En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar ben geldim
ya haftalardır evde yoktum ve düşünün ev ne halde
şimdi yapacaklarımı yazsam buraya sığmaz
bugünde yapasım yok artık yarın yaparım inş

selam kızlar yorgunum gelir gelmez makineye çamaşır attım tuvalet banyomu yıkadım yemek için etimi düdüklüüme koydum o pişti size bakıyım gidip yemeğimi yapayım çamaşır biter çamaşırımı sererim sayenizde enerjim artıyor sağolun kızlarr

vuslat maşallah canım 4 tanee allah bağışlasın nasılsağladın disiplini azcık anlatsan bir oğlum var yaramaz değil hani dur diyince duruyor ama büyüdükçe asileşiyor gibi daha küçükken otursun istiyorum yorumlarını beklerim hepimize iyi olur eksiğimizi görürürüz

Bebişmi istiyosun nurum Rabbim hayırlısıyla nasib etsin canım

evet bebiş istiyorum.amin tüm isteyenlere nasip olur inş bacım
Canım hayırlı olsun eviniz, huzurla, sağlıkla oturun inşallahİnşallah benimde kendime ait bir evim olur birgün, bıktım kiralarda sürünmekten

Rabbim en kısa zamanda güzel bi ev nasip etsin inş

yeni evin hayırlı olsun sakuram içinde sağlıklı huzurlu oturabilmeyi nasip etsin Rabbim. e artık bebiş haberini bekliyoruz

mutfak toplanacak=bitti
ev toplandı=bitti
buzdolabının içi temizlenecek=bitti
banyo halıları yıkanacak=yıkandı kurumaya bırakıldı
banyo wc temizlenecek=temizlendi
nevresimler değişecek yıkanacak kurutulacak(hastalık bende 2 günde 1 değiştiriyorum)=değişti yenileri serildi kirlileri yıkandı kurutma makinasına atıldı
ev süpürülecek
silinecek
toz alınacak=toz alındı
yemek yapılacak
ütü yapılacak=yapıldı

bu arada mutfak dolaplarını sildim bulaşık makinasını çalıştırdım bızdığa çorba yaptım besledim biraz önce emzirdim uyuyor şimdi uyanınca ev süpürülüp silinecek sonra da yemek ve işim bitecek yuppiiii

kızlar selamlar
bişey sormak istiyorum daha doğrusu bilgilerinizden yararlanmak istiyorum desem daha doğru olur :)

duşakabin camlarını neyle silersem siliyim hep su izleri kalıyo sanki temiz değilmiş gibi çok sinirlerim bozuluyo ne yapmalıyım

canım ben duşakabinin camlarını domestosla fırçalıyorum önce camı ıslatıyorum sünger varsa süngerin yeşil kısmıda olur yada bulaşık yıkamak için satılan fırçalardan ben bir tanede banyo için aldım çamaşır suyu döküp fırçalayıp duruluyorum miss gibi oluyor deneyebilirsin.

domestosla denemedim ama sürekli fırçalıyorum durulama suyunu döküp kuruyunca hemen izler oluşuyo bu akşam bide domestos denemeli o halde

amiin canım amiinn
kızlarrrrrrrrrrrr bir şey soracagım..hani bazı üyelerin nickleri donuk oluyor sonra altında da ----- UI ------- yazıyor ya o ne demek.......?

üyelik iptal demek

İyi akşamlar kızlar gelemiyorum pek bu ara doğum günü hazırlığı var sıpamın bugün pasta siparişini verdm gezdm bezini kaşık mamasını aldım yarında pazarı yapacağm malum pasta tek başına olmaz çeşit olsn.sadece benm ailem olcak ama olsn sade daha iyi curcuna olmaz..hasır sepet alacaktm sormuştum size ama baktıklarım pek bi kalitesizdi bende ıkeaya bakmaya karar verdm yaza doğru alırım artık başka eksiklerimde var..para biriktireym bari.

