- 8 Aralık 2011
- 45.846
- 167.386
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.681
tanemim uykun geliyo da uyuyamiyomusun yoksa uykun gelmiyo mu:26:karisik oldu ama anladin sen onu
canim saat kacta ise gidip saat kacta geliyorsun:26:azerincimmm sıkıntıdan sanırım...2 kişiyiz ama düsün sabah yatak oldugu gibi duruyo...aksam gidince topuyorum.kahvaltı masasını topluyorum ama tezgah üstüne...bulasıkları aksam gidince yerlestirebiliyorum..e hergün wc banyo da olunca....zaten yemek bi sorun en cok o yoruyo....gecistireemiyorum da...kociş öle geciştirmeliklerle doymuyoo ki dobim benimmmöle yani.....
bir de sanırım rahmetli babaanneme ve halama cekmiişim...cok titizdirler...hastalık derecesinde...onlar kadar olmasam da biraz cekmişim...babaannemin evine herkes gelin evi gibi derdi.
bunlari yaparsan sana yildizli peki efloshanımlar bu gün cok isim var akşama arkadaşlarım gelecek .sabah kalkıp kahvaltiyi hazırladım büyük yavruyu okula yolladım .birde baktimki sular gidiyor evde içine su konulabilecek ne varss doldurdum.sular gitmeden vc. ve lavaboyu yikadim. yapacağım islere gelince 1-bütün odalar toparlanacak
2-bütün ev supurulup yerler silinenecek
3-mutfak tporalanip silinecek
4-mutfak halısı silinecek
5-küçük yavrunun duvardaki çalışmaları silinecek
6-toz alınacak
7-banyo temizlenecek
8- yemek yapılacak
9-bir ara işe gidilip bir görüşme yapılacak
eğer bende bunların hepsini yetistir e bilirsem ne mutlu bana ama pek umudum yok .:)
himmm valla tanemim uyku getiren ilac duydum da getirmeyen hic duymadim:26:doktora bi sorsan ya da ilaclarini uzerini oku var mi boyle yan etkileri falanYok canım uykum gelmiyor dün her yolu denedim kitap okuduki kitap benim uykumu gedirir yok gelmedi
canim saat kacta ise gidip saat kacta geliyorsun:26:
bunlari yaparsan sana yildizli peki eflosbu arada dun baya gezdin sanirim topigi ne zaman ugrasam senin ismini gordum asagida
yok öyle değilde hiç çıkmadım yani telefondan giriyorum nete topigin sayfası ana ekranimda gelip gidip yenileyetek bakiyorum hiç kapatmiyorum ama sürekli başında
değilim..
kuzular esimle konustum almis kan tahlilinin sonuclarini temizlenmis mikrop
yok öyle değilde hiç çıkmadım yani telefondan giriyorum nete topigin sayfası ana ekranimda gelip gidip yenileyetek bakiyorum hiç kapatmiyorum ama sürekli başında
değilim..
Çokk sevindim canımbende kahvattı hazırlayayım kuzulara görüşürüzz "
bunlari yaparsan sana yildizli peki eflosbu arada dun baya gezdin sanirim topigi ne zaman ugrasam senin ismini gordum asagida
değilim..
Bakk bende öyleyim masanı üzerindesürekli acık ama msela mutfağı topluyorum bi bakıp bildirim sonra tekrar işimin başına gözümde burda
he bu arada ben sana eflos diyorum ama kusura bakmiyosun dimi:26:her kese oyle diyorum da tanemim vuslatim falan diye o yuzden seyettimistersen abla derim:26:
canım 8:20 de evden cıkıyorum.8 bucukta işe baslıyorum.
aksam da 4 bucuk-5 gibi cıkıyorum...10 dk da evdeyim.
valla iyiymiş. ne iş yapıyorsun diye sorsam????:44::44::44:
bi mühendislik firmasında calısıyorum canım...projeciyim...mimari çizimler,dsi projeleri çiziyorummm...
canım süpermiş yaa. öp başına koy. ben öyle bi iş için neler vermezdim. evime 10 dklık mesafede olacak, 08:30'da işe başlıycam 4:30-5:00 gibi çıkıcam. maaşında iyiyse (miktarını sormuyorum :) oohh valla çantada keklik.
ben 6:30'da kalkıyorum 07:00'de servise biniyorum 1 saat yol 8:00'de işte oluyorum. akşam 18:00'de çıkış. 19:00'da eve varış :) e zaten pert oluyorum yeterince. maaşı hiiiiç sormaa.... ne iş yapıyosun dersen adı güzel bi firmada bölüm sekreteriyim yaklaşık 8 yıldır.
Bakk bende öyleyim masanı üzerindesürekli acık ama msela mutfağı topluyorum bi bakıp bildirim sonra tekrar işimin başına gözümde burda
cok şükür patronlarım! cok iyi insanlar (masallah:)) cok düsünceliler...10 martta 1 sene olacak burda işe baslayalı..önceki iş yerimi anlatsam dudagın ucuklar....sabah 6 da uyanıp işe baslıyodum.ve sürekli arazideydim...gece 11 gibi işi bırakıyoduk...sehir dısındaydım ayrıca evden aileden yarimden uzak...otele gidişimiz gece 12 yi buluyodu.ee dus al uyu saat 2....4 saat uyu kalk yine aynı tempo...gün içinde yemek molası vardı sadece....ayrıca paramın cogunu da alamadım...hakkımı helal etmiyorum zaten
ama şükür burayı buldum kurtuldummm
keşke ben de bulabilsem öyle bi iş. ne diyeyim her şeyin hayırlısı.
ben de oyleyim tanemim bulasik yikiyorum sonra tele bakiyorum bi sey yazdiniz mi diye korkuyorum bi gun su kacicak icine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?