En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Yukaridakileri yazinca daha bir sinirlendim, offf napcam bn yaa.. Zaten temizlikten korkuyorum iyice soguttular bni resmen yapasim gelmiyor hic bise

Canım hosgeldininşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın
Şimdi biraz sinirlisin ama kv bi bakıma haklı sonuçta şimdi bu işleri yapamazsan ileride ne yapacaksın:26:ama hamileyken farklı tabi
Neyse gelelim konuna anladigim kadariyla evin 2 odalı
Ben olsam en son salonu yapardım sonuçta misafir orada oturacak üstünden iki defa gecmiyim diye
İlk olarak mutfak dolaplarini temizle bence
Onları temizlerken perdeler yikansin
Sonra pencereleri sil
Pencereleri ana sayfada yazdığımız gibi silersen işin çabuk biter
Sonra duvarları sil sonra bizim karisimla haliyi
En son mutfak eşyalarını silip perdeyi astin mı bir günlük işin biter

Evim 2 oda, 40 m2 bir mutfak ve 40 m2 kapali bir terastan olusuyor canim..mutfak cok buyuk oldugundan orada da otururlar diger odada da..terasa bir sey yapmayacagimi varsayarsam ilk mutfak dolaplarindan baslayayim.perdeleri makinaya atayim o arada..hali icin karisim nasil oluyor? yeni kesfettim ya gecmise bakamadim pek..pencereler icin de ilk sayfaya mi bakayim?

Buldum sanirim
1.camlari aynalari sampuanli suyla silip durulayin kuru bezle ovmaniza gerek yok
..........
4.halilari koltuklari ister arap sabunuyla isterse de aspirin beyaz sabun karisimiyla silin tertemiz oluyo

Buldum sanirim
1.camlari aynalari sampuanli suyla silip durulayin kuru bezle ovmaniza gerek yok
..........
4.halilari koltuklari ister arap sabunuyla isterse de aspirin beyaz sabun karisimiyla silin tertemiz oluyo
Evet bunlar ama hali silerken
Beyaz sabun
Aspirin
Kir çöz
Karisimiyla sil
Bu arada soylemeyi unutmusum mutfak perdem 3 tane stor perde..onlari silmenin pratik yolu var mi acaba?

Stor perdem yok ama bi yerde duymuştum en iyi bulasik deterjaniyla temizleniyormus

kuzular kac gundur rabyas yok nerde ki:26:
bu arada askitomun 1 haftasi doldu gitmiyo mu kv si

günaydın azimm.......rabiş dün doktoradaydı o yüzden buraya ugrayamamıştır.......bugünde tahlilleri çıkacak bizlerden bol bol dua istedi.......Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın

aşkitomu bilemicem ...onda ki kaynana bende olsa bende sıkılmam kuşum...arkadas gibi kaynanası varmış

Herkese günaydınlaaar, hanımlar nabersiniz :)))

benim_olan, canım ismini hatırlayamadım kusura bakma olur mu
Benim kızım var da nooluyo sanki!!
Tam bir oğlan
Zaten sesini duyan erkek çocuğu mu diye bakıyor
O kadar hareketli, o kadar yaramaz sıpacık ki..
Oğluna şükredersin emin ol..
Üstelik daha bir sene öncesine kadar, inanılmaz derece çocuk döverdi
Öyle kötü birşey ki bu.. İnsan kahroluyor..
Karşıdaki de evlat sonuçta ve her zaman anlayışlı insanlar olmuyor etrafta
Kreşe başladı da azıcık enerji atıyor, üzerimizde zıplamıyor artık

mmr_n, merhabalar hoşgeldin...
O kadar çok camım olsaydı ben asla kv falan bakmazdım, sadece camlar için de olsa yardımcı alırdım..
Bizim evimiz de dubleks.. Alt 130 üst 100 m2. Teras ekstra 50 m2...
Ama üst katın tavanı alçak camlar da öyle... Teras açık..
Alt katta da normal daire gibi düşün, fazla değil..
Bu yüzden gerekli görmüyorum.. Ama senin durumunda olsaydım, kv karışıyorsa ona sildirirdim
Hele bir de hamile olacağım, asla silmezdim.. Zaten riskliydi, 2. de düşük yaptım..
Gelsin silsin çok biliyorsa (Allah razı olsun benim kv her zaman geldi zorlandığımda, sağolsun)
Azerinn'in tavsiyeleri iyi oluyor bak, bende de iş düzeni yoktur ama onu okuyunca kafamda şekilleniyor valla

evet okudum doktora gitmis Allah yardimcisi olsuninsallah ilaclar ise yarar
ama bize de yaza bilirdi kirildim acikcasi:26:

sakura bacim senin kv dostlar basina valla cok sanslisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…