En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bu tpikte temizlik yapanmı çok sohbet edenmi bilemedim ne çabuk geçiyor sayfalar 2 günde 40 sayfa geçmiş okuyamıyorum geçmişi üzülüyorum neyse ara ara baktım...rumuzu uzun bi arkadaş sormuş p ile başlıyo hayır kireç çözücü değl değl kir çöz kattım bingo deterjana cnm üzerinde renklilere katılır yazıyo diye güvendim burda aşk rumuzlu bi arkadaşım halıya önerdi çokta hoşuma gitti fakat çamaşıra asla koymayın derm...mahvoldu gömlek...

Sevgililer günü akşamı eşlme mecbur söyledim gömleği morali bozuldu ama yapacak yok tabi kirçöz koydum demedim bişey sıçramış dedim yoksa yıllarca kafama kakardı....yeni gömlek almıştım büyük geldi ama onu bi arkadaşına verecek kendine başka alck arkadaşı ondn kilolu ona olur dedi...banada hediye olarak kalp kutu içinde çukulata almış onlarda kalp şeklinde...çok güzellerdi çukulatayı çok severim çünkü...oğluma gaghnam stylenın oyuncak bebeğini almış kocacım ama oğlum korktu adamdan..dans ederken oda oynuyo ama :26:....bi kaçgündür hastayım öksür öksür üşütmüşüm malum halıları sil yerleri sil tülleri aynı hafta yıka as derken mahvoldum şimdi el mahkum dinleniyorum...fazla iş yapmıyorum yemek bulaşık süpürge sadece işim...napalım iyi olayımda yaparız..zaten genel işleri yapmıştım..bi tek oğlumun doğum günü maratonu kaldı önümüzdeki hafta....

bende merak ettim ... sen tesettürlü müsün estoş:26:
evet cnm tesettütlüyüm
kaş fırçası mı

Evet canlarım tesettürlüyüm.. Hemde en siyahından...
anladım conem maşallah
halası olsa kesin ona çekmiştir diiicem emme halası da yok ki
30 cm de baya yırtmış kız ee yedeği yok mu desenler denk gelecek şekilde tekrar yapıştırsan:26:
pro ne oluyor canım:26::26:? benim bildiğim pro türk filmlerinde zengin adamların tüttürdüğü sigaramsı bi içecek

puro o puro

dime qı pro diye söyleniyor ya ondan yani...bennn...şeyyy... kem-küm

Canım ne yapayım fırcakı fırca deyip durdu baktım olmuyor set halinde almıştım önçe alık fıçasını verdim dedimbunu ağzına sokamaz kutarırım yok aldı attı sonrada kaş fırcamı vedim sustu bıraz sakınleşti uyudu şimdi iş bittmeden uyandı olan yeni aldığım setime oldu üsdüne bir sürü azar işitmişdim şimdi ellinde görecek tekrar başlıyacak söylenmeyeeşim

Son düzenleme:
Bende tesettürlüyüm bu arada ama siyahlı değlim estoş başka kapalı yok herhalde burda...

Bende evi süpürdüm bulaşıkları yıkadım bugün soslu makarna yaptım kocama renklileri yarın yıkarımannemlere yemeğe gittim geldim..pek bi iş yapmadım hastayım çünkü..öksürükten kurtulamadım...

İyi geceler bacılarr yarın ola hayr ola....

iyi kurtulmusun canimbu arada gecmis olsun dikkat et kendine:26:
hoşbuldum canım:)ben hiç düzenli bir insan değilim zaten asıl sorun burdan başlıyor sanırım :)
hosgeldin prenses
iyi bari boş çıkmamış

yaa bu akşamki halimi görseniz dilenci zannedip sadaka verirdiniz

dün akşam be kadar şık ve zarifsem bu akşam da bi o kadar paçozum
niye qiinazarimiz mi degdi
hayaleeeeeeettttttttt

aziiiiiii

tanemm

berayyy

hanginizsiniz gııııı
bendim sanirsam bi ara bakip kactiydim

yok bacim baya tesetturlu var aramizda
patsy,estos,libyana,ranana ve daha kim bilir baskalari da vardir

ben geldim kuzular hepinize kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan gunaydinlar
daha simdi kalktik
rapor virem dedim
  • kapinin onu supurulecek silinecek
  • yataklar toplanacak
  • ayakkabilik temizlenecek
  • toz alinacak
  • camasir katlanacak
  • banyo temizlenecek
  • yemek
  • kuzuyu yikicam

hoşgeldin adaşım ben de 28 yaşımdayım 2 tane çocuğum var öyle işte
seni bi yerden gözüm ısırıyi emme tam çıkaramadım
neyse yapıp yapıp rapor verirsen daha da bi gaza geliyosun

mrb. adaş diyim ozmann bende çook memnun oldum,allah bağışlasın evlatlarını,
beni nirden gözün ısıriyykii, ben yeni üye olduğumda yalnız kaldığında die bir topik vardı.
ozaman acemiydim çok yardımların olmuştu, ozamandan beri arkadaş listemdesin ama hiç denk gelip konuşamadık

Buyur canım her zaman bekleriz
Bu arada esracim yasitiz benim de ismim Züleyha
Allah sana da annelik duygusunu yasatsin inşallah

ne güzel hem adaşım hem akranım var burda çok iiy yaa
amin züleyhacım inş. tadarım dün doktora gittim bebek için tüpbebek dediler.
pek ümidim kalmadı artık ama hayırlısı

kuzular bu dunku gunun anisina yaptigim pasta

bu da esimin bana sevgililer gunu hediyesi

waawww ikiside harika görünüyor hediyen hayırlı olsun çok güzel, ben bu sevgililer gününde güle talimdim
ama olsun unutmaması yetti bana pastanda çok leziz görünüyor, afiyetle yiyin dicem ama kesin yemişinizdir.
afiyet olsun.

günaydın canım birsürü işin var gene
kolaylıklar dilerim.

sagol canimevet afiyetle yedik valla bi de cevizli cikolatali olunca
su topik bizim arkadasin topigi biz de takiliriz ara sira herhalde ordan tanidi estos seni
tup bebek konusunda da canini skma bence sonucta o da senin bebegin
günaydın canım birsürü işin var gene
kolaylıklar dilerim.
dun buyuk temizligi yaptim bu kucuk temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…