En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
cnm marketlerden öncelikle büyük koliler alın
sonra o kolilere oda oda eşyalarını yerleştirip üzerine yaz hangi odanın olduğunu
mutfaktaki tabakları fln da ağırlığını iyi ayarla ki kolinin altı düşmesin
ve kutunun içine de kırılacak diye yaz mesela taşırken ona göre taşısınlar
bu şekilde yaparsan işin çok rahat olur koliler birbirine karışmaz
bi kere çocuğun yoksa şöyle bi 2-0 mı desem 5-0 mı desem ne önde başlıyosun işlere
önce salonundan başla tüllerini yıka onlar yıkanırken camını sil sonra kapısını sil
sonra tozlarını al süpürüp silip çık kapısını da kapat zaten giren olmayacağı için temiz kalır
diğer odaları da bu sistemle yapabilirsin

asıl iş mutfakta

önce tüllerini at yıkansın onlar yıkanırken fayanslarını ve ardından camını sil tüller çıkınca da tertemiz fayanslara ve tertemiz cama asınca daha bi parıldıyo sanki
sonra mutfak dolaplarını iç dış sil yerleştir ondan sonra beyaz eşyalarını,küçük ev aletlerini,fırınını v.s hepsini sil
en son olarak da mutfağını süpür sil al sana bal dök yala

tabi bu işlerin hepsini bir günde yapmayı bekleme sadece mutfak 1 gününü alır belki de ertesi güne kalır

evi komple bu şekilde tertemiz yaparsan bayaa gider sana bu temizlik
Alemsin estosumsahi senin yaş kaçtı canım:26:
28 noldu ki
Kızlar konuşmaya daldınız sayfamız 1001olmuş nice 1000 lere
eski topikte azii 1000. sayfanın ilk mesajını yazan kişiye hedaaye verdiydi
benim koltuklarımda örtü var onları 2-3 haftada bir yıkıyorum
camları kışın pek silmem ama yazın sık sık silerim
tüllerimi 2 ayda bir yıkarım
halılarımı da yılda 1 kere ama mutfak ve salonumun halılarını yılda 2 kere yıkamaya veririm
onun haricinde leke olursa lekeli yerleri silerim

ben şimdi kalkıp temizliğime başlıyorum kızlar vakit nerdeyse akşam oldu ama olsun arkadaşımın dediği gibi herşeyi bitirip kahvemi alıp gelcem ütülerle birlikte :):)bi saat sonra görüşürüz yardımlarınız için çok teşekkür ederim müthiş bi gaz verdiniz bana

evet oyle cok kolay olur gercekten.ama kolilerin altina nasil ayarliycam bilmiyorum.gecen gun kocis kitablarini yerlestirti koliye alti dustu.sonra yarisini diger koliye aldi/boylede cok zor oluyor.
bide biz yurtdisindayiz/esimin arkadaslari gelicek yardima.o yuzden biz kolilerin ustune hem almanca,hem rusca,hem turkce,bide azerice yaziyor.buuda cok komik oluyor gercekten

1000 sayfanın ilk mj kendi yazmış

temizliğin olmazsa olmazı yükses se müzik ve saçını önüne gelmeyecek şekilde tepeden toplamak
bebişime çorba yaptım doyurdum geldim hanımlarr, azerinn o balığı tanıyorum ben levrek olur kendileri

aziiii gördün mü bebişim arkidiş de benlen aynı fikirde

oy çokluğu ile levrek olduğuna kanaat getirilmiştir

burda turk magazalari cok bakarim bulurum belki.peki sen neyle temizliyorsun.:26::26:
bide belki konuyla alakasiz ama azerine sabah ne veriyorsun yemege.

kolilerin altını da koli bandıyla bantlayarak biraz daha sağlamlaştırabilirsiniz

ağırlığı eşit yapmak için maalesef ki çok koli şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…