- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.061
eveeeeeeeeeeetttttttarifini veriyim mi
icine bazen ceviz bazen pekmez katiyorum
hadi eeee eeeee yapalım diyorum
''diiiiiittttttt omaaaazzzzz'' diye beni itiyo şimdi de cadı yaa
neyse 2 gündür gündüz uyumadı ben de üstelemedim iki gecedir de uyanıp ağlıyo
bugün mutlaka uyutmam lazım
seninki alıştı mı tuvalete :26:
estos senin kiz ayni benimki
bizimki de bi ara oyleydi cici bebeden baska bi sey yemiyodu bi de gece uykusu fenaydi sonra duzeldi
eveeeeeeeeeeetttttt
ya benimki nbe 2 gunu ayda 2 ker uyusa gobek atarim.uyumuyorki oglen cadi.bi dusun halim.tuvaleti yazda devam ederim herhalde.ama sabah uyaninca kendisi soyleyib yapiyor.bir tek sabah aksama kadar beze yapiyor.bide tabii uyku zamani gelinca bahane arayir ozaman soyluyor bahane ama amac yatmamak.
cnim benimya sende ditttttt uzme cocugu
masallah kuzuyaaaa
hersey cok guzel gorunuyo canımmm
yok annem yaa ne diyeti hepsi çok güzel görünüyo ve karnım çok aç ve hiç kalkıp da doyurasım bile yok
ve bunlar olsa hepsini yerim şu anda daha ve sayayım mı
bugün çok üşengecim yaa
kuzum biz aile boyu biebirimize benziyik zaten
tek fark benim oğluş
ooooyyyyy teşekkürler bebişimteşekkürler teyzesi
canım yaaa buyur gel yaparım ben sanaa aynılarından
En kisa sürede o farkı da kapatıcam estos
Selam kızlarrrrrrr iyi akşamlar cümletennnn......
Vuslatcım bende izledm dün o programı çok güzel bi program insan kendiyle gurur duyuyor o evleri görünce dimi
allah yardımcın olsn 4 çocukla valla beni bakırköye kapatırlardı kesin....çok zorr...demekki çok sabırlı bir bayansın sen.....
Azerin geçmişler olsn neden tahlil oldun kaçırdım ama iyi yapmışın aslında banada gerek..oğlumada...kansızmı hiç fikrim yok...
Bana gelince bugüngezdim gezdim gezdim ohhhhh sefam olsun...her salı kocam evde 2 haftadır gezmdim acısını çıkardım bugün..300 tl gitti ama napalım lazım olan herşey alındı içim rahat..oğlumun cumartesi 1 yaş kutlaması var gömlek 2 pantolon ve papyon aldık çok sevimli olckteyzeleri çok..koyarım fotosunu inş...güzel olck...damat gibi yapcm onu...kendimede gömlek badi falan aldım defactoda yazlıklar indirime girmiş...loyadanda iç çamaşırı falan aldm..kocam bişey alamadı zaaarr bizi gezdirmekten ...olsun o her zaman alıyoo ...güzel bi gündü şimdi evdeym bulaşıklar makinada...et koydum kavurma yapıyorum pilav yaptm şekerpare yaptm şelbetini dökücem...güzel bi salı oldu benm için......
hehe heruf iyice cildirmistir dun siz keyif yaparkenSelam kızlarrrrrrr iyi akşamlar cümletennnn......
Vuslatcım bende izledm dün o programı çok güzel bi program insan kendiyle gurur duyuyor o evleri görünce dimi
allah yardımcın olsn 4 çocukla valla beni bakırköye kapatırlardı kesin....çok zorr...demekki çok sabırlı bir bayansın sen.....
Azerin geçmişler olsn neden tahlil oldun kaçırdım ama iyi yapmışın aslında banada gerek..oğlumada...kansızmı hiç fikrim yok...
Bana gelince bugüngezdim gezdim gezdim ohhhhh sefam olsun...her salı kocam evde 2 haftadır gezmdim acısını çıkardım bugün..300 tl gitti ama napalım lazım olan herşey alındı içim rahat..oğlumun cumartesi 1 yaş kutlaması var gömlek 2 pantolon ve papyon aldık çok sevimli olckteyzeleri çok..koyarım fotosunu inş...güzel olck...damat gibi yapcm onu...kendimede gömlek badi falan aldım defactoda yazlıklar indirime girmiş...loyadanda iç çamaşırı falan aldm..kocam bişey alamadı zaaarr bizi gezdirmekten ...olsun o her zaman alıyoo ...güzel bi gündü şimdi evdeym bulaşıklar makinada...et koydum kavurma yapıyorum pilav yaptm şekerpare yaptm şelbetini dökücem...güzel bi salı oldu benm için......
Günaydın baaayanlar
gunaydinsakuram o ne bicim gunaydin oyle
mutlu bir gecenin vermiş olduğu gazla bi giriş yaptı şakuram herhal
hala başı dönüyo olmalı ki kendine gelememiş :111::111::111::111::111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?