En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bende raporumu vereyım;
bütün ev baştan aşağı süpürüldü,silindi
tozlar alındı
çamaşırlar serildi
banyo-wc yıkandı
yemek yapıldı
mutfak temizlendi

sanıırm bu kadardı

-kıyafet dolabı boşaltılıp silindi-yerleştirildi
-aynalar silindi
-nevresimler değiştirildi
-yüklük boşaltıldı,temizlendi,yerleştirildi
-4 tur çamaşır yıkandı,asıldı
-battaniyeler güneşe asıldı,havalandırıldı
-balkon yıkandı
-yemek yapıldı
-çekmeceler silindi düzeltildi
-bulaşıklar yıkandı,mutfak toplandı
-çöpler toplandı,atıldı
-ara solan,yatak odası süpürüldü
-vestiyer üst dolap boşaltıldı,silindi,yerleştirildi

bugünlük iş maratonum bitti kızlar , sırtım fena ağrıyor ama:105::105::105:

bende raporumu vereyım;
bütün ev baştan aşağı süpürüldü,silindi
tozlar alındı
çamaşırlar serildi
banyo-wc yıkandı
yemek yapıldı
mutfak temizlendi

sanıırm bu kadardı

bu gunluk hamarat hatunlarin yaptiklariumarim gozumden kacan birileri yoktur:26:
oy kullairken kolay olsun diye alintiladim

Günaydın hamarat hatunlar

dün eve gidince yatak odasını topladım.
banyo-wc yıkadım.
mutfagı topladım...
çamasır toplayıp katladım yerleştirdim...
3 parca ütü vardı onu yaptım(birikmesin zor oluyo)
sonra yemege giristimmm....karısık kızartma yaptım domates soslu,salata yaptım tursu falan cıkardım...
tabi kzıartma yapınca mutfagın halini düsünün..
ocagı sildim,mutfak dolaplarının kapagını sildim
yerleri süpürüp sildim.
sonra kocişim geldi...
yedik,içtik masayı topladım....
sonra düğün videomuzun 45 dksını ,izledik çünkü ben yorgunluktan halsiz düsmüştümmmm

bugün gidince yine bi ev toplama işim var...
banyo-wc yıkanacak yine.
yemek yapılacak(tavuk çökertme olabilir:26:)
hııı bi de balkonları yıkıcammm...o kadar...

eşin gelene kadar ki işleri ne kadar zamanda yaptın
bir de her gün niye banyo wc temizliyorsun, haftada iki çok mu az ya, çok mu pisim ben :18:

eşin gelene kadar ki işleri ne kadar zamanda yaptın
bir de her gün niye banyo wc temizliyorsun, haftada iki çok mu az ya, çok mu pisim ben :18:

canım pazartesi salı gec geliyo eşim...9 da geldigi için o saate kadar tüm işleri yapıyorum....ama diger günler bu kadar yapamıyorum eve gidip dagınıklıgı toplayı yemege koyuluyorum diger günler...

ben rahat edemiyorum yaaa.....tamam eşim pis biri değil ama ne bilim rahat edemiyorum....bide regl oldugum zamanlar daha hassasım sanırım...benimde 2 güne bi yıkadıgım zamanlar oluyo...ama elimden geldignce herrgün yıkamaya calısyrm...en azından bi deterjanlı su yap dök...tamammmm

ben de 28 yaşımda 8 yıllık evliyim
6,5 yaşında bir oğlum ve 2 yaşında bir kızım var
ev hanımıyım
aziiiiiii bu yarışma senin çenene vuruyor yafrimmmmmmm

nerde diyo 30 adet gonderi bende neden olmii o dediginden
bende de yok
bu gunluk hamarat hatunlarin yaptiklariumarim gozumden kacan birileri yoktur:26:
oy kullairken kolay olsun diye alintiladim

efferim size ben jüri olayım diye katılmadıydım zati

ee yarışmaya bi de jüri lazım demi ama

9'da geldiği günler asabi olmuyor musun peki :26: bence çok gergin oluyorum, arada laf vuruyorum. sabah bir saat, akşam üç saat, toplam dört saat görüyorum diye bir de o saatlerde yemek yiyince de söyleniyorum tabi benimki zorunda olduğu için değil ders çalıştığı için geç geliyor bazen. belki işi gereği olsa daha toleranslı olacağım:44:

gunaydin bacilar
tanemim yine uyuyamadin mi:26:
estos senle gulum u tenbeller sirasinda aday gosterecem simdiden soyleyem didimtanem hasta o kalsin bu hafta
act_rest bacim bu hizla gidersen biz boyle baka kalicaz sana
krizsavar bacim 2 gunde bir gec ya benim icin ben de her gun yikiyorum wc lavaboyu:26:ama evde yalniz oluyosundur cogu zaman pek kirlenmiyo herhalde:26:

Son düzenleme:

Canım inanki bilmiyorum uyamıyorum saat 4uyudum saatt 8kalktım öksürüğümde hafifledi kullandığım ilaçlar yaptı herhalde

azerincimmm sıkıntıdan sanırım...2 kişiyiz ama düsün sabah yatak oldugu gibi duruyo...aksam gidince topuyorum.kahvaltı masasını topluyorum ama tezgah üstüne...bulasıkları aksam gidince yerlestirebiliyorum..e hergün wc banyo da olunca....zaten yemek bi sorun en cok o yoruyo....gecistireemiyorum da...kociş öle geciştirmeliklerle doymuyoo ki dobim benimmmöle yani.....

bir de sanırım rahmetli babaanneme ve halama cekmiişim...cok titizdirler...hastalık derecesinde...onlar kadar olmasam da biraz cekmişim...babaannemin evine herkes gelin evi gibi derdi.

hanımlar bu gün cok isim var akşama arkadaşlarım gelecek .sabah kalkıp kahvaltiyi hazırladım büyük yavruyu okula yolladım .birde baktimki sular gidiyor evde içine su konulabilecek ne varss doldurdum.sular gitmeden vc. ve lavaboyu yikadim. yapacağım islere gelince 1-bütün odalar toparlanacak
2-bütün ev supurulup yerler silinenecek
3-mutfak tporalanip silinecek
4-mutfak halısı silinecek
5-küçük yavrunun duvardaki çalışmaları silinecek
6-toz alınacak
7-banyo temizlenecek
8- yemek yapılacak
9-bir ara işe gidilip bir görüşme yapılacak
eğer bende bunların hepsini yetistir e bilirsem ne mutlu bana ama pek umudum yok .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…