En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

canım geçmiş olsun inşallah düzene girecek hepsi.

nice mutlu huzurlu ve sağlıklı ömürler geçirsin yavrun, darısı bizim başımıza az kaldı.

anam benim bebeleri isirmak icin mi istiyon kiz

pazartesinden baslayarak cumartesine kadar olan performanslarimiza gore haftanin hamaratini ve tembelini secicez

hımmm bu yarışmada ben haftanın gezintisi seçilirim bu gidişle

herkese iyi akşamlar hanımlar ben eve yeni girdim ama eşimi bekliyorum birazdan yine çıkıcam size şöyle bir bakayım dedim, bugün istanbulda yaz havası vardı, sabah kahvaltıya gittik sonra alışveriş yaptık şimdi çıkıp yemeğe gidicez tabi benim herifin işi biterse

Canım geçmiş olsun benimkide çok yüsekti ilaçla düşürüp öyle oğluma hamile kalmıştım üzülme düzelecek şeyler canım

Umarım iyi vakit geçirirsin canım

kendimi yıkamak hariç hepsini yaptım artık az oturayım çayımı içeyim yatmaya yakın onu da yaparım

geçmiş olsun arkadaşım

bunları dert etme ilaçla düzelebilecek şeyler bunlar

peki ne kadarlık bir süreç gerekirmiş bişey dedi mi doktorun:26:

günaydınlarrrrrrrrrrrr huhuuhuhuuuuuuuuuu

bugün tonla işim var.......hepsini yapabilir miyim bilmiyorum ama yazarak işe başlayalım........bu arada aşkitomun aşkısının anası gitmedi mi acep:44:
eziyetler:
bütün ev baştan aşağı toplanacak
bulaşık makinesi boşaltılacak
ev süpürülecek,silinecek
tozlar alınacak
mutfakta fayanslar silinecek
çamaşır yıkanacak
banyo-wc elden gecırılecek
yemek yapılacak(yeşil fasulye-pilav)

Kızlar nirdesiniz bakayım
Yarışmayamı hazırlıyosunuz
Tanemim sen o saatte nasıl girdin kk ya:26:dün ogleden akşama kadar kk açmadi bende
İşte yarismamizin ilk hamaratliga adayı
Yarisacaguk estoshafta sonunda haftanın hamaratini ve tembelini secicez
günaydın herkeseeenasılsınız?

yine pazartesi yine iş....
Günaydın canım

Cornella bebekim haftaya çok güzel bi girisle başladın maşallah

evet kuzucum benı bilirsin ben önce yazarım sonrada sadece çamasır makınesini çalıstırıırm
ama yok bugün iş yapmam lazım
herüf de erken gelecekmıs bugun ,o gelmeden halletmelıyım

kizlar bir suredir sizi takip ediyorum ama yinede olmuyor
ben bir turlu ev isleriyle basa cikamiyorum
hic bosta durmuyorum ama ev hep daginik,cekmecelerim hep karisik,hep utum ve hep kirli camasirim banyoda dolu
lutfen bana yardimci olun sabah uyandimda bir kezde duzenli bir eve uyanmak istiyorum.

hepiniz yaptıgınız işleri saymıssınız yaaa..bende dün ne yaptım söleyim bari....

sabah kalktık...kocişle birlikte kahvaltı hazırladım..bi keyif yaptık...

sonra kahvaltı sofrasını toplayıp bulasık makinsini calıstırdım...

mutfak dolaplarının kapaklarını ve tezgah üstünü güzelce bi sildim...

dagınıklıgı topladım...

kocam evi dip bucak süpürdü sildi....

ben balkonları yıkadım...toz aldım...

wc-banyo yıkadım.

nevresim takımlarımı değiştirdim.

2 makine çamasır yıkadım kuruttum..

yemek yaptım.

aksam da ütü yaptım(2 pantolon-6 gömlek-nevresim takımları-3 bluz)

bugün eve gidince de;

balkondaki çamasırımı alcam...katlayıp yerlestircem...evi dagınık bıraktık.toplayıp yemege giriscem..

ne yemek yapacagıma karar vermiş değilimmm:26::26:

canim sen de yarismamiza katila bilirsin eminim bize katilirsan islerini duzene soka bilirsin
evet kuzucum benı bilirsin ben önce yazarım sonrada sadece çamasır makınesini çalıstırıırm
ama yok bugün iş yapmam lazım
herüf de erken gelecekmıs bugun ,o gelmeden halletmelıyım
hehe dogru yayok yok yap islerini valla seni haftanin tembeli secerim ha
oh ohh sanirim calisan bayanlar bizi yarismada sollicak

Kuzular bu haftadan itibaren haftanin en hamaratini ve en tembelini secicez
bunun icin sadece her gun yaptigimiz isleri yazmamiz yeterli
kurallar ana sayfada

Son düzenleme:
ahhhhhh arkadasim ah
ben hergun yarin sunu yapacam diyorum ama o yarin hic gelmiyor,bazen tembelligimden, canim istemiyor,haaaaaaaa yeni yil hediyesi henuz 2 aylik bir bebegimde var.tabiki katilirim yarismaya en azindan sonuncu olma ihtimaliniz ortadan kalkar

selam hanımlar beni de aranıza alın lütfen ,yoksa bu ev işleri ile basedemiycem , uzun süredir sizi takipteyim ama yazamadim bir türlü.benimde bu gün isim cok ama yaptıkça yazayim, bu arada sabah 2parça ütü yaptım , kahvalti hazırladım büyük kızı okula yolladım.sonra küçüğü doyurdum,eşimi ve k.p yolladım .şimdi biraz tembellik ediyorum .kalan işleri yaptıkça yazicam.şimdilik byy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…