Vuslat allah sabır versn kardeşim yazdıklarn kulağıma küpe olsn en azndan vuslatın 4 tane var deyip sabredeyim bari..çok sabırsız bi anneyim hemen herşey olsn istiyorum sakinde değlm buda beni zorluyo bakalım inş zamanla rahat ederm...elimden geldiğince dayanıyorum...

6 cı çocuğu olanada rabbim tümden yardım etsn valla bakması ayrı dert büyüdükçe ihtiyaçları sıkıntıları ayrı dert nasıl yetiyorlar merak ediyorum...

Azi cnm 2 ciyi istiyorsun kızın üzmüyo sanırım seni hergünde işlerini rahat yapıyorsun sanırım kızın uslu bi çocuk...aferin ona...:97: oğlan annesi olmak daha zor galiba...

Bende bugün alışverişi tamamladım şimdi çamaşır ve bulaşıklar yıkanıyor asılck yerleşcekler eşimde gelir ona yemek vereceğm yarında süpürge yaparım pazara giderm cumarteside doğum günü var..pazar belime kuvvet artık...şu programı kaçırıyorm hep ama yarın muhakkak bakacağm kızlar...tek ilkgün izledm yazdm burayada gerisi gelmedi......

İyi gecelerrrrrr....

Herkese merhaba;
Dun kesfettim bu topigi, iste tam da isime yarayacak yer dedim..gercekten ev isleriyle basim dertte..evleneli daha bir seneyi doldurmadim ayni zamanda 5.5 aylik hamileyim..evlenmeden oncesinde hep okul falan derken tam anlamiyla bir buyuk temizlik ustlenmedim,anneme yardim ederdim o kadar..neyse hamile kalmadan buyuk bir temizlik yapmak istiyordum ama evim 160m2 camlari fazla,tahmin edemeyeceginiz kadar fazla soyle soyleyeyim,teras gibi bi yerin bir yani (teras yaklasik yaklasik 40 m2 sanirm) yere kadar pimapenle kapatmislar diger yani da yariya kadar cam..ayni sey mutfagimda da gecerli bir yaninda boydan boya yariya kadar cam var..diger 2 odada cok sukur ki normal pencere..durum boyle olunca tek basima buyuk temizligi yapmaktan gozum korktu esimle konusmustum yardimci cagircaktim birlikte yapcaktik araya kayinvalidem girdi yok daha yeni evli biri kadin mi cagirirmis, biri duysa ne dermis ( burda gorustugumuz komsu yok, kendi soylemese kimsenin duyacagi yok)vs. Vs. bir suru sacma sey.. Bn de cok kizdim ne temizlikci cagirdim ne kendim sildim sonrasinda da hamile kaldim.camlar,perdeler kaldi mi oyle..hamile kalinca da ilk 3 ay falan gunluk temizlikleri zor yaptim,misafir falan da cagirmadim bikac arkadas disinda..cok uzatiyorum galiba simdi esimin teyzeleri falan var onlarla gun yapiyoruz ve bir anda dun carsmbaya sana gelelim mi dediler? Nerden baslicam ne yapcam bilmiyorum? Mutfagim da cok buyuk dolaplar fazla ilk dolaplarimi silsem? Camin tamamini silemem ama ic taraftan silip perdeleri yikasam mi?off bir de ikram icin bir seyler hazirlamam lazim.. Hamile oldugumdan gucum cabuk tukeniyor, ne yapacagimi bilemedim? Doguma kadar bir seneyi dolduracagimdan temizlikci hakkim olur diye dusunmekteyim, acikcasi k.v yi bu sefer dinleme gibi bi niyetim yok ama o temizligi doguma yakin yapayim diyorum..Bu arada k.v ve eltilerimle ayni apartmandayiz.nolur bana akil fikir verin? Temizlikte nereler oncelikli? Nelere dikkat etmem gerekiyor? Bunlari dusundukce yoruluyorm, uyku tutmadi o derece yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…