- 28 Eylül 2007
- 3.395
- 21
- 683
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.181
gunaydin sekerimnasilsin
Dün herkes gezmiş anam estos bizim basimiz kel mi
Bu arada sen nerdesin bacim öyle kar yağıyor bizim burasi günlük gulustanlik
tesekkur ederim canim helva estosun fikriydiniye öle diyorsun ben büyük balıkları pek sevmem ama un helvana bayıldım
İyiyim tatlım seni sormalı?
Tedavi ne durumda, ilaç alacaktın ya iğneydi sanırım?..
gunaydin canimgünaydın kızlarrr
bugün fazla işim yok,çünkü dün büyük temizlik yaptım.
şimdi ise, yatağımı düzeltim, eşimle kahvaltı yaptık onu işe gönderdim, bulaşıkları makinaya yerleştirdim mutfağı topladım.
evi düzenledim. yemeğimde var dünden.
sizler naptınız kızlar nasılsınız
gunaydin canimbenim de oyle fazla isim yok ya dun yaptim temizligimi
azerinn buarada ne oyu yarışması, sen adaysan bende kullanayım sana oy. link ver :44:
tesekkur ederim canim helva estosun fikriydi
oooohoo sen cok geride kalmisin sakuramserumlarimin ikisini de yaptirdim hatta bi daha kan tahlili yaptirdim gelicek sali sonuclari cikacak:18:
azerinn geçmiş olsun.. canım ne için yaptırıyorsun bu testleri :26:
yemek yarismasi canim ben link vermiyim simdi diger arkadaslarin hakkina girmeyelim
ama 2 sayfa oncede sanirim tanem link verdi ordan bula bilirsin ama bana oy vermek gibi bi zorunlulugun yok kime istersen oyunu ona kullan canim
yemek yarismasi canim ben link vermiyim simdi diger arkadaslarin hakkina girmeyelim
ama 2 sayfa oncede sanirim tanem link verdi ordan bula bilirsin ama bana oy vermek gibi bi zorunlulugun yok kime istersen oyunu ona kullan canim
bebek icin canim:26:ikinciyi istiyorum da gecen kan tahlili yaptirdim mikrop cikti bi tane tehlikeliymis bebek icin
2 tane cok guclu serum yazdi doktor onlari yaptirdim bakalim simdi sonuclari bekliyoruz insallah temizlenir:18:
Senin bu mutavazi haliniçok seviyorum canım benim
Kızımın altını üüstünü değıştim mutfaktan başladım
oyy kullandım balımm boool şans dilerim
çok geçmiş olsun canım yaa inş. kalmazz serumdan sonra mikrop, yaparsınız bebişi
sagol kuzum
bundan once bi yarisma vardi orda en duygusal uye dalinda arkadaslarim sayesinde 1.oldumo zaman link vermistim cunku orda emek yoktu sonucta
ama bu yarisma oyle degil her kes ugrasmis hakeden kazansin
insallah canimsiz kan tahlili yaptirdiniz mi:26:bizim burda baya yaygin bi konu bu yani mikrop konusu boyle tehlikeli mikroplar olunca hamile kalmak da zor oluyo
yok canım yaptırmadık hatta ilkez duydum :26: o mikrop bebek için mi zararlı yoksa, gebe kalmayımı engelliyor ?
her ikisi canim
8 tane tehlikeli mikrop turu varmis
eger fazlaysa bazen hamile kalmayi onluyo
hamile kalsan bile ya bebekte bazi sorunlar cikiyo ya da bebek dusuyo:26:
benim 1.sensin bebişimsagol kuzum
bundan once bi yarisma vardi orda en duygusal uye dalinda arkadaslarim sayesinde 1.oldumo zaman link vermistim cunku orda emek yoktu sonucta
ama bu yarisma oyle degil her kes ugrasmis hakeden kazansin
benim 1.sensin bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?