En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
benim kiz da yapiyo oyle tanemim o yuzden yatak odasinin kapisi hep kapali

heeeee dikkat ettimhavalar isinsin seni evde bulana ask olsun
evet yaa ben de havayı bekliyorum

6. mı

ama evet daha bi geniş oluyo insan çocuk sayısı çoğaldıkça

Kuzular iyi akşamlar
Annemlere gittik demin geldik ordan da kuzenimin eşinin doğum sancısı başlamış onu ziyaret ettik ikinci bebek geliyo
Nasıl heveslendim anlatamam
Ortalığı topladım kızımı doyuruyorum şimdi

Kızlar bi şey sorucam size
Topigimizi temizlik bolumune taşısak mı acaba yoksa burda daha mı çok dikkat ceker:26:

Canım senbillirsin
Ama benim fikrimi soracaksan taşıma çünkü dediğin gibi orda dikkat cekmez

valla bir haftadır hamaratım ki sormayın çok çalışıyorum evi ürekli temiz bırakmaya iş biriktirmemeye çalışıyorum ertelemiyorum erteledikçe yığılıyor

Canım senbillirsin
Ama benim fikrimi soracaksan taşıma çünkü dediğin gibi orda dikkat cekmez
Ben de öyle düşünüyorum tanemim ama size de bi sorayım dedim:26:
valla bir haftadır hamaratım ki sormayın çok çalışıyorum evi ürekli temiz bırakmaya iş biriktirmemeye çalışıyorum ertelemiyorum erteledikçe yığılıyor

Nerelerdesin sen canım tabi iş güç ugrayamiyorsun ama işleri de unutmaman iyi olmuş

Ben de öyle düşünüyorum tanemim ama size de bi sorayım dedim:26:

Nerelerdesin sen canım tabi iş güç ugrayamiyorsun ama işleri de unutmaman iyi olmuş

valla yoğunum azerinim yaaa koşturuyorum geliyorum her gün bakıyorum ama yazamadan çıkıyorum
daha sık burada olurum bundan sonra

sen bilirsin cnm zaten senın konuna benzer konular acılıp duuryor....hatta buranın linkini yapıstııryorum ama yok insanlar illa ki 3-5 sayfa yazacaklar.....

Canım bu gibi durumlarda kendimi onların yerine koyuyorum, biz bile bir grip olduğumuzda nasıl halsiz sinirli oluruz, yani ben sinirli olurum birazbir debenimkiler oldumu hepsi birden hastalanır bir bir yerde diğeri bir yerde yatar, evet yoruluyorum,hatta üst üste 2 gece uyumamışlığım olur ama asla hasta olduklarında "yeter" demedim. Aslında sinirsel rahatsızlığımda var, bilmiyorum ya bende bazen hayret diyorum. Rabbim sabrını veriyor canım

evet yaa ben de havayı bekliyorum

6. mı

ama evet daha bi geniş oluyo insan çocuk sayısı çoğaldıkça

He hee yanlış tahmin kzlarAsla gevşeme olmadı bende disiplini aynı şekilde koruyorum. Evet 4 çocuk ve herkesde şaşıyor tek başına nasıl başediyorsun diye,ben çocuklarıma disiplini 1-2 yaşlarında aşılamaya başladım ve büyüyene kadar da bu böyle devam ettidur dediğimde durur, yapma dediğimde yapmazlar. Zan ettiğiniz gibi geniş değilim yani. Bana verilen emanetleri en iyi şekilde yetiştirebilmek istiyorum ki; emanetlerin sahibi en azından çocuklarımdan yana hesap sormasın diye.
Bana göre çocuk doğurmak hüner değil onu gerektiği gibi yetiştirebilmek değilmi. Biraz uzun oldu ama açıklama yapma gereği duydum.Şimdi pamuk şekerimi emzirmeye gidiyorum

bence taşıma burda hem muhabbet hem temizlik KONUşuluyor
tabii eskiler var daha iyi bilirler

sen bilirsin cnm zaten senın konuna benzer konular acılıp duuryor....hatta buranın linkini yapıstııryorum ama yok insanlar illa ki 3-5 sayfa yazacaklar.....
Hımm bence de tasimayalim o zaman doğru söylüyorsunuz orda pek rağbet görmeye bilir:26:

bence taşıma cnm orda işi geyiğe çeviremeyiz sadece tavsiyeler veririz fln
burda daha iyi derim ben
Estos sanki 4-5 tane varmış gibi konuştun hee
geleceğimi görüp de konuşup,ona hazırlıyorum kendimi
böyle devam edersen zaten işin çoğalmadan biter

yok tanemim sen beni yanlış anladın zaar

ben geniş derken daha hoşgörülü,daha sabırlı demek istedim aslında

disiplin ayrı bişey zaten

yani bi çocuğun olsa dağıttığında arkasından hemen toplarsın

ama 2-3-4 daha fazla çocuk olduğunda hemen toplamazsın

insan daha bi görmezden geliyo onlar da çocuk ne yapsın gibisinden

ya da bişey döktüğünde fln ilk zamanlardaki gibi sinirlenmiyosun

çünkü sinirlensen de geri gelmeyecek

yaşadıkça anlıyosun işte bazı şeyleri ne bileyim çocukla inat etmemeyi öğreniyosun(çok iyi öğretiyolar bunu)

suyuna gitmeyi öğrendiğin zaman(çocuğun her dediğini yapmak değil bu,senin istediğini çocuğa tatlı dille suyuna giderek yaptırtmak) da zaten hoşgörü ve sabır geliyo ardından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…