En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
canim saat kacta ise gidip saat kacta geliyorsun:26:
bunlari yaparsan sana yildizli peki eflosbu arada dun baya gezdin sanirim topigi ne zaman ugrasam senin ismini gordum asagida
Yok canım uykum gelmiyor dün her yolu denedim kitap okuduki kitap benim uykumu gedirir yok gelmedi
himmm valla tanemim uyku getiren ilac duydum da getirmeyen hic duymadim:26:doktora bi sorsan ya da ilaclarini uzerini oku var mi boyle yan etkileri falan

yok öyle değilde hiç çıkmadım yani telefondan giriyorum nete topigin sayfası ana ekranimda gelip gidip yenileyetek bakiyorum hiç kapatmiyorum ama sürekli başında

değilim..

he bu arada ben sana eflos diyorum ama kusura bakmiyosun dimi:26:her kese oyle diyorum da tanemim vuslatim falan diye o yuzden seyettim istersen abla derim:26:

Son düzenleme:

he bu arada ben sana eflos diyorum ama kusura bakmiyosun dimi:26:her kese oyle diyorum da tanemim vuslatim falan diye o yuzden seyettim istersen abla derim:26:

yok yok iyi böyle :) bu arada bende cok sevindim,gözün aydın Rabbim gonlundeki muradi verir tez zamanda ins. ben artık kaciyim cok oyalandim .arada gelip rapor veririm.

bi mühendislik firmasında calısıyorum canım...projeciyim...mimari çizimler,dsi projeleri çiziyorummm...

canım süpermiş yaa. öp başına koy. ben öyle bi iş için neler vermezdim. evime 10 dklık mesafede olacak, 08:30'da işe başlıycam 4:30-5:00 gibi çıkıcam. maaşında iyiyse (miktarını sormuyorum :) oohh valla çantada keklik.

ben 6:30'da kalkıyorum 07:00'de servise biniyorum 1 saat yol 8:00'de işte oluyorum. akşam 18:00'de çıkış. 19:00'da eve varış :) e zaten pert oluyorum yeterince. maaşı hiiiiç sormaa.... ne iş yapıyosun dersen adı güzel bi firmada bölüm sekreteriyim yaklaşık 8 yıldır.

cok şükür patronlarım! cok iyi insanlar (masallah:)) cok düsünceliler...10 martta 1 sene olacak burda işe baslayalı..önceki iş yerimi anlatsam dudagın ucuklar....sabah 6 da uyanıp işe baslıyodum.ve sürekli arazideydim...gece 11 gibi işi bırakıyoduk...sehir dısındaydım ayrıca evden aileden yarimden uzak...otele gidişimiz gece 12 yi buluyodu.ee dus al uyu saat 2....4 saat uyu kalk yine aynı tempo...gün içinde yemek molası vardı sadece....ayrıca paramın cogunu da alamadım...hakkımı helal etmiyorum zaten

ama şükür burayı buldum kurtuldummm

keşke ben de bulabilsem öyle bi iş. ne diyeyim her şeyin hayırlısı.

günaydın kızlar herkeslere ben geldim
özledinizmi beni bakıyım
sabah erken kalktım kayınvalideyi hava alanına bıraktım yeni geldim eve bu arada işlerimi aksatmadım her gün düzenli yaptım bide sizleri çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…