En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
slmmmm kızlar ben geldim nasılsınız hepiniz.... bugun cok yoruldum sabah kalktım yatakları topla mutfagı topla evı süpür sil.... süt geldi buguünde süt günü bende kaynatıp yogurt yapıyom evde. bide apt.daki teyze amaliyat olmustu ona gidip geldim yemegini yaptı onun. onunda benmde sütleri kaynattım.yogurt yaptım sonra akşam yemeğime başladım yemekten önce markete gidip geldim alışveriş için...yemek bitti saat 6 gibiydi çarşıya çıktım alacaklarım vardı onları hallettm eve geldim çamaşırlar çıkmıştı onları astım eşim geldi yemek yedik yan komşununda annesi amlyt olmuştu bi geçmiş olsun diye onlarada gittim oturdum pcyeeşim vını getirmiş tekrar götürmezse tabi:)

çok geçmiş olsun canım...inş en kısa zamanda herşey normale döner
tesekkur ederım canımm... amın ınsallahhh

İyiyz Zülüşümmmm...
Sen nasılsın? Azerin nasıl?

Rabbim şifa versin Rabişim... Allah yardımcın olsun... İnşaallah ilaçlar sebep olurda değerlerin düzene girer..

tesekkur ederım Rabişim.. amin kuzumm amin insallahh
Kız şimdi zulis mi oldukhani abla

İnşallah her şey düzelecek canım

Biz de iyiz işte rabiscim heruf evde yok didim bagalum kızlar napii
insallah canım

Önce yaptıklarımı özet geçeyim bugün..

Sabah kahvaltı yapıldı
bulaşıklar makinaya atıldı sonra yerleştirildi
balkon yıkandı wcler ovuldu
ev süpürüldü
tozlar alındı aynalar silindi
yemek masası hazırlandı balonlar şişirildi
pastacıdan pasta alındı
alışveriş eksikler alındı
esad yıkandı cicileri giydirildi
mama yedirildi yatırıldı
patates salatası hazırlandı
börek hazırlandı çerezler kondu
masanın eksikleri halledildi
oda süslendi
namazımı kıldım cicilermi giydm
çay demlendi
misafirler geldi (annemler):)
güzel bi doğm günü gecesi kutlandı
oğlum 1 yaşına bastııııııı
iyiki doğmuş...yavrummm

sağolun teyzeleri..teşekkürler darısı olmayanların başına inş...

Geçmişe baktım yaren nickli kullanıcı msjlarını okudum cnm hoşgeldn aramıza önceden yoktun galiba ama şok oldum öyle bi kocayla ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama valla ben kafayı yerdm yemek yerken dolaplara bakacak kadar ilet bi hastalığa yakalanmış bence...geçmişinde bununla ilgili bi sıkıntısı vardır kesn bi sebep kesin vardır..aşırı titizle yaşamakta zor aşırı pislede...allah kolaylık versn sana işin zor..iyi dayanıyorsun...

Tanem 15 yıllık evlisin galiba kaç yaşındasın cnm görmesen evlilik tıckerını anlamazdım seneleri devirdiğini...kaç çocuk var acaba ?:26:

azerin happy bırtday için teşekkürler cnm çok hoş olmuş
anladım yarışmayı ama herkesin yaptığı için takip etmekde zor olacak...

Nuryolu oğlun kaç yaşında...cnm..benmkide fare gibi geziyoda..merak ettim..demek daha çekeceğim var

ben kaçar kızlar yorgunum yatacam iiii geceler öpüldünüz
seninle de hic karsilasamiyoruz canim:2:

oh ohh buyudu demek oglusun artik baslar konusmalar tavirlar falanoyy kuzum ya nerde pasanin fotolari

Ha o kalp miydiben de gülücük sandımdi
Neyse hoşgeldin pisibenim cadı pc ye el koydu tele geçtim
Nassin iş güç aşk meşk

hışbulduk ablacımm Öp o tatluşu yerime
işte tekrardan okul başladı çok yoğunum seneye sınava gircem daha var da harekete geçmem gerek artık :26:
İyi gidiyor işte hayaaaat aşşşşkk meşşşk falan fistaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…