- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.141
evet yaa ben de havayı bekliyorumbenim kiz da yapiyo oyle tanemim o yuzden yatak odasinin kapisi hep kapali
heeeee dikkat ettimhavalar isinsin seni evde bulana ask olsun
Valla vuslatı az çok tahmin edebiliyorum..
Çocuk çoğaldıkça bırakıyor, gevşiyor insan
Sinirler iyice yıpranıyor ama..
Ev işini ağlamalarını falan daha takmaz oluyor..
Yengem 6.'yı bekliyor da ordan biliyorum
evet yaa ben de havayı bekliyorum
6. mı
ama evet daha bi geniş oluyo insan çocuk sayısı çoğaldıkça
Kuzular iyi akşamlar
Annemlere gittik demin geldik ordan da kuzenimin eşinin doğum sancısı başlamış onu ziyaret ettik ikinci bebek geliyo
Nasıl heveslendim anlatamam
Ortalığı topladım kızımı doyuruyorum şimdi
Kızlar bi şey sorucam size
Topigimizi temizlik bolumune taşısak mı acaba yoksa burda daha mı çok dikkat ceker:26:
Ben de öyle düşünüyorum tanemim ama size de bi sorayım dedim:26:Canım senbillirsin
Ama benim fikrimi soracaksan taşıma çünkü dediğin gibi orda dikkat cekmez
valla bir haftadır hamaratım ki sormayın çok çalışıyorum evi ürekli temiz bırakmaya iş biriktirmemeye çalışıyorum ertelemiyorum erteledikçe yığılıyor
Ben de öyle düşünüyorum tanemim ama size de bi sorayım dedim:26:
Nerelerdesin sen canım tabi iş güç ugrayamiyorsun ama işleri de unutmaman iyi olmuş
Ben de öyle düşünüyorum tanemim ama size de bi sorayım dedim:26:
Nerelerdesin sen canım tabi iş güç ugrayamiyorsun ama işleri de unutmaman iyi olmuş
Kuzular iyi akşamlar
Annemlere gittik demin geldik ordan da kuzenimin eşinin doğum sancısı başlamış onu ziyaret ettik ikinci bebek geliyo
Topigimizi temizlik bolumune taşısak mı acaba yoksa burda daha mı çok dikkat ceker:26:
Selam canlar kolay glsin herkese...
Sağol azerincm valla öyle oldu ama bu her zaman olan bi alışveriş değl yaa kızamadı ondn...
estalmus valla keyfini sürdüm ama oğlum gece burnumdan getirdi hafif gripti zaten.,gecede burnu tıkandı uyumadı kalktı oynadı hep bizde onu bekledik..eşimde işe gidecek uykusuz kaldı...ben deseniz zaten yıprandım bi anne olarak tüketti beni..ne yapsak yatmadı...hasta dedim sabredeyim dedm ama bu sefer benm sinirler yıprandı...
Vuslatcım bu gibi durumlarda sen nasıl sinirlerine hakim oluyorsun bana bi akıl vr cnm sende 4 tane ver..ben daha bitaneye yetemiyorum sanki yaa...anne olmak çok zormuş yaa...sürekii ilgi istiyor bide bu ara ne yapacağımı şaşırdım valla....
evet yaa ben de havayı bekliyorum
6. mı
ama evet daha bi geniş oluyo insan çocuk sayısı çoğaldıkça
bence taşıma burda hem muhabbet hem temizlik KONUşuluyor
tabii eskiler var daha iyi bilirler
Hımm bence de tasimayalim o zaman doğru söylüyorsunuz orda pek rağbet görmeye bilir:26:sen bilirsin cnm zaten senın konuna benzer konular acılıp duuryor....hatta buranın linkini yapıstııryorum ama yok insanlar illa ki 3-5 sayfa yazacaklar.....
bence taşıma cnm orda işi geyiğe çeviremeyiz sadece tavsiyeler veririz flnKuzular iyi akşamlar
geleceğimi görüp de konuşup,ona hazırlıyorum kendimiEstos sanki 4-5 tane varmış gibi konuştun hee
valla bir haftadır hamaratım ki sormayın çok çalışıyorum evi ürekli temiz bırakmaya iş biriktirmemeye çalışıyorum ertelemiyorum erteledikçe yığılıyor
He hee yanlış tahmin kzlarAsla gevşeme olmadı bende disiplini aynı şekilde koruyorum. Evet 4 çocuk ve herkesde şaşıyor tek başına nasıl başediyorsun diye,ben çocuklarıma disiplini 1-2 yaşlarında aşılamaya başladım ve büyüyene kadar da bu böyle devam etti dur dediğimde durur, yapma dediğimde yapmazlar. Zan ettiğiniz gibi geniş değilim yani. Bana verilen emanetleri en iyi şekilde yetiştirebilmek istiyorum ki; emanetlerin sahibi en azından çocuklarımdan yana hesap sormasın diye.
Bana göre çocuk doğurmak hüner değil onu gerektiği gibi yetiştirebilmek değilmi. Biraz uzun oldu ama açıklama yapma gereği duydum.Şimdi pamuk şekerimi emzirmeye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?