- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.021
cnm marketlerden öncelikle büyük koliler alınselam kizlar.yeni katilanlardan birinde ben olucam.arada geldim ama o sayilmaz.of ben cok usengec oldum ya.biz tasinacaz neyi nerden baslayalim sasirdik kaldik.buyuk isler bekliyor bizi. gerci kocam sen yapmiycan diyor ama ben yapicam ya tasinicaz hevesliyim calismak istiyorum.
bi kere çocuğun yoksa şöyle bi 2-0 mı desem 5-0 mı desem ne önde başlıyosun işlere24 yaşındayım ankarada yaşıyorum 2 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı henüz su ürünlerini bitirdim iş bulamadım evde oturyom akşama kadar :)şimdide stvde ki temizlik programını izliyom bişeler kapmak için. evim 3+1 ama bi aya kadar taşınacaz taşınacmz evde aynı büyüklükte
28 noldu kiAlemsin estosumsahi senin yaş kaçtı canım:26:
eski topikte azii 1000. sayfanın ilk mesajını yazan kişiye hedaaye verdiydiKızlar konuşmaya daldınız sayfamız 1001olmuş nice 1000 lere
benim koltuklarımda örtü var onları 2-3 haftada bir yıkıyorumresimde gördüğüme göre levrege benziyo ama emin olamıyorum . verdiğin tavsiyeler güzel gerçekten uygulamaya çalışacam en azından deneyecem evim mis gibi koksun istiyorum inşallah olacak sayenizde bide sey sormak istiyorum halı,cam ve koltuk silme işlemlerini ne kadar zaman aralığı ile yapıyosunuz
cnm marketlerden öncelikle büyük koliler alın
sonra o kolilere oda oda eşyalarını yerleştirip üzerine yaz hangi odanın olduğunu
mutfaktaki tabakları fln da ağırlığını iyi ayarla ki kolinin altı düşmesin
ve kutunun içine de kırılacak diye yaz mesela taşırken ona göre taşısınlar
bu şekilde yaparsan işin çok rahat olur koliler birbirine karışmaz
1000 sayfanın ilk mj kendi yazmışcnm marketlerden öncelikle büyük koliler alın
sonra o kolilere oda oda eşyalarını yerleştirip üzerine yaz hangi odanın olduğunu
mutfaktaki tabakları fln da ağırlığını iyi ayarla ki kolinin altı düşmesin
ve kutunun içine de kırılacak diye yaz mesela taşırken ona göre taşısınlar
bu şekilde yaparsan işin çok rahat olur koliler birbirine karışmaz
bi kere çocuğun yoksa şöyle bi 2-0 mı desem 5-0 mı desem ne önde başlıyosun işlere
önce salonundan başla tüllerini yıka onlar yıkanırken camını sil sonra kapısını sil
sonra tozlarını al süpürüp silip çık kapısını da kapat zaten giren olmayacağı için temiz kalır
diğer odaları da bu sistemle yapabilirsin
asıl iş mutfakta
önce tüllerini at yıkansın onlar yıkanırken fayanslarını ve ardından camını sil tüller çıkınca da tertemiz fayanslara ve tertemiz cama asınca daha bi parıldıyo sanki
sonra mutfak dolaplarını iç dış sil yerleştir ondan sonra beyaz eşyalarını,küçük ev aletlerini,fırınını v.s hepsini sil
en son olarak da mutfağını süpür sil al sana bal dök yala
tabi bu işlerin hepsini bir günde yapmayı bekleme sadece mutfak 1 gününü alır belki de ertesi güne kalır
evi komple bu şekilde tertemiz yaparsan bayaa gider sana bu temizlik
28 noldu ki
eski topikte azii 1000. sayfanın ilk mesajını yazan kişiye hedaaye verdiydi
benim koltuklarımda örtü var onları 2-3 haftada bir yıkıyorum
camları kışın pek silmem ama yazın sık sık silerim
tüllerimi 2 ayda bir yıkarım
halılarımı da yılda 1 kere ama mutfak ve salonumun halılarını yılda 2 kere yıkamaya veririm
onun haricinde leke olursa lekeli yerleri silerim
temizliğin olmazsa olmazı yükses se müzik ve saçını önüne gelmeyecek şekilde tepeden toplamakbugunu ele alırsak sabah kalkıp eşimi gönderdim işe ve içimden hiç bişe yapmak gelmediği için oturdum kaldım öyle katlanacak ve ütülenecek çamaşırlar var wc banyo mutfak var ortalık toparlanacak hiçbişe yapmadım oturdum pc başına öyle nerden başlasamda sıkılmadan yapsam şu temizliği diye şaştım kaldım
bebişime çorba yaptım doyurdum geldim hanımlarr, azerinn o balığı tanıyorum ben levrek olur kendileri
burda turk magazalari cok bakarim bulurum belki.peki sen neyle temizliyorsun.:26::26:cam silme yilda 2 -3 kez silerim hepsi balkona baktigi icin pek kirlenmiyo
halilari koltuklari 1-2 ayda bir silerim
canim sen ordan bula bilirmisin bilmem
kir coz
aspirin
ve beyaz sabun karisimi yapiyo arkadaslar ben burdan bulamiyorum ama
kesmedi mi sakuramdu bi dusunem baska ne sorsam acep
ay ne dimek asil ben size tesekkur ederim
once ortaligi topla daginikligi falan
sonra kirliler makineye
sonra supur sonra sil sonra toz
en son wc lavabo
sonra da 1 fincan kahve ve yaninda utu
gorusuruz vuslatim
evet oyle cok kolay olur gercekten.ama kolilerin altina nasil ayarliycam bilmiyorum.gecen gun kocis kitablarini yerlestirti koliye alti dustu.sonra yarisini diger koliye aldi/boylede cok zor oluyor.
bide biz yurtdisindayiz/esimin arkadaslari gelicek yardima.o yuzden biz kolilerin ustune hem almanca,hem rusca,hem turkce,bide azerice yaziyor.buuda cok komik oluyor gercekten
1000 sayfanın ilk mj kendi yazmış
burda turk magazalari cok bakarim bulurum belki.peki sen neyle temizliyorsun.:26::26:
bide belki konuyla alakasiz ama azerine sabah ne veriyorsun yemege.
beni gormek isteyenler profilime kosun foto kucuk ola bilir ama
kolilerin altını da koli bandıyla bantlayarak biraz daha sağlamlaştırabilirsiniz
ağırlığı eşit yapmak için maalesef ki çok koli şart
seni uyanuk seniiiiiiiiiivet bu sefer faka basmadim
akşama ne yemek var hanımlarr??????
sen neler veriyosun peki
peynir yumurta zeytin fln yiyo mu senin kız:26:
azerin minnacık o fotooo albüm yapsana kıııııızzzzz
kocisme turk magazasi var o sponsorluk yapiyor.koli konusunda
haftada iki kere yumurta veriyorum.peynir yiyor.yag suruyorum uzerine peynir oyle yiyor.bazen sutlu ekmek yiyor.:26::26:
haftada iki kere yumurta veriyorum.peynir yiyor.yag suruyorum uzerine peynir oyle yiyor.bazen sutlu ekmek yiyor.:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?