
nasilsiniz kizlar.bayadir ugramiyorum buraya.yakinda insallah ayrilmamak uzere gelicem

nerelerdesin canim ya simdi baktim cizelgene sen doguruyon bacim az kalmis

arti koyduklarimi yaptim
  • bulasik+
  • yataklar+
  • wc lavabo+
  • mutfak supurulecek silinecek+
  • supurge acilacak+
  • yerler silinecek+
  • toz alinacak+
  • camasirlar katlanacak+
  • ocak silinecek+
  • ayakkabilik duzenlenecek

pro ne oluyor canım:26::26:? benim bildiğim pro türk filmlerinde zengin adamların tüttürdüğü sigaramsı bi içecek

Hiç sorma canım en kısa zamada alayım bir diş fırçası buarada unutğumu yeni farkettim markete gitim unuttum akıl bırakmadı cadı
yerleri silecem bi baktım domestos yok aldım geldim şimdi kaldığım yerden devam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…