En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
tarifini veriyim mi
icine bazen ceviz bazen pekmez katiyorum
eveeeeeeeeeeetttttt

ya benimki nbe 2 gunu ayda 2 ker uyusa gobek atarim.uyumuyorki oglen cadi.bi dusun halim.tuvaleti yazda devam ederim herhalde.ama sabah uyaninca kendisi soyleyib yapiyor.bir tek sabah aksama kadar beze yapiyor.bide tabii uyku zamani gelinca bahane arayir ozaman soyluyor bahane ama amac yatmamak.
cnim benimya sende ditttttt uzme cocugu

didicem ama onu tenhada yakalamaya

hadi ben kaçtım uyutmaya

ILK masallah kizina cok tatli.ALLAH bagislasjin.dislerinizde hayirli olsun.
bende kacdim kizlar.kizcmi yedireyim..

masallah kuzuyaaaa
hersey cok guzel gorunuyo canımmm

teşekkürler teyzesi

yok annem yaa ne diyeti hepsi çok güzel görünüyo ve karnım çok aç ve hiç kalkıp da doyurasım bile yok

ve bunlar olsa hepsini yerim şu anda daha ve sayayım mı

bugün çok üşengecim yaa

canım yaaa buyur gel yaparım ben sanaa aynılarından

Selam kızlarrrrrrr iyi akşamlar cümletennnn......

Vuslatcım bende izledm dün o programı çok güzel bi program insan kendiyle gurur duyuyor o evleri görünce dimi

allah yardımcın olsn 4 çocukla valla beni bakırköye kapatırlardı kesin....çok zorr...demekki çok sabırlı bir bayansın sen.....

Azerin geçmişler olsn neden tahlil oldun kaçırdım ama iyi yapmışın aslında banada gerek..oğlumada...kansızmı hiç fikrim yok...

Bana gelince bugüngezdim gezdim gezdim ohhhhh sefam olsun...her salı kocam evde 2 haftadır gezmdim acısını çıkardım bugün..300 tl gitti ama napalım lazım olan herşey alındı içim rahat..oğlumun cumartesi 1 yaş kutlaması var gömlek 2 pantolon ve papyon aldık çok sevimli olck teyzeleri çok..koyarım fotosunu inş...güzel olck...damat gibi yapcm onu...kendimede gömlek badi falan aldım defactoda yazlıklar indirime girmiş...loyadanda iç çamaşırı falan aldm..kocam bişey alamadı zaaarr bizi gezdirmekten ...olsun o her zaman alıyoo...güzel bi gündü şimdi evdeym bulaşıklar makinada...et koydum kavurma yapıyorum pilav yaptm şekerpare yaptm şelbetini dökücem...güzel bi salı oldu benm için......

oooooooooooohhhhhh hayat sana güzelmiş dün

gez tabi kuzum o da lazım iyi günlerde kullanın cicilerinizi

fotoları da bekliyoruz mutlaka

Gunaydin kizlar su anda benim ev pislik icinde su tv deki evlere benziyo
cok isim var cok
soyle bi liste yapiyim neler yapicagimla ilgili
  • ortalik toplanacak
  • yataklar
  • bulasik
  • wc lavabo
  • buzdolabi temizlenecek
  • copler toplanacak cop kovalari yikanacak
  • tezgahlar ocak ciflenecek
  • mutfak supurulup silinecek
  • supurge acilacak
  • yerler silinecek
  • toz alinacak
  • camasir yikanacak
  • yemek
baya bi isim varmis besabah erkenden her temizlik gunu yaptigim gibi yer bezimi ve paspasimi deterjanli camasir sulu sicak suya bastirdim

hehe heruf iyice cildirmistir dun siz keyif yaparken
olsun o ka pasanin dogum gunu heralde
fotolari da bekleriz canim

nirde bu kizlar ya:26:
tanemim rabyas cornella sakura vuslat libyana beray sardunyam ilk nazlma ve ismini su anda hatirlamadigim diger kisiler
bu arada rabyasim imzana bayildim nolii kiz once sen cezaliydin simdi o da cezali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…