En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Dün herkes gezmiş anam estos bizim basimiz kel mi
Bu arada sen nerdesin bacim öyle kar yağıyor bizim burasi günlük gulustanlik

günaydın kızlarrr
bugün fazla işim yok, çünkü dün büyük temizlik yaptım.
şimdi ise, yatağımı düzeltim, eşimle kahvaltı yaptık onu işe gönderdim, bulaşıkları makinaya yerleştirdim mutfağı topladım.
evi düzenledim. yemeğimde var dünden.

sizler naptınız kızlar nasılsınız

niye öle diyorsun ben büyük balıkları pek sevmem ama un helvana bayıldım
tesekkur ederim canim helva estosun fikriydi
İyiyim tatlım seni sormalı?
Tedavi ne durumda, ilaç alacaktın ya iğneydi sanırım?..

oooohoo sen cok geride kalmisin sakuram serumlarimin ikisini de yaptirdim hatta bi daha kan tahlili yaptirdim gelicek sali sonuclari cikacak:18:

gunaydin canimbenim de oyle fazla isim yok ya dun yaptim temizligimi

azerinn buarada ne oyu yarışması, sen adaysan bende kullanayım sana oy. link ver :44:

yemek yarismasi canim ben link vermiyim simdi diger arkadaslarin hakkina girmeyelim
ama 2 sayfa oncede sanirim tanem link verdi ordan bula bilirsin ama bana oy vermek gibi bi zorunlulugun yok kime istersen oyunu ona kullan canim

azerinn geçmiş olsun.. canım ne için yaptırıyorsun bu testleri :26:

bebek icin canim:26:ikinciyi istiyorum da gecen kan tahlili yaptirdim mikrop cikti bi tane tehlikeliymis bebek icin
2 tane cok guclu serum yazdi doktor onlari yaptirdim bakalim simdi sonuclari bekliyoruz insallah temizlenir:18:

Son düzenleme:
yemek yarismasi canim ben link vermiyim simdi diger arkadaslarin hakkina girmeyelim
ama 2 sayfa oncede sanirim tanem link verdi ordan bula bilirsin ama bana oy vermek gibi bi zorunlulugun yok kime istersen oyunu ona kullan canim

Senin bu mutavazi haliniçok seviyorum canım benim
Kızımın altını üüstünü değıştim mutfaktan başladım

oyy kullandım balımm boool şans dilerim

bebek icin canim:26:ikinciyi istiyorum da gecen kan tahlili yaptirdim mikrop cikti bi tane tehlikeliymis bebek icin
2 tane cok guclu serum yazdi doktor onlari yaptirdim bakalim simdi sonuclari bekliyoruz insallah temizlenir:18:

çok geçmiş olsun canım yaa inş. kalmazz serumdan sonra mikrop, yaparsınız bebişi

Senin bu mutavazi haliniçok seviyorum canım benim
Kızımın altını üüstünü değıştim mutfaktan başladım

sagol kuzum
bundan once bi yarisma vardi orda en duygusal uye dalinda arkadaslarim sayesinde 1.oldumo zaman link vermistim cunku orda emek yoktu sonucta
ama bu yarisma oyle degil her kes ugrasmis hakeden kazansin

kızlar bu topik sakinleri duyduk,duymadık demeyin, topik sahibemiz yemek dalında yarışmaya aday olarak katılmıştır oylarımızda cimrilik yapmayalım ve oylarımızı azerinn'e kullanalım hadi bakalım ben kullandımm..

boll şanslar azicimmm

işte size linnk:
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...-urunleri.html (Deniz Ürünleri)

her ikisi canim
8 tane tehlikeli mikrop turu varmis
eger fazlaysa bazen hamile kalmayi onluyo
hamile kalsan bile ya bebekte bazi sorunlar cikiyo ya da bebek dusuyo:26:

hadi yaaa bunu duyduğum çok iyi oldu yaa benimde kan testi yaptırmam lazım ozaman, belki gebelik şansım artarr :26:
inş benimkide buna bağlı bir sorundur, serumla falan geçer, peki hastanede ne testi olarak istiyosun, ne diyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…