- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.261
evet o programbiz ismini bilmiyoruz uzun kadin diyoruz ona libyanacim bu arada benim yasimi bilmiyomuydun sen:26:
tamam canim kuzulari tek tek op bizim icin
Bebişmi istiyosun nurumRabbim hayırlısıyla nasib etsin canım
Canım hayırlı olsun eviniz, huzurla, sağlıkla oturun inşallahİnşallah benimde kendime ait bir evim olur birgün, bıktım kiralarda sürünmekten
İnşallah Vuslatım inşallah..
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah...
Allah razı olsun kv. yardımcı oldu, yoksa bu kadar kısa zamanda zordu yani..
Bir de ev aldığımız firma.. Allah işlerini kat kat rast getirsin inşallah...
Kredisiz, kredisiz derken bu imkan da oldu ya, şükürler olsun...
Bilmiyordum canım... Bende 21 yaşındayım... bu arada hani bana rabiş diyecektiniz...
hangi islerini bitirdin canim:18:
tamam canim gorusuruz
evet canim ismi masha cok tatli ya bazen ben de izliyorum rus cizgi filmiiste bu
ĞаÑа и ĞĞµĞ´Ğ²ĞµĞ´Ñ - ĞаÑа + каÑа - YouTube
kızlar selamlar
bişey sormak istiyorum daha doğrusu bilgilerinizden yararlanmak istiyorum desem daha doğru olur :)
duşakabin camlarını neyle silersem siliyim hep su izleri kalıyo sanki temiz değilmiş gibi çok sinirlerim bozuluyo ne yapmalıyım
canım ben duşakabinin camlarını domestosla fırçalıyorum önce camı ıslatıyorum sünger varsa süngerin yeşil kısmıda olur yada bulaşık yıkamak için satılan fırçalardan ben bir tanede banyo için aldım çamaşır suyu döküp fırçalayıp duruluyorum miss gibi oluyor deneyebilirsin.
dime gı, ben seni 25 falan sandıydım quzum
domestosla denemedim ama sürekli fırçalıyorum durulama suyunu döküp kuruyunca hemen izler oluşuyo bu akşam bide domestos denemeli o halde
Canım önçeden kireç söküçü kuladımı hiç:26:
yoo hiç kireç sökücü kullanmadım onu nasıl kullanıcam peki :26:
amiin canım amiinnBen yanlış anlamışımGenişliği çocuklardan yana sandım, ilgilenmeme gibi anladım. Evet ev işi konusunda aksama oluyor tabiki, ama kendi dağınıklarını onlara toplatıyorum ben alıştılar artık oyuncaklarıyla oynadıktan sonra yatmadan yerlerine koyarlar Benim büyük kızımda kapalı sakuram namazlarını elinden geldiğince kaçırmamaya çalışır Rabbim bozmasın. Ama şu bir gerçek bu devirde çocuk yetiştirmek çok çok zor, Mevlam çocuklarımızı saptırmasın inşallah doğru ahlak güzel huyda daim etsin cümlemizinkini
kızlarrrrrrrrrrrr bir şey soracagım..hani bazı üyelerin nickleri donuk oluyor sonra altında da ----- UI ------- yazıyor ya o ne demek.......?
He yaasen kaçsın bakalım..
bende 22 buçuktan 23 ümyıl olaraktan 23 üm bacım ama velakin eylül ayına kadar 22 den çıkmaya hiiç niyetim yok
senin bebiş var mı:26: ? memleket neresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